Votati la concursul de poze Clipe 2007!!
Raspunsuri - Pagina 26
![](images/user_woman.png)
monica-elizabet spune:
ariel e cea mai tare
asta seara-i la votare
maine merge la nascare
nastere usoara ariel si bb sanatos si multumim de voturi
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mephala30 spune:
multumim pentru vot, Ariel si nastere usoara.
fiecare vot e pretios: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii
Eftimie C. spune:
Buna dimineata!
Urmaresc si eu concursul si imi plac foarte multe poze.Prima data am votat pozele prietenelor de pe si apoi le-am luat pe toate la rand si am votat tot ce mi-a placut si atras atentia.
Felicitari tuturor pentru pozele din concurs!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariel_7000/ariel_7000.jpg)
ariel_7000 spune:
multumesc fetelor! sa dea Doamne Doamne sa fie bine! abia astept urmatorul concurs sa pun poze si cu bb scump, care acum e la purtator:)....cine stie cat vom mai fi in varianta "2 in 1"....1 ora, 1 zi, 1 saptamana??? Doamne ajuta!
alexutza 5 ani si
Teodor Mihai
14 zile pana vine TEO mic
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Nastere usoara Ariel.
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
![](icon_smile.gif)
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Ortansa spune:
Nastere usoara Ariel si bebic sanatos
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",cele mai importante doua clipe ale vietii mele.
I've gt you under my skin
Aralia spune:
Multumim din suflet tuturor celor care au votat poza noastra din concurs, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2prietene !!!
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
april spune:
quote:
Originally posted by Noe
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nu mai vreau PM-uri cu voteaza aia sau voteaza aialalta!
nu-mi plac...
am votat si inca votez ce mi-a placut...
dar PM-urile astea ma enerveazaaaaaaaaaaaaaa
miorlaaaaaaaaaaau!
Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi
99% of the people don't know what electricity is. I don’t know what electricity is. But I know it’s working. I know you can cook a man’s dinner with it. And you can also cook the man. (The Secret)
de acord!
aviz amatorilor! NU VOI VOTA NICIODATA O POZA DACA MI SE VA IMPUNE!
asa ca mie nu-mi mai trimiteti pe PM pt ca va pierdeti vremea
![](icon_smile_8ball.gif)
![](icon_smile_8ball.gif)
urat!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=44" target="_blank">visatoarea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 8 ani
Danelutza spune:
Eu primesc pm-uri si votez tot ce-mi place, asta nu inseamna ca cer in schimb voturi
Am prietene care nu au votat, ma rog asa credeam eu ca sint, ei ce sa le fac... nimic, probabil cind imi vor trimite link-uri de pe alte site-uri, eu tot voi vota, pentru copiii lor, nu pentru ele
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
![](majoreta.gif)
bcaty2000 spune:
Ce de poze frumoase, am votat si eu tot ce mi-a placut, felicitari tuturor pentru clipele minunate pe care le-am vizionat
Imi pare rau ca nu as stiut pana acum de concurs sa trimit si eu 2 poze, poate data viitoare
pana atunci macar sa votez