Nou stil de viatza (192)
Raspunsuri - Pagina 10
hcclara spune:
Am culcat copii si mai bantui putin pe aici pana ma demachiez, apoi ma duc la film!
Anky, tine-l pe regim, da-i sticsuri, banane, orez,paine prajita si apa multa! mai lua si Marc din cand in cand de la gradi si doamne ca rau mai era!
Carmen, multa sanatate si tie! ce iei de gat?
maine cand am timp va postez niste leacuri babesti ce le-am gasit intr-o revista si mi s-a parut interesant, pt raceli, tuse!
eu sunt curioasa daca iar face febra Marc la noapte, il mai las inca o noapte la noi in pat. la noi bantuie scarlatina, si asta e cu febra, dureri de gat, limba de culoarea zmeurii...si culmea e ca faci de mai multe ori in viata!
somn usor tuturor!
anky spune:
quote:
Originally posted by Zuzilici
Anky de azi intr-o saptamana , ma MUT. Nici nu vreau sa ma gandesc cate am de facut.
Isabella e ok, inca o chinuie canini de sus care nu vor s amai iasa. Deja are 4 nopti de cand incearca sa iasa si nu vor. Vineri noaptea, m-am dus la ea in camera la 12:30 si-am mai revenit la mine in pat la 5 dimineatza. Am fost zombi sambata. Bie ca n-a trebuit sa merg la munca.
In rest e o maimutica, imita tot , se chinuie sa vorbeasca si vrea atentia noastra non stop 100%.
Mephala ma bucur ca Teo e mai bine. Ce faci bun azi?
Marilena ai plecat in oras? Sa ne-arati poze cum te-ai tuns, ok?
Ai mai Claudia ne lasi cu ochii-n soare pana de Pasti? Ma bucur ca esti multumitya de noua tunsoare.
Tzuni, where are you?
CarmenE multumim pentru dedicatie. M-au pleznit si pe mine " amintirile din copilarie" .
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Te cred ca esti cam stresata,cred ca si io as fi la fel ,daca ar trebui sa ma mut.
Asa e cu dintisorii la copii,unge-i gingia cu un gel sa nu aibe dureri si da-i un Panadol supozitor(mai ales noaptea),eu asa am facut cu amindoi si a fost ok.
Bine face ca vrea atentie,eu am doi care vor atentie,am zis ca daca as mai avea unul mi l-as pune pe cap ,zau asa,la cit sint de energici, imi fac capul calendar de multe ori.
Anca,mami de doi nazdravani
anky spune:
quote:
Originally posted by hcclara
Am culcat copii si mai bantui putin pe aici pana ma demachiez, apoi ma duc la film!
Anky, tine-l pe regim, da-i sticsuri, banane, orez,paine prajita si apa multa! mai lua si Marc din cand in cand de la gradi si doamne ca rau mai era!
Carmen, multa sanatate si tie! ce iei de gat?
maine cand am timp va postez niste leacuri babesti ce le-am gasit intr-o revista si mi s-a parut interesant, pt raceli, tuse!
eu sunt curioasa daca iar face febra Marc la noapte, il mai las inca o noapte la noi in pat. la noi bantuie scarlatina, si asta e cu febra, dureri de gat, limba de culoarea zmeurii...si culmea e ca faci de mai multe ori in viata!
somn usor tuturor!
Claudia
Off...scarlatina au avut copiii mei acum o luna,a luat-o Bia de la scoala ,asa este,incepe cu dureri de git,febra,cu pete rosii si besici pe limba.Nah...acuma bine ca am scapat si de asta.
Cris, maninca el saracutul acuma mai bine,nu maninca mult ,dar maninca si nici nu vreau sa il fortez.Ma mira faptul ca nu mi-a facut febra absolut deloc si in rest era vesel,imi spunea doar ca il durea burta.
Sanatate multa si puiului tau,ce sa facem,tre sa trecem si peste bolile astea.
carina spune:
Seara buna,
Carmen: imi pare rau sa aud ca tot rau va este. Mergi la somn si ai grija de voi
Claudia: multa sanatate la pui. Si la noi e epidemie de scarlatina. Sper sa ne sara.
Anky: sa il hidratezi bine si ai grija de voi
Ruxandra: stiu cum e cand nu iti e bine. Eu m-as ascunde sub pat
Anca: tin pumnii sa iasa cum vrei
Zuzi: ies ei dintii odata. Da-i cu gel cum au spus si fetele.
