Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 7
ellis spune:
de ce sa-i dai laptele cu seringa? ai putea incerca si cu lingurita!![]()
![]()
![]()
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMariaAlexandrescu
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMaria_1
POVESTEA NASTERII
creem spune:
Neata...sunt cheauna de somn dar nu fiindca n-a dormit pitica, ci ca n-am putut sa dorm de griji. Nu reusesc s-o fac sa pape...
Aseara a baut 50 ml cu chiu cu vai, azi dimineata 50 ml, dupa care a inceput sa planga si n-a mai vrtu deloc. A a tipit la san...dar laptic e prea putin...deja nici dimineata nu mai e! Am intrebat dr daca pot sa incerc alt laptic si a zis NUUUUUU! Dar de ce, ca asta vad ca nu ii place, nu-l papa deloc bine, decat cand ii e foame tare putin.
Am si plans de suparare, ca nici nu stiu ce sa ii mai fac
Am incercat ieri sa ii dau si cu lingurita, dar in afara de o bluzita uda leoarca n-am rezolvat nimic.
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007)
creem spune:
Anca...numai dr. ciudati intalnim..de ce sa nu-i dai cu bibe daca papa asa de bine? Ca tu san stiu ca nu ii mai dai, sau putin. Lasa fata si n-o chinui cu siringi si alte chestii, mai ales ca papa asa de bine!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007)
ancadragoman spune:
Da Eni in fund ,dar sta asa mai intr-o parte
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Pentru concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by ellis
de ce sa-i dai laptele cu seringa? ai putea incerca si cu lingurita!
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMariaAlexandrescu
http://picasaweb.google.ro/mariusadrianalex/AlessiaMaria_1
POVESTEA NASTERII
pai 210 ml?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
g24hit spune:
quote:
Originally posted by creem
Neata...sunt cheauna de somn dar nu fiindca n-a dormit pitica, ci ca n-am putut sa dorm de griji. Nu reusesc s-o fac sa pape...Aseara a baut 50 ml cu chiu cu vai, azi dimineata 50 ml, dupa care a inceput sa planga si n-a mai vrtu deloc. A a tipit la san...dar laptic e prea putin...deja nici dimineata nu mai e! Am intrebat dr daca pot sa incerc alt laptic si a zis NUUUUUU! Dar de ce, ca asta vad ca nu ii place, nu-l papa deloc bine, decat cand ii e foame tare putin.
![]()
Am si plans de suparare, ca nici nu stiu ce sa ii mai fac
Am incercat ieri sa ii dau si cu lingurita, dar in afara de o bluzita uda leoarca n-am rezolvat nimic.
Ecaterina o mamica fericita deMARIA SOFIA (7.11.2007)
imi pare tare rau pt voi...ce fel de tetine ai? poate ar trebui sa incerci cu alt tip de tetina....da, se zice ca nu-i bine sa schimbi laptele dar daca nu-i place copilului doar no sa-l flamanzesti....
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by creem
Anca...numai dr. ciudati intalnim..de ce sa nu-i dai cu bibe daca papa asa de bine? Ca tu san stiu ca nu ii mai dai, sau putin. Lasa fata si n-o chinui cu siringi si alte chestii, mai ales ca papa asa de bine!
Ecaterina o mamica fericita deMARIA SOFIA (7.11.2007)
pai cu biberonul ii dau ca daca ii dadeam cu lingurita lesina de plans la ce fomista este.
A ta nu vrea biberonul sau nu i-ai dat?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
g24hit spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Da Eni in fund ,dar sta asa mai intr-o parte
ancade
poze si filmulete
povestea nasterii
m-am gandit sa o pun si eu dar ma tot intreb daca nu e prea devreme....dar daca ea simte ca poate...inseamna ca e pregatita nu?
ancadragoman spune:
da Eni ,acum deja sunt maricele si pot sta asa...Maria de vreo trei zile sta singura in fundulet ptr cateva secunde![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
g24hit spune:
vreau sa ies afara si sunt in dilema cu imbracatul....la umbra sunt 12 grade dar la soare vreo 17-18, oare cum s-o imbrac?