Nou stil de viatza (196)
Raspunsuri - Pagina 11
tumpi spune:
Mik, e de pork, dar f grasa nu va fi, fiinca nu am decat o bucatica de ureche si cateva bucatele de picioare, din cele mici, nu tot piciorongul, iar astia parca le spala cu peria, sunt asa de albe ca nici nu zici ca ar avea ceva grasimi porcoase
Nu-mi place cand tb sa stau atat sa fierb la ceva, tb neaparat sa ma in oiesc cu o oala minune ca nu se mai poate.Chiar voiam sa fac ciorba de fasole ca am luat coasta afumata,da parca vad ca o dau pe linte ca io fasole 5 ore nu firb
Am vazut si eu ce regim vor fetele astea sa tine, habar nu aveam ca dieta asta de 14 zile se numeste Scarsdale. Am incercat si eu cu ani in urma sa o tin, dar am esuat,dar mama mea a tinut-o 2 sapt, din pacate dupa un timp a pus la loc.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
gusta spune:
Am pus ceaiul pe foc ,sunt franta ca am incercat sa invat copilul sa mearga cu bicicleta si m-am cocosat de tot de spate.
Va astept la o cona de ceai antiadipos fara nimic,ca vreau sa dati raport bun marti.
Marilena si Mara Augusta
rolo spune:
Ola chicas,
E pentru prima data de cand am intrat pe forumul asta cand va gasesc pe pagina 2. Hmmmmm, ce se intampla?
Io inca in lipsa acuta de timp, saptamana asta nu am ajuns in nici o zi acasa inainte de 9 seara. Abea o culcam pe Ileana si cadeam lata.
Incep sa ma obisnuiesc si cu noul sef, fostul prefect de Iasi, Mephala daca stii ceva despre el spune-mi. Ca am auzit si bune si rele despre el. Cum a fost ca prefect?
Ma bate gandul sa ma apuc de dieta WW. Acum culeg informatii despre asta. Daca mai tine cineva, poate ma ajuta si pe mine sa gasesc un tabel cmplet cu punctele fiecarui aliment.
Pup, fug la bb ca l-am neglijat si asa toata saptamana.
Si la sotz, ca si pe el l-am neglijat da' il mai neglijez vo doua zile pana pleaca cotropitorii
tumpi spune:
Rolo, si pe mine ma tenta WW, am un coleg care a tinut si a ramas ca mi le printeaza sau trimite pe e-mail tabelul.
Gusta sunt in zona,astept ceaiul.
Eu abia am mancat si mi-ar prinde bine un ceai.
Am terminat si piftiea, sper sa se inchege.
Mi-am trimis sotul supa ceai verde cu aroma de pepene galben dar nu a gasit,in schimb mi-a venit cu rooibos cu aroma de capsuni si frisca si un ceai cu ierburi, in fine se numeste Melisa si Mere, dar contine si musetel, lamaie si flori de lavanda.
Astept sa mi se termine masina de spalat si plec ca suntem asteptati la o partida de remi.
Daca mai e cineva in zona, mai apar pana plec.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
gusta spune:
Trimis Tumpi.Si eu astept sa se termine masina si dupa numai fac nimic.
Rolo lasa ca vin timpuri mai bune.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
Rolo, uite un subiect despre WW
Acolo gasesti si lista cu punctele. Bafta multa!
fiecare vot e pretios: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
yubi spune:
Delidana ,Vikinga, Violeta70 ,multumesc frumos pt. felicitari Azi am mancat prima data la ora 17 :4 felii de paine cu fasole batuta si castraveciori acrii si 2 bucati de branza topita fitness.Acum ma pregatesc sa plec la servici http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png
mephala30 spune:
io-s prezenta, , despre ce discutam?
fiecare vot e pretios: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii