Nou stil de viatza (191)
Raspunsuri - Pagina 9
hcclara spune:
Marilena deci sa inteleg ca vrei sa ramai...domnisoara!!!! imi retrag cele 500 gr inapoi, asta asa ca sa vezi ca iti sunt prietena!!!
louisea, ca sa vezi ca vreau sa-ti fiu si tie prietena, iti dau o capsuna invelita in nutela!
mami dulce,tort cu frisca nu-mi place, nu suport frisca!!! spor la mutat, tapetat, si alte cele!
Anda, ai pozat prajiturile? imi pare rau de relatia cu familia ta, e pacat, poate isi vor da ei seama cu timpul, insa sa nu fie prea tarziu! noi suntem pe extrema cealalata, eu si sora-mea am fost intotdeauna dupa fusta mamii, iar ei ar fi facut orice pt noi!
Plec la cumparaturi, ma duc sa iau ceva carne la real!
Delidana spune:
Zuzi, ma simt mai bine fizic desi psihic nu prea, ma tot gindesc la ai mei si mai ales la mama, a avut mari probleme cu tensiunea si nu poate sa faca nici cel mai mic efort.
Gusta, bravo, imi place de tine. Miine poimiine vine vreun mosulica cu un buchet de flori.
Yubi, Claudia, Louisea, salutare!
Si mi-e asa de sooomn....
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mephala30 spune:
Zuzi, nu poseda sotul nici un "leac", febra si boala i-a adormit pe amandoi...
Mult succes in concurs!
Marilena, doamna sexy in devenire, te rog sa postezi maine episodul 2. Ce sa-ti fac daca ai pe strada numai mosi? Plimba-te si tu pe unde sunt tinerei (ca aia din pozele trimise de Anky), .
Anky, te-au dat gata domnii?
Delia, am citit ca nu-ti prea place la bucatarie, ...ce sa-i faci? cateodata trebuie...
Criscosty, sa stii ca ma simt mai bine.
Cum a fost la serbare? Ai facut poze?
louisea spune:
quote:
Originally posted by hcclara
louisea, ca sa vezi ca vreau sa-ti fiu si tie prietena, iti dau o capsuna invelita in nutela!
Acu pot si eu sa sper ca se pune la tine? Da merci ca buna a fost Numa ca de ceai ai uitat si am o pofta
Eu va servesc cu niste struguri. Desi tocmai citi ca 100 de grame de struguri contin 73 calori
Zuzi.. io cred ca sar peste oua de data asta ca mi-e sa nu mi aplece
Delia ce mai citesti interesant?
Gusta ai vazut ca dupa ce se arata efectele n-ai sa mai vrei sa te mai lasi de "sportul" asta?
gusta spune:
Louisea lasa ca te servesc eu cu ceai si da-mi mie ouale ca mie de la ele nu mi se apleaca.
Delia dupa am probleme cu sotiile mosilor si mai bine fara.
Carmen barbati de aia or fi ei pe undeva dar nu prin apropiere.
Claudia as mai vrea eu domnisoara.Asa ca astept sa vad maine minus la cantar.
Cuscra bafta la serbare.
Tumpi eu mi-am luat ceai azi cu aroma de portocale si am sa il incerc mai tarziu.
Olandezu nu a venit inca si afara ploua si mie asa imi vine sa ma intind pe jos.
Tzuni hai ca de maine suntem pe baricade.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
Louisea, ziele astea ma delectez cu "Celibatarii" de Henry de Montherlant (am dat peste ea in biblioteca si mi s-a parut ca suna interesant). Actiunea se petrece in 1924. Imi plac cartile astea mai "vechi".
Trebuie, mai Carmen, de n-ar trebui...
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
puskin spune:
Buna seara,
Iar am racit, a treia oara in ultima luna . Cred ca sistemul meu imunitar e varza, m-am apucat de luat echinaceea.
Vestea buna este ca acasa lucrurile merg mai bine .
Maine nu ma duc la serviciu pe motiv ca-s racita, deci am timp sa citesc din urma sa vad ce ati mai facut.
Pupici,
Ruxandra
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Trebuie, mai Carmen, de n-ar trebui...
ca sa-i faci, daca dragostea trece prin stomac,
mephala30 spune:
Mamicadulce, esti in echipa cu Eftimie si Sigrid. Ramane sa le convingi, ca altfel....ramai fara coechipiere.
Ruxandra, imi pare rau, multa sanatate!
CRISCOSTY spune:
M-am linistit si un pic si am mai citit ce ati scris.... a fost foarte frumos la serbare, m-au uimit copii, sincer nu ma asteptam ca la 3-4 ani sa stie atatea poezii si cuvinte in engleza si mai ales cu o pronuntie atat de buna. Din pacate am uitat aparatul acasa, dar o sa-mi dea o mamica poze si o sa va arat. Am fost tare mandra de Dany, tare ma bucur ca am ales ca optionale engleza si dansul. Avem vineri iar serbare, dar la dansuri, atunci sigur voi face poze.
Zuzi tot asa de ocupata sunt, dar m-am mai obisnuit eu cu programul. Inainte imi era greu sa invat dupa 22, dar acum m-am obisnuit. De servici nu am mai cautat, am vb cu sotul si am zis sa termin cursul si pe urma sa vedem incotro o apuc. Ce mai face Isabella? Face nebunii?
Cuscra am citit cu interes episodul 1, important este ca ai facut un pas inainte chiar daca te-au salutat mosii, data viitoare te vor saluta 2 tipi musculosi Astept cu interes si urmaoarele episoade.
Ruxandra sanatate multa.
Tzuni colega tu cum te simti? Ti-a trecut gatul?
Crys si Dany