*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (89) ***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

leea, marimea e ok - adica eu port 48 si mi-am luat 46-48. tie cred ca-ti trebe un 38-40. mai... daca acopera genunchiul n-am retinut ca nu m-a interesat aspectul. parca, ca nu cred ca mi-ar fi placut daca ma lasa cu genunchii goi... acum e la spalat la tara, asa ca n-am cum s-o brobez. luni pot sa ma imbrac cu ea si sa-ti dau raportul complet.
nu gasesc codu' cu ratatuiu' -cred ca iau lafuma, dac-o merge codu'

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

pan' la urma am bagat codu' cu cestile de mic dejun... nu ca as mai avea un' sa le pun, da-mi plac cestile - sunt bolnava, am colectie

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

62863 pt lafuma,merge am bagat eu acum.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Leea, eu zic ca tu te incadrezi la marimea 42-44, dar mai spre 42 asa ... asta asa dupa cum te-am vazut eu !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

caprioara, te-ai scos! eu mai am de asteptat coltul fantoma prin curier special. s-o vad si pe asta

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an

martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

super rochita ta Cora! mi-a placut la nebunie!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Cora sarumina pt info. Esti tu foarte dragutza de iti inchipui ca io intru in 38-40.Eheee,fosta-i lele cit ai fost...acu mi-s baba cu burzti si alte atirnaturi.Cum zice Cami, un 42-44 poate...

=========================================================================

Vllleau si eu un vot...doua... la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=41" target="_blank">stralucire si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">picaturi...chiar daca mi-au fost inversate pozele...

Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

anca, sarumana
pantaloni nika? n-ai indraznit sau n-ai gasit?

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Dan vrea sa-si probeze pantalonii cand ii cumpara deci nu ma bag.

Anca 31 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii

Mergi la inceput