Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (7)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Aoleu Cristina ... lasa, nu fi suparata - nu abandona, tine regim in continuare, a fost doar o abatere. Nu te lasa, ok?
Eftimie eu nu mananc niciodata pielea puiului, mi se pare yak. Mai bine jumari de porc... lasa ca vad luni la sala ce se intampla... da doamne sa fiu sub 57kg. Ma simt oricum foarte bine.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Buna fetelor! N-am mai avut timp sa dau raportul, cu rusine recunosc ca nu m-am tinut de regim strict decat in prima saptamana, dar am avut si o scuza, fetita mea a fost racita rau, a dat in pneumonie, asa ca nopti nedormite, stress, numai de regim nu m-a ars. Dar toate astea combinate au dat si rezultate la capitolul kg, azi dimineata aveam 55,8!!!!!Si asta in conditiile in care am cam scapat la dulciuri. Oricum nu ma las, de maine incerc sa tin mentinerea pana la Pasti, iar dp iar regim. Bafta la kg in minus!

Oana & Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Salutare!
Noi ne pregatim de o iesire si sper sa nu ma abat de la regim.E cam tampit sa scot eu salata in timp ce restul papa cartofi copti sau mai stiu eu ce.E ultima zi si de maine, mentinere
CristinaT wow o pizza intreaga?Spune-mi ca era mica.Pentru o felie te iertam, dar asa...ia de-aici (m-am gasit eu sa fac morala, care ma duc la gratar si cu siguranta fac o abatere cu ceva)
JG esti de-a mea.Nici eu nu mananc si n-am mancat niciodata pielea de la pui(cred ca de asta nu-mi plac aripile).Si nici slanina nu-mi place si nici raciturile si nici mielul si nici urda si....ce lista lunga am.
Mygirl ma bucur sa vad ca ai ambitie, dar ma intreb de ce vrei sa mai slabesti Ai 55kg, eu cred ca-i super, dar conteaza si inaltimea.

Am fugit.O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Sunt fericita, am rezistat fara cafea si imi este mult mai bine.
La dieta nu renunt, am hotarat! Trebuie sa slabesc, vreau asta si sper din tot sufletul sa si reusesc. Inca nu m-am cantarit, asa ca nu stiu cat am pierdut, dar daca e si 1kg sau 2 eu ma declar multumita. Mai bine putin si constant decat mult si sa pun apoi la loc. Tinand cont ca nu pot face sport, aerobic sau alte exercitii este foarte bine asa.
si spor la pierdut kg nedorite.

Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)
http://community.webshots.com/user/mhldvrc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Tatiana, ananasul este foarte bun si crud. Te chinui un pic la curatat, dar merita.

Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)
http://community.webshots.com/user/mhldvrc

Mergi la inceput

Buna dimineata!Si sa aveti o saptamana excelenta!
Haideti la cafea, ceai sau suc de fructe!
Am terminat dieta si ma declar multumita.De azi intru la mentinere si ma gandesc ce as putea manca, avand in vedere ca vrem sa si postim.Astept sfaturile voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Neata,

nu pot sa spun decat ca in week-end am dat-o in bara.
Asa ca acum beau cafea chioara fara zahar si incerc sa nu ma abat deloc-deloc

Va doresc o sapatamana nemaipomenita!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

CristinaT cine n-a gresit in week-endEu da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Si eu sunt vinovata... numai prostii am facut ieri. Ma bucuram ca tin regim inainte de CM dar se pare ca nu prea fac fata poftelor.
Sa vedem acum la sala, sper ca nu m-am ingrasat.

Hai sa nu ne lasam!!!!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Hai gata am facut-o am facut-o dar nu inchinam steagul,ne punem nitica cenusa in cap si continuam.Spor la slabit fetelor si o saptamana usoara!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput