Nou stil de viatza (191)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

salut! ce faceti?
Marilena, ce faci, dai apa la soricei? vezi ca am mancat 3 outze de cioco in numele tau, rog grasimile sa se depuna la tine ca au fost cu gand la tine!

Hei gagicile, v-ati cam smecherit...ce va trebuie misteri calcatori care sa va faca si masaje??? pai, barbatii vostri ce fac? si mai aveti si pretentii sa se grabeasca sa nu-i prinda ai vostri masandu-va...!!!

La noi la gradi sunt paduchi, iara...in alta grupa, insa tot aia e...si scarlatina tot in alta grupa, insa copii merg prin rotatie in ce grupa vor, asa ca sper sa nu vina Marc cu vietati din alea miscatoare! oare ce parinti is aia, sau in ce mediu traiesc?

am citit si eu azi dimineata de Olgutza, sa dea D-zeu sa se faca bine cat mai repede!

ma duc sa-mi fac o cafelutza, mai vrea cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Hi hi concursul oualelor.. ce comice mai sunteti

Claudia.. eu servesc numai ceai Si eventual niste capsuni pleasee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by laurasv

fetele va rog dati-va cu parerea;
pe 10 feb am avut prima zi a ultimului ciclu,
am facut teste vreo 10 si toate sunt pozitive si azi am mers la eco si nu s-a vazut nimic si daca nu ma insel mi-a zis ca am uterul retrovers...ce ziceti este bebe si nu se vede inca? e prea devreme de eco? sa ma duc sa fac analizele la sange?
va rog cineva sa imi raspunda ca sunt f suparata:((

laura

Cu siguranta analiza de sange v-a elucida misterul.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetele, ce-ati mai facut azi?
Zuzi, Carmen(E) vad ca postati dar nici pas despre echipa sau concurs. Vreti sau nu? Ne trece Carmen in lista sau nu Asa pe sleau
Eu am inghetat de grig, e groaznic la noi, mi-e mila de flori si de copacii infloriti....toata ziua am tinut becul aprins, asa de intunecat e afara

Mi-e somn de nu mai pot, aseara m-am culcat la 2, am vazut Beowolf si Pathfinder, m-am trezit la 7 si pana la 1 nu cred ca ma bag in pat.

Hclara...vad ca nu te lasi cu portia de dulce...auzi la ea, capsuni cu nutela ieri, oua de coico azi...maine ce ai in program? Tort cu frisca?Mi-e si frica sa-ti citesc postarile,sa nu ma apuce si pe mine

Olo, sa ne zici ce faci cu jobul, daca-ti dau salariul ala bazat ce faci? Refuzi???

Gusta nu mai pomeni de ramas fara parale, mai falita ca mine nu e nimeni la subiect.Numar zilele pana la 1.Ma stoarce mutatul asta si inca n-am facut investitiile majore si necesare.De dorinte nu mai zic..

Va pup, vine copilul

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CRISCOSTY

Zuzi spor la impachetat, cum merge?

Crys si Dany

Ei, Crys tre' sa mearga ca n-am incotro. Tu? Tot asa ocupata esti? Iti mai cauti de munca?

Mephala trece-me si pe mine cu MamicaDulce intr-o echipa. Bien ca baietii n-au nimic la plamani. Auzi intra mai des in baie cu laptopul ca se pare ca tati are "leac" la ei sa- adoarma.

Anda imi pare rau ca ai asa parinti. Ce sa spun, mama mea e o comoara pe langa ce descrieti voi, si intotdeauna mi-a spus vorba asta: Degetele maini sunt diferite dar toate te dor la fel de tare daca le ranesti. La fel e si cu copii, sunt diferiti dar ii iubesti la fel de mult pe toti si suferi alaturi de ei de suferinta lor. esti o femeie desteapta, puternica si realizata in ciuda acestor obstacole pe care viata ti le-a pus in cale. Sa fi iubita si implinita toaat viata ta.

Olo migrena vine cumva de la contraoferta pe care ti-au facut-o cei de la firma? Ia zi, se lasa cu ? Putem sa te felicitam sau nu inca?

MamicaDulce spor la tapetat si treaba. Se pare c-ai intrat in priza ca si mine. Succes!

Marilena dar ce ti-ai luat de-ai facut gaura in buget? Lasa mai ca bani se-aduna la loc. Zi mai bien daca te-ai cadorisit si tu cu ceva mumos.

[b]Revin.

ZIETGEIST

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamica dulce

Buna fetele, ce-ati mai facut azi?
Zuzi, Carmen(E) vad ca postati dar nici pas despre echipa sau concurs. Vreti sau nu? Ne trece Carmen in lista sau nu Asa pe sleau

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

POZE NOI
http://www.flickr.com/photos/21547972@N03/

Ha! Am scris in acelasi timp. Soro da n-am spus eu acum 2 capitole ca daca ai incredere in mine ma inscriu la concurs? Ce-ti veni acum. Iaca, gand la gand cu bucurie ca tocmai i-am reamintit Mephalei sa ma treaca cu tine in echipa. Multumita?

Hai bea o cafea fierbinte sa te incalzesti si spor la tapetat in continuare. De maine scriem meniul, ok?

ZIETGEIST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

Anky, primit musculos care stie sa gateasca si sa bata. Il mai vrei inapoi?

Carmen, multa sanatate micutilor!

Zuzi, bravo pentru sport!
Eu am venit de la scoala si ma simt asa de ametita...si mai trebuie sa ma apuc si de invatat si facut teme pentru miine...

Cornelia, imi pare rau pentru mama ta. Nu pot decit sa-mi inchipui cit de greu iti este acum. Nu dispera, stii cum se zice, speranta moare ultima.

Gusta, ma bucur sa te vad vesela din nou.

Tzuni, cum iti mai este azi?

Cryz, Rolo, Puskin, Olo, Carina, Violeta, .

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Delia tocmai ma plangeam ca nu prea mai reusesc sa ma mobilizez si sa fac sport. Tu? Busy, busy! Cum se mai simt ai tai? Dar tu? Sanatate multa.

Anky inca mai astept un musteriu care sa ma puna la treaba ( a se citi sport). Il trimiti au ba?

Tlaura parca tu ziceai ca-n vara va mutati acasa? Ei lasa ca stia in ro te obliga sa-ti faci anamlizele anual asa ca n-ai s amai depinzi de Coris.

Lousea multam si si sper sa am spor. Tu cu ce te mai lauzi? Te bagi la ... "oua" au ba?

ZIETGEIST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Mai Claudia pai de la ouale tale am 500gr in plus la cantar asa ca fa bine si sa le iei inapoi.Auzi la ea mananca si sa se puna la mine.Mai sunt fete care vor asta ca sa vad acuma cine imi e prieten.

Zuzilici nu mi-am luat nimic mie asa ca am dreptul sa plang

Delia atunci sa citesti ce am sa scriu ca sa vezi ce stare buna am.

SI acuma sa va scriu primul episod dintr-o serie lunga ce o sa urmeze.

Marilena doamna in devenire
Pai am zis hai cpot eu sa ma fac doamna ca de nu e asa greu.Mi-am pus azi masca pe fata m-am aranjat eu ca de sunt oloaga de spate si cica sa ma tratez.Bun pus masca ,dupa dat cu crema cu copilul din dotare printre picioare ca si ea saraca s-a speriat cum arata masa da ce nu face baba pentru frumusete.Bun m-am uitat eu prin oglinda si am zis mai schimbare brusca nu pot face ca dupa intra omul la banuieli si zice ca mi-am gasit pe altu.Bun duc copilul la gradi si cand vin acasa zic hai ma ca pot sa imi aranjez si paru si sa pun un pic de luciu de buze si cand ma duc sa o iau o sa arat ca o doamna in devenire.Mi-am facut parul mi-am pus si 2 clamite(de alecopilului),mi-am dat si luciu si am zis daca tot sunt incinsa cu un fular la brau sa imi pun si unu la gat si sa incerc sa arat si eu a om. Plec si mergand eu asa agale numai ce 2 vecini ma saluta si eu deja sunt mandra de mine.Acuma sