*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (89) ***
Raspunsuri - Pagina 16

camelia_daniela spune:
Miki, bine ai revenit! Refacere rapida!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

aissa spune:
Bine ai revenit Miki! Sanatate maxima!
Eu inca n-am primit nimic, astept sa vina comanda din 23 cred (atunci a fost pastele catolic parca) si 27 cu ratatouille, la care deja cred ca am gresit comandand sandalele 26, deci o sa comand probabil, dupa aceea, alt rand cu 27....Sa vedem insa coletele ajunse, ma rog, pungile...ca sunt comenzi mici de tot.
Poze in concurs, votati-ne daca va plac:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank"> Concertpe2voci
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=45" target="_blank"> zbor

lizzy spune:
quote:
Originally posted by miki68
Helau, pipal! Am supravietuitsi de azi sunt acasa. Fac obiectul unui studiu printre doctorii de acolo
pt. ca m-au operat joi la pranz si vineri la pranz lipaiam pe holuri. Da' sa stiti ca a fost a dreaq de greu in noaptea de joi spre vineri.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
bine ai revenit! ce rapid!!!
scuze pt off-topic. de ce a trebuit sa faci operatia asta?
eventual raspunde-mi pe pm... scuze pt indiscretie, dar peste 2 zile stau cu mama care trece prin ceva asemanator si poate gasesc cum sa o incurajez.
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc

acina spune:
Miki bine ai revenit
Mi-am facut alt cont si a mers sa fac plata cu cardul de la BRD.Nu inteleg de ce nu ma lasa sa fac plata cu cardul asta pe vechiul cont.
Am facut comanda pt hainute pt fimiu si pt sotelu'.
Anca 31 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii

lizzy spune:
quote:
Originally posted by acina
Miki bine ai revenit
Mi-am facut alt cont si a mers sa fac plata cu cardul de la BRD.Nu inteleg de ce nu ma lasa sa fac plata cu cardul asta pe vechiul cont.
Am facut comanda pt hainute pt fimiu si pt sotelu'.
Anca31 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii
te rog mult de toooottt...

ce i-ai comandat la sotz? ca nu i-am luat nimic si ma simt cu musca pe caciula... de fapt vreau sa-i fac o surpriza si nu stiu ce sa-i iau. ma tot uit si nu stiu ce sa fac. idei, te rog?

Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc

Laura Ioana spune:
Graviduta sar'na. Am primit numarul bon d'achat-ului pe mail
Am infrant!
Miki bine ai revenit!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Poze cu hainute primite si rochita de botez + matusile mele
Am 2 luni

diotima spune:
quote:
Originally posted by unboticutz
am si eu pentru mica publicitate o geanta a unei prietene; este ok dar mare ca dimensiuni, ea nefiind prea inalta...
http://www.laredoute.fr/vente-sac-femme-soft-grey.aspx?productid=324124762&documentid=201207&categoryid=38888050&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
varianta maro verni, 16.49 euro
multumesc!
As lua-o eu!Mai e disponibila?
Emma are nevoie de noi!

Graviduta spune:
Laura, ce pustoaica frumoasa ai! Sa-ti traiasca! Imi place mult cum sta aici http://good-times.webshots.com/photo/2334944020102021400yyCKek.
Miki, bine ai revenit si insanatosire grabnica! (daca mai e cazul Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)

caterina71 spune:
Fetelor, rugaminte mareee...
Am comandat in 11 martie role la fata, n-au venit inca. Mie imi apar in curs de preparare inclusiv comenzile primite, asa ca nu ma pot baza pe asta. Unde tre sa scriu sa-mi spuna si mie daca au trimis pachetul si ce numar are, ca sa pot verifica la posta unde este coletul meu? Sau sa mai astept? Ca eu mai stau, dar mandra ma intreaba in fiecare zi de rolele ei...
Multumesc anticipat pentru sugestii,
Cati si Ali-Pili (24.07.2005)