SUPERDIETA-EDITIA 2008- *19*
Raspunsuri - Pagina 8
Anuska spune:
Fetelor, imi trebuie un pic de incurajare.... Azi ma simt cam agitata/trista/nervoasa s.a..... si-mi vine sa pap prostii!
Torn apa pe gat ca sa uit, dar deh, cred ca sunt de mult la cura si ma gandesc ca asa ar fi bun ceva dulce..... UF!
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Brigit spune:
Anuska-nu te lasa, noi suntem de partea ta!!!!
hai ca am venit la sustinere, iti las floricica aia ca sa te simti datoare pana la urmatorul raport
O fi floricica de i-am furat-o lu Ally si a ajuns la tine ; dau floricele prin compensatie -hahahaaha
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
Brigit spune:
Breto, hai ca mergem in tandem; si io cam prinsa de-o raceala, cred ca de la sedinta de infrumusetare mi se trage , ca am stat mai mult ca de obicei cu parul umed si azi m-am trezit cu nasul infundat si cu un cap cat o banita. Bag paracetamol, sper sa ma lase, ca vine weekendul si n-am chef de boleala.
Si la noi vremea e bizara, e racoare bine fata de saptamana trecuta cand au fost si 20 de grade.
Hai ca in multitudinea de reply-uri cred ca s-a pierdut intrebarea mea de aseara: ce fac cu niste vergeturi care nu vor sa se dea disparute ? a gasit careva vreo solutie minune?
APRIL
nora2005 spune:
Azi am mincat, pina acum, un morcov si o portie de mincare de stevie. In continuare nu mi-e foame. Nu stiu ce sa pap la cina, poate-mi fac niste ciupercute.
Cine a postat reteta aceea cu ciuperci si porumb? Nu mai stiu unde am citit-o, as incerca-o si eu...
Sunt obosita, am muncit azi fara oprire, cu ochii in calculator...
Pe deasupra, am vazut ca am si pana la masina, cind am ajuns acasa. Trebuie s-o fac, dar nu ma pricep, n-am facut niciodata...
April, eu nu stiu, nu am. Am in schimb muuuulta celulita
Acum ma uit la Urania, apoi sa vad ce fac cu pana. Si cu masa de seara.
Nora
Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36,3; 49,2
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."
Brigit spune:
quote:
Originally posted by doroti_5
Eu duminica am inventat o mincare de te lingi pe degete: Deci am avut ciupercute shampinion, leam taiat in patru, le-am prajit cu o pictura de ulei, ca ele lasa apa, am pus ceapa, piper negru, frunza de dafin, putin otet si sare, cind erau gata am deschis o conserva de porumb dulce si lam pus acolo, sa inabusit si el acolo, nu va zic ce bun era, foarte bune!!!
Nora, uite reteta postata de Doroti, am facut-o si eu dar am mai adaptat, adica nu i-am pus otet si ceapa, oricum au iesit ff bune!
APRIL
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by april16quote:
Originally posted by doroti_5
Eu duminica am inventat o mincare de te lingi pe degete: Deci am avut ciupercute shampinion, leam taiat in patru, le-am prajit cu o pictura de ulei, ca ele lasa apa, am pus ceapa, piper negru, frunza de dafin, putin otet si sare, cind erau gata am deschis o conserva de porumb dulce si lam pus acolo, sa inabusit si el acolo, nu va zic ce bun era, foarte bune!!!
Nora, uite reteta postata de Doroti, am facut-o si eu dar am mai adaptat, adica nu i-am pus otet si ceapa, oricum au iesit ff bune!
APRIL
Incerc si eu. Poate-mi mai vine pofta de viata ...
Nora
Brigit spune:
Nora, stai mai linistita cu pana, ca n-o faci tu, ti-o fac aia de la vulcanizare! Tu tre doar sa te duci cu masina acolo si stiu baietii ce sa faca!
Apopos de asta- bine ca ai vazut ca ai pana! Eu cand am facut prima data pana nici nu stiu exact cat am mers pe janta. La un moment, tot mergand, mi se tot baga un nene in fata si facea semne , se agita saracu tot. Eu scrasneam din dinti si il injuram de mama focului, credeam ca e ultima tehnica de agatzament sa dai flash-uri si sa tai calea , pana cand la un moment dat la un stop s-a oprit paralel cu mine, a coborat geamul si mi-a strigat : Dra, aveti pana! - asta pana sa apuc sa deschid eu gura ca isi lua tot potopul de injuraturi de-mi statea pe limba, ca o dama bine educata ce ma aflu.
Asa ca du-te la vulcanizare fara grija ca in afara de asta nu mai tre sa faci nimic, doar a platesti-evident
APRIL
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by april16
Nora, stai mai linistita cu pana, ca n-o faci tu, ti-o fac aia de la vulcanizare! Tu tre doar sa te duci cu masina acolo si stiu baietii ce sa faca!
Apopos de asta- bine ca ai vazut ca ai pana! Eu cand am facut prima data pana nici nu stiu exact cat am mers pe janta. La un moment, tot mergand, mi se tot baga un nene in fata si facea semne , se agita saracu tot. Eu scrasneam din dinti si il injuram de mama focului, credeam ca e ultima tehnica de agatzament sa dai flash-uri si sa tai calea , pana cand la un moment dat la un stop s-a oprit paralel cu mine, a coborat geamul si mi-a strigat : Dra, aveti pana! - asta pana sa apuc sa deschid eu gura ca isi lua tot potopul de injuraturi de-mi statea pe limba, ca o dama bine educata ce ma aflu.
Asa ca du-te la vulcanizare fara grija ca in afara de asta nu mai tre sa faci nimic, doar a platesti-evident
APRIL
Serios? Iti fac ei pana, adica iti schimba si roata ? Eu credeam ca se ocupa doar de roata cu probleme. Dar nu se intimpla nimic daca merg asa pina acolo ?
Nora
Brigit spune:
Nora, pai eu de fiecare data asa am facut, am oprit la vulcanizare, i-am zis ca am pana si dupa aia totul a venit de la sine. Mi-a ridicat-o pe cric, a scos roata, a vulcanizat-o, mi-a montat rezerva cand era rezerva buna . Nici prin gand nu mi-a trecut ca ar trebui sa se intample altcumva. Gaseste o vulcanizare aproape sa nu fie nevoie sa circuli mult pe pana.
APRIL
Brigit spune:
Anuska, esti pe receptie???
Fii atenta, truc de invins pofta de dulce, decoperit de moi involuntar: bagi doua pastile de guma Mentos, sunt sugarfree da foarte dulci si trece.
E posibil sa fii obosita la sf de saptamana si de aceea sa iti fie pofta de dulce, incearca sa te si odihnesti pe weekend.
Fetelor cucuietelor, ca v-ati plans ca e liniste in weekend, vedeti ca raman acasa w/e asta, adica am net, adica am sa va batui.
Nora, fii in stand-by ca acusi te invat sa faci capitol nou.
Va pup pana mai incolo.
APRIL