Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (7)
Raspunsuri - Pagina 18
J G spune:
asa, uitasem. Durerea de cap se datoreaza detoxifierii - e chiar un semn bun.
Eu din fericire nu am la regimul asta insa nu mai mananc zahar de foarte mult timp.
Trece relativ repede - o saptamana. Ai luat un analgezic, Mihaela?
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
Eftimie C. spune:
Buna seara!Chiar credeati ca nu-mi bag eu ochisorul pe-aici azi?
Meniul meu a fost azi fara cina, pe care am inlocuit-o cu pranzul, din cauza unui somn de amiaza prelungit.
Merg sa din urma.
Eftimie C. spune:
Andra aratai super si la 76kg.Ce inaltime ziceai ca ai?1.68?Esti sigura?Pari mult mai inalta.
Imi plac pozele voastre.Mai ales "dans in doi...frati" Ce diferenta e intre copii?
Sarray hai confeseaza-te!Cu ce ai treisat?E asa grav?
Luna multumesc pentru pont.Cand voi fi la mentinere am sa incerc si cu putina smantana si boia Nu m-am asteptat sa-mi placa, dar e foarte gustos, mai ales peste carne.
Din pacate nu trebuia sa mananc pana la perioada de mentinere, dar auzisem de la alte fete (pe alt subiect) ca au mancat si mi-am zis si eu "de ce nu?"
Xerxe bine ai venit la noi si spor in lupta cu kg-le!
Annasibebica nu ai voie sa fii pesimista.Ia umple-te de optimism si de luni te asteptam la noi
Si pe mine ma mai doare uneori capul (mai mult in prima saptamana) si am banuit ca e de la lipsa zaharului, ca in rest cam avem de toate la dieta asta.
Eftimie C. spune:
Eu ultima si tot eu prima
Poftiti la ceai/cafea si o barfa mica despre diete, bineinteles
xerxe2005 spune:
Recunosc ca am mai calcat un pic de tot pe alaturi, adica am inlocuit branza de ieri cu 3 felii de sunca slaba si cafeaua nu o pot bea fara zahar (tot uit sa imi cumpar indulcitor).
Poate de asta acul cantarului stagneaza la aceeasi greutate. Nici nu am timp de sport, ca baietelul meu insomniac ma termina zi si noapte....din pacate nu slabesc de la "framantarea" asta a mea cu el.
Dar nu cedez.
Pupici
http://community.webshots.com/album/562909226aMvwbo?vhost=community
Eftimie C. spune:
Buna dimineata, Xerxe.Nu renunta, chiar daca nu se vad rezultatele.Incet-incet te vei obisnui cu stilul de mancare si vor fugi si kg-le in plus
gusta spune:
Neatza.
Dupa ce am tinut cu dinti dieta 8 zile in ultimele 2 am facut ravagi dar de dimineata mi-am facut mustrare singura si sunt din nou pe baricade si pentru cele 2 zile in care am dat-o rau in bara am sa mai tin o saptamana,o fi de rau o fi de bine nu stiu dar sper sa reusesc sa fac ceva si sa ma controlez la suparari sa numai deschid frigiderul.
Marilena si Mara Augusta
Eftimie C. spune:
Gusta si eu ma gandesc sa tin la fel saptamana viitoare, dar sa adaug cate ceva(lapte, cartofi...)
CristinaT spune:
Neata,
am doua zile fara nici o abatere.
M-am cantarit si sunt slaba 63 kg....
Astazi am urmatorul meniu:
diminetaa: cafea neagra fara zahar
12.00 branza dietetica 2 feluri de branza + 3 morcovi
15.00 cafea fara zahar
18-19.00 conserva de ton in apa + 2 fructe... (mere)
as vrea sa bag niste ceiuri in regim, ca am doare capul de morrrrrr
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
mhldvrc spune:
Neata, slabutelor! de la
Inca nu am curaj sa fac cunostinta cu cantarul, poatela sfirsitul saptamanii viitoare.
Carmen, multumesc pentru incurajari.
Mihaela(25.o4.1962),Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)
http://www.community.webshots.com/user/mhldvrc