Mancatul seara
Raspunsuri - Pagina 2

Kya spune:
La mine daca sunt gravida se pune? In timpul zilei am inceput sa ma gandesc cu placere la ce o sa devorez in seara respectiva...
Sper ca dupa ce nasc sa nu mai am timp sa mananc seara, si asa sa ma dezvat.
Kya 37+ cu
Sanziana
Pana la AMR 3
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!

Clover spune:
tanima_i2002, imparte alunele, fisticul, eugeniile si rstul ca gustari in timpul zilei. Iti dau energie si nucile au valoare nutritiva buna.
Daca mananci la cel putin 12 ore diferenta banuiesc ca metabolismul nu se accelereaza ci ramane la nivel normal.
If all else fails, look cute.

Annie80 spune:
quote:
Originally posted by tanima_i2002
Seara la greu: alune de padure, fistic, prajitura, eugenii, napolitane, paste... ceva consistent in orice caz.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
"macar sa fie neprajite, ne sarate, caci altfel uleiul lor este modificat din cauza temperaturilor inalte si in loc sa aibe efecte pozitive asupra ta se duce si se depoziteaza pe burtica, pultpite etc", citat Dr. Oz
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

herra spune:
eu nu as avea probleme cu mancarea seara, sunt chiar fan iaurt degresat cu fulgi de ovaz, as putea manca asta incontinuu saptamani la rand...daca (exista un daca, desigur)daca nu mi-ar face pofta sotul meu, care nu mananca toata ziua, la 17-18 e prima masa pt el, copioasa rau...
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mindy spune:
Multumesc de mesaje si de sfaturi.
Uf, pofta asta .. de cind ma stiu am fost o mincacioasa, numai ca inainte nu aveam treaba, puteam minca orice la orice ora, tot slabanoaga ramineam.
De cind am nascut e mai nasol si colacul de salvare din jurul taliei tot acolo e.
O sa incerc cu calorii mai putine seara, ex iaurtul.
Dar ce se intimpla de obicei la mine : pap iaurtul, dar imi sar ochii pe altceva atunci cind deschid frigiderul si tare greu mi-e sa ma abtin. Asa am fost mereu, chiar daca am mincat bine toata ziua, seara tot ma iau poftele de tot felul.
Incep sa ii inteleg pe alcoolici cum le-o fi cu beutura daca mie mi-e asa de greu cu abtinutul la mincare
Va admir pe toate care sinteti disciplinate si va puteti abtine de la mincat seara sau puteti sa respectati o dieta.
Eu am incadrez la categoria 'ASA NU'

gogosel spune:
pufuletzi!
pupici!
gogosel, mamica lui rares-mihai
(11.08.2007)
[URL=http://family.webshots.com/album/562880054tiCXAc][/URL]"pozenoi[/url]

Mindy spune:
Cu pufuletii chiar mi-ai facut pofta. Preferatii mei. As devora citeva pungi :)
Numai ca aici nu am de unde sa ii procur. :)

denisabia spune:
Un mare NU biscuitilor, floricelelor, pufuletilor de chipsuri nici nu mai pomenesc.Desi o punga de pufuleti de 40 de grame are 170 de calorii sunt plini cu sare sau paprika si lipsiti de nutrienti vitali.Ca sa-ti faci o idee iti postez un meniu de 340 de calorii(din care iti iei minerale, fibre, vitamine etc) cat au 2 pungi de pufuleti:
- o friptura de vaca (200g = 208 calorii)
- cu garnitura de fasole verde (200g = 36 calorii)
- cu 2-3 castraveciori acri (60-70 grame = 6 calorii)
- desert: piersici (200g = 90 de calorii)
Nu spune nimeni sa nu ii mananci ocazional, dar trebuie sa invatam sa ne hranim sanatos.Te intrebi mai incolo de unde ai contactat nu stiu ce boala sau de ce sistemul imunitar ti-e slabit.

Mindy spune:
Denisa, f bun si tentant meniul prezentat.
Asta il pap sa zicem pe la ora 6-7 seara cel tirziu si imi propun sa nu mai maninc nimic. Aproape ca ma jur. Mai fac si o plimbare dupa.
O sa incerc sa imi infring poftele.
Am inceput sa nu mai cumpar junk food in casa, de exemplu nu vezi sucuri sau cipsuri.
Paste si tot ce e cu faina cumpar doar cu faina integrala 100%.
Iaurt slab, ma feresc sa cumpar dulciuri ca stiu ca dispari repede.
Cu toate astea rar se exista sa ma pot abtine, atita caut pina gasesc ceva de ingurgitat pe nocturna. Adevarul e ca merg la nani dupa ora 1.00 noaptea.
Le invidiez pe fetele care nu sint pofticioase. Carora nu le e mereu foame.

minoki spune:
Buna seara fetelor! Eu sunt minoki,sunt mai noua pe site si am aceeasi problema:dulciurile.M-am lasat in noiembrie de fumat si de atunci ma lupt in continuu cu dulciurile.Nu ca pana atunci nu as fi mancat .Dar acum parca e prea de tot.Chiar nu mai stiu ce sa fac.Si mai ales seara ma apuca ,ca pe drogati incerc sa ma abtin dar incep sa-mi pierd uzul ratiunii si incep sa infulec.Lumea imi spune ca nu sunt grasa dar eu ma vad diforma.Pentru ca am abut 60kg la 1,72 m si acum am 70kg.Please heeeelp!!!!!