Nou stil de viatza (196)
Raspunsuri - Pagina 12
puskin spune:
Buna seara,
sunt rupta de picioare, am alergat astazi in primul maraton din viata mea . A fost un maraton pt firme, deci am alergat in echipe cate 5km.
Descarc poze si le pun.
Ma duc sa citesc din urma.
Ruxandra
mephala30 spune:
Ruxandra, asta da eveniment, .
Asteptam pozele.
Marilena, daca se aduna fetele, gasim noi subiect de discutie.
Hai, cine vine la o vorba?
fiecare vot e pretios: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
mephala30 spune:
www.youtube.com/watch?v=yW8zH4r0zbM&feature=related" target="_blank">bunicuta care danseaza tehno
fiecare vot e pretios: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
CRISCOSTY spune:
Ruxandra asteptam poze.
Carmen super bunicuta, ce miscari stie
Cuscra si pe mine m-a cocosat azi bicicleta lui Dany, am mers cam mult si a obosit, asa ca am impins de ma dor salele
Care mai sunteti prin zona?
Crys si Dany
mephala30 spune:
eu,
Anda, Anky, poftiti la semnat condica.
CRISCOSTY spune:
Ce faci Carmen? Ai culcat baietii? Ce ati facut azi? La noi a fost soare, dar a batut un vant rece. Mi-a facut tare ine plimbarea in parc, chiar daca am venit cocosata
Crys si Dany
Tzuni spune:
No, ca-s si io in zona! Am fost la un restaurant chinezesc la cina, apoi la film si acum acasa, cu voi. Am vazut "The Eyes", cu Jessica Alba.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
Tzuni spune:
Puskin, felicitari pt maraton! Io de cand il visez pe cel de la Paris... Astept si eu poze si impresii...
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
hcclara spune:
Salut!
cine mai e pe aici?
Delia, folosesc masti de cumparat, nu mai imi fac naturale ...azi am avut cu miere si ulei de jojoba.
Mi-am cumparat ingrediente pt scarsdale, asa ca de luni pe baricade...si
-l bag si pe sot la cura!
Mi-am luat si cola zero pt cazul ca ma apuca o pofta pe dulce, mie nu-mi prea place ca-l gasesc dulceag, si mi se pare tare ciudat cand citesc pe el ca nu are calorii!!! in fine, am cu ce sa-mi satisfac poftele!
Mi-am luat si zaharina pt cafea, mie nu-mi place nici zaharina, dar fara indulcitor nu pot bea cafeaua!
Am fost la jocuri cu copii, sunt veniti cu masinutze, ringhispiluri, carusele, si am mancat un langos cu sos de usturoi si cascaval!
Apoi ne-am dus pana la Metro, toate dulciurile de Pasti sunt reduse la jumate de pret...dar mi-am adus aminte de scarsdale, asa ca am luat mana de pe ele!
mai stau putin prin zona apoi ma duc in pat!
Ruxandra, bravo pt cei 5 km alergati la maraton!
Noapte buna tuturor!
Tumpi, cumpara-ti o oala minune ca nu-ti va parea rau, eu nu pot fara ea!