Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (7)
Raspunsuri - Pagina 23
claucia spune:
Cristina, Carmen, de ce sa gresiti in weekend? Ce-i drept este cel mai greu insa daca va motiveaza ceva, merita sa renunti un pic. Mai ales ca nu este o dieta "lifetime" adica prajiturile si pizza si cartofeii aia buni de la gratar vor mai veni in calea noastra si mai incolo. Eu asa m-am gandit.
Am fost la soacra-mea si facea placinte. 2 placinte cu branza si una cu mere, care se coceau chiar atunci cand am intrat eu in casa!!!! Si mirosea atat de bine....insa am zis pas, am papat gratar de pui cu salata verde pe saturate asa ca m-am simtit macar disciplinata.
Si m-am gandit ca dupa cele 2 saptamani de dieta plus 2 de mentinere, ma voi mai intalni cu o placinta. Din care sa gust doar!
Cristina, eu te urmaream, pentru ca ai ajuns la 63 atat de usor! SI ma bucuram. Eu am slabit cam 3 kg si jumatate, nu stiu daca reale sau parte din faptul ca nu am mai mancat pana sa nu mai pot, insa ma simt f bine. Astept sa mi se reduca in circumferinta bratele si picioarele.
Carmen pai tu esti aici de baza! Hai in perioada de mentinere nu scapa la nici un dulce, mananca variat si sanatos. Mie cand imi e foame si oamenii mananca in jurul meu as manca toate cele interzise. Insa daca mananc salata mea cu gratar imi trece foamea si nu mai par asa apetisante mancarurile lor.
Astazi am mancat o jumatate de gref si o felie de paine.
La pranz mananc un gratar de pui si rosii taiate. Sincer, mi se pare si bun.
Va pup si spor la vointa de fier.
Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007
printesa mea Alessia
ipearina spune:
Eftimie, spune-mi, te rog, cat ai slabit in cele doua saptamani de dieta si daca ai avut vreo abatere.
annasibebica spune:
Buna fetelor!
Incep si eu de azi oficial ca am inceput de nspe ori si dupa 2-3 zile m-am lasat...Sper sa nu fie asa de data asta. Tentatii exista peste tot, deci trebuie putina ambitie...
Spor tuturor la slabit!