Nou stil de viatza (192)
Raspunsuri - Pagina 11
anky spune:
quote:
Originally posted by tumpi
Am inteles Anky.
Claudia ,sanatatea si puiutilor tai.De vazut filmul nu l-am vazut ca am avut musafiri,da il vad maine in reluare.
Vai doamne ma ingrozesc cum sunt oamnii nostrii.Ma uit la Povestiri adevarate, ma minunez cum pot vb niste femei batrane de la tara. of unde am ajuns.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Cum adica,cum pot vorbi niste femei batrine de la tara,sorry dar nu am urmarit emisiunea.
Anca,mami de doi nazdravani
anky spune:
Ioi..stai ca am dat acuma pe Pro Tv international si ma uit,da,intradevar nasol, dar sincer nu prea imi plac stirile de la Pro Tv,sint prea de tot,parerea mea.Prefer sa ma uit pe Euforia Tv.
Noapte buna la toate va doresc,sa visati frumos.
tumpi spune:
quote:
Originally posted by anky
Ioi..stai ca am dat acuma pe Pro Tv international si ma uit,da,intradevar nasol, dar sincer nu prea imi plac stirile de la Pro Tv,sint prea de tot,parerea mea.Prefer sa ma uit pe Euforia Tv.
Noapte buna la toate va doresc,sa visati frumos.
Eu nu prind decat Pro si tvr int, asa ca alte alternative nu am cand e vb de romani,asta cand nu ma uit la progrmale locale.
Ma duc si eu la nani, o noapte buna va doresc ,fara febra si alte probleme.
NE auzi maine la un ceai/cafea, sper sa ajung mai devreme nu ca astazi ca deja ma apuca toate cele.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Eftimie C. spune:
Inainte de somnic am vrut sa vad ce mai faceti.
Discutati de programe TV si filme; noi stam doar pe OTV.
Carmen multa sanatate, tie si "ochiosilor tai"
Tzuni, I_Carmen, Gusta aveti absent nemotivat.Sariti maine cu scutirile.
Noapte buna tuturor!Va las si fug in patuc langa sotior (copilul e la mama)
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
vikinga spune:
Zuzilici merci de intrebare:) acum apar si eu prin zona. Nadja e putin racita si daca i se infunda nasucul se nervozeaza rau de tot si numai la mami in pat vrea sa doarma, asa ca eu care stau de ob noaptea pe net dupa ce culc copii, acum am fost nas in nas cu printesa mica:)Am retinut ce mi-ai zis de testosteroniii aia de-s mai multi de cit trebuie:) Tre sa ma mai documentez, nu m-as baga deloc in tratamente hormonale, nu simt ca ar trebui. Is destul de feminina si chiar voluptoasa mai am pina la transformare Bine tre sa vad ce alte prejudicii mai pot aduce, oricum balanta nu e asa data peste cap sa fie chiar acum o asa mare necesitate de tratament.Spor la mutat! Acomodare rapida in noua casa, mai ales printesei mici si pup la dintisori sa nu o mai doaraMamica dulce ma bucur ca a mers bine la interviu, spor la munca atunci! Ca o sa ai activitate! De germana nu ma zic nimic si eu vorbesc destul de bine, chiar daca teoretic stiu regulile gramaticale, atunci cind vorbesc tot pe aratura o iau. In grupul meu de prieteni m-am integrat asa, imi zic ca am accent dragut si la job iar e ok, ca sef e sotzul si daca nu ma intelege ii zic vreo doua pe romaneste de nu se vede:)) OK, acum inca lenevesc acasa, dar daca as avea alte planuri marete pt viitor, tre sa deprind mai bine limba asta nenorocita. Care pe de alta parte imi place, asa ce m-am dezobisnuit sa vb engleza acum, mi se pare o limba de pe alta planeta:) ohoooo indepartata rau, mai ales ca filmele is traduse nu subtitrate, doar gramatica asta a lb germane e nesuferita rau. Multa bafta oricum!Sanatate puilor bolnaviori, bafta voua la slabit!Eu nu-s tocmai in pasa de slabit, sunt si ai mei aici amindoi acum, inca citeva zile si imi pleaca si mama care a stat 7 luni la noi, o sa ramin fara ajutor, asa ca sa te tii at slabit Oricum observ ca dupa ceva aiurea mincat, ma simt ca dau pe dinafara, aproape ca-mi sta in git dindu-mi senzatia de voma. De prajituri e vorba..bleah.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
louisea spune:
quote:
Originally posted by tlaura
Buna dimineata! ia sa vedem, oare sunt prima?
Laura, mama lui Andrei
Poze
Si io a 2-a
Neata
tlaura spune:
In sfarsit, am reusit; mi-am vazut visul cu ochii !
Unde sunteti si ce faceti? Hai deti la un ceai, la o cafeluta!
Fetelor cu copilasii bolnaviori, multa sanatate! Of, ce greu e cand se imbolnavesc cei mici!
Carina, da, ala e metabolismul bazal, dar cum in ultimul timp nu prea am facut miscare deloc, nici nu imi pot permite sa il depasesc!
Uite, inainte sa postezi tu, anky zicea ca trebuie sa mananc cam 1000-1200 cal/ zilnic.
Am sa intru si pe thedailyplate.com, sa ma mai documentez si acolo. Eu sunt acum in perioada de gasire a echilibrului caloric, asa cum spuneai ti ca ai fost vreme de 2 ani!
Zuzi, spor la mutat! Vad ca te ti pe pozitie cu regimul!
Mamica dulce, ce viata agitata ai! Cand citesc cate faci intr-o zi, mi se face rau! Spor la treaba si multa bafta!
hcclara, multi ani si multa sanatate parintilor!
Mephala, multa sanatate si tie si puiului!
Olo, rolo, va pup! da' vreau sa stiu si eu cine e Gety din echipa noastra? Ca nu am vazut-o niciodata pe aici! sau e numele nu nikul, iar io n-am bagat de seama?
tzuni, tumpi, criscosty, sigrid, vikinga, yubi, ruxij, liris, anky, puskin, eftimie, delidana, si restul fetelor pe care probabil le-am uitat, cate un de la mine!
gusta spune:
Neatza.
Si eu numar 3.
Sunt racita cobza si am o tona de treaba de facut asa ca ma dreg cu o cafea calda care se face acuma si un pumn de pastile.Poze la tunsulici nu am dar sper sa imi fac una diseara.E totul altceva fata de ce am fost si culoare si forma si tot.
Ma duc sa ridic cafeluta si vin si va citesc.
Marilena si Mara Augusta
l_carmen2003 spune:
Regulile de baza ale marketingului explicate amuzant de catre un profesor la Institutul Indian de Management din
Ahmedabad (IIMA):
1. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea si ii spui: "Sunt extrem de bogat. Casatoreste- te cu mine".
Asta inseamna marketingul direct
2. Esti la o petrecere impreuna cu niste prieteni si vezi o fata superba. Unul dintre prietenii tai se duce la ea,
arata spre tine si spune: "Tipul ala este extrem de bogat. Casatoreste- te cu el".
Asta inseamna publicitate
3. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea si ii iei numarul de telefon. A doua zi o suni si ii spui:
"Buna. Sunt extrem de bogat. Casatoreste- te cu mine"
Asta inseamna telemarketing
4. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te ridici, iti aranjezi cravata, te duci spre ea, ii oferi de baut, ii
deschizi usa (de la masina),o ajuti sa urce, te oferi sa o duci pana acasa, dupa care spui: "Ca veni vorba. Sunt bogat. Nu ai vrea sa te casatoresti cu mine?"
Asta inseamna relatii publice
5. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Vine spre tine si iti spune: "Stiu ca esti extrem de bogat! Am vreo sansa sa
te casatoresti cu mine?"
Asta inseamna recunoasterea brandului
6. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea si ii spui: "Sunt extrem de bogat. Casatoreste- te cu mine".
Tipa iti da o palma cat de tare poate.
Asta inseamna feedback-ul din partea clientilor
7. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea si ii spui: "Sunt extrem de bogat. Casatoreste- te cu mine".
Ea te ia de mana si te duce sa te prezinte sotului sau.
Asta inseamna dezechilibru intre cerere si oferta
8. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea dar inainte sa poti spune ceva, vine un alt barbat si ii
spune: "Sunt bogat. Ai vrea sa te casatoresti cu mine?" iar ea pleaca impreuna cu el.
Asta inseamna competitia pe aceeasi piata
9. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea si inainte sa-i spui:"Sunt bogat. Casatoreste- te cu
mine" vine sotia ta.
Asta inseamna restrictia de a intra pe piete noi.*