Sa participe barbatii la nastere?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Sa participe DIRECT! Adica sa naska el... sa simta cit mai profund miracolul Renuntz eu la placerea asta, din dragoste pentru el...

danat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vanina spune:

Buna idee,Danat...subscriu si eu la asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

quote:
Originally posted by Vanina

Buna idee,Danat...subscriu si eu la asta...

Vanina

Tz,tz,tz.... ce rele suntem.....uuuuuffff

danat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cibinium spune:

Sorana, eu sustin cu fermitate conceptul de-a avea sotul prezent in timpul travaliului si la nastere. Din punct de vedere moral m-am simtit mult mai comfortabil decat daca nu l-as fii avut cu mine. Oricum e educativ pentru barbati sa vada prin ce trec nevestele dupa cele noua luni. Contribuie si la o legatura mai stransa intre tata si copil dupa nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by Grace

Eu as vrea sa asiste doar daca nasc prin cezariana in ideea ca nu as fi chiar asa expusa privirilor lui.

Eu am nascut prin cezariana... numai ca, in cazul nasterilor prin cezariana accesul taticilor in blocul operator este strict interzis.
Si este normal asa, nu este nimic de vazut, este o interventie chirurgicala si trebuie sa se desfasoare fara spectatori...

@+...
O&A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonab spune:

Eu sunt de acord sa participe sotul la nastere si sa fie langa tine in acele momente. La mine au fost si el si mama si taaaare bine a fost ! Cand a iesit copilul si mi l-au pus pe burta si el si mama plangeau si erau tare fericiti si cred ca pentru el a insemnat mult ca a participat la nasterea printesei noastre !!!

Cat despre cezariana ... la spitalul unde am nascut eu (eu am nascut normal) aici la Bruxelles o prietena de-a mea a nascut anul trecut prin cezariana si sotul ei a participat la nastere. Ne-a povestit acele momente si este si el tare incantat si mandru !!!

simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pemina spune:

Dragele mele, scriu pentru prima oara si nu stiu cum va fi incadrarea in pagina.Important este sa va trimit opinia mea si nu cum va aparea in cadru...Deci, eu am nascut prin cezariana cu epidurala si am fost treaza pe tot parcursul operatiei, am participat afectiv intens si sotul meu a fost chemat numai in momentul in care mi-a fost scos baietelul.A fost cel mai frumos moment din viata mea si a noastra... a fost un catarsis care a depasit in intensitate si cele mai divine momnte de intimitate...In plus consider ca aceste momente unice in viata ne vor apartine pe vecie si poate dincolo de ea indiferent de evolutia relatiei noastre.Nu cred ca momente de o asfel de intensitate pot dauna in vreun fel unei relatii sau vreunui sentiment...iar estetica cred ca nu are nici un rol in astfel de situatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vanina spune:

Frumos raspuns,Pemina...
Aproape ca m-ai facut sa-mi schimb opinia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna spune:

Da, sa fie langa mine, mi-ar fi mult mai bine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

cum sa nu participe tata la nastere, cand acuma sta toata ziua cu mana pe burtica si cere picioare de la fii-sa care, intre noi fie vorba, la 5 luni ale ei, e cam balerina si nimereste delicat pe langa mana lu' tac'su.
n-as putea sa-l privez de fericirea de a o vedea din prima secunda - asa ne e dor de ea si asa suntem de doriti sa ne vedem minunantia. deci cateogoric da.

Mergi la inceput