Anky: sper ca dai un semn cand vii in Cluj, da?
Meniul de azi:
iaurt brenac cu fructe exotice 0% grasime
piept de pui cu ciuperci, cartofi natur si salata de varza
jumate de mar, cateva felii de mango
porc dulce acrisor in stil japonez home made
2 saratele, o bomboana bounty, o mana de cereale fitness
O seara placuta va doresc tuturor.
Mai am de lucru, dar merg in pat sa stau la caldurica macar.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
anky spune:
quote:
Originally posted by carina
Seara buna,
Carmen: imi pare rau sa aud ca tot rau va este. Mergi la somn si ai grija de voi
Claudia: multa sanatate la pui. Si la noi e epidemie de scarlatina. Sper sa ne sara.
Anky: sa il hidratezi bine si ai grija de voi
Ruxandra: stiu cum e cand nu iti e bine. Eu m-as ascunde sub pat
Anca: tin pumnii sa iasa cum vrei
Zuzi: ies ei dintii odata. Da-i cu gel cum au spus si fetele.
Anky: sper ca dai un semn cand vii in Cluj, da?
Meniul de azi:
iaurt brenac cu fructe exotice 0% grasime
piept de pui cu ciuperci, cartofi natur si salata de varza
jumate de mar, cateva felii de mango
porc dulce acrisor in stil japonez home made
2 saratele, o bomboana bounty, o mana de cereale fitness
O seara placuta va doresc tuturor.
Mai am de lucru, dar merg in pat sa stau la caldurica macar.
Carina,venim luna viitoare,poate te zaresc in gradina ca vom merge si pe sus la pamint, sa vedem cum avanseaza astia cu drumul in zona.Tu pe ce strada stai mai exact?
Auzi,citi ani are Carinuta ta?
carina spune:
Anky: strada e Fagetului, dar e de fapt un drum de servitute - inainte de drumul care coboara spre Manastur.
tumpi spune:
Cine mai e prin zona sa-mi aplice niste ,da multe ca sa -mi treaca mancatul de praji.
Am avut musafiri si al meu le-a spus ca mie mi-a placut minitorul de trufe si uite asa am mancat o prajiturica.Of, of.
Meniul meu s_a dus pe apa sambetei, mai ales ca am dormit vreo 3 ore azi si normal ca nu am mai mancat la pranz.
Asa ca azi meniul meu a fost asa:
dimineata am scris deja, asta a ramas neschimbat
pranz: un iaurt dietetic cu fructe si cereale ;o para
seara:putina ciorba de vacuta si prajitura mentionata.
Prajitura asta ma face ca maine sa incerc sa ma sui pe crosstrainer
Carmen santate multa si tie si puiutilor.
Gusta unde ai disparut, ce-ti mai face urechea?
Anky asteptam rezumatul la ce ai citit pana acum
Eu am inceput de azi sa citesc "tablete de stil de viata"
Delidana, am vazut ca o sa aveti liber in perioada summitului.
Pup celelalte fete, fug sa mai citesc de prin urma si mai revin inainte de a ma baga in pat.
revin...
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
anky spune:
Tumpi,sincera sa fiu inca nu am citit nimic ca am avut probleme cu Cris,am avut si sala azi.In orice caz nutritionistul(colegul meu) mi-a spus sa scriu absolut tot ce maninc timp de o saptamina,in functie de asta el imi v-a revizui meniul.Sint tare curioasa.
Poate ne spui tu ce ai citit din 'Tablete de viata'
anky spune:
quote:
Originally posted by carina
Anky: strada e Fagetului, dar e de fapt un drum de servitute - inainte de drumul care coboara spre Manastur.
Inseamna ca nu e departe de unde avem noi pamintul.Io o sa mai intru de la ai mei pe net si iti dau numarul meu de mobil si o sa iti spun exact cind o sa fim in zona sau daca ai chef o sa vii cu Carina in Polus la joaca,vedem ce si cum,ok?
tumpi spune:
Am inteles Anky.
Claudia ,sanatatea si puiutilor tai.De vazut filmul nu l-am vazut ca am avut musafiri,da il vad maine in reluare.
Vai doamne ma ingrozesc cum sunt oamnii nostrii.Ma uit la Povestiri adevarate, ma minunez cum pot vb niste femei batrane de la tara. of unde am ajuns.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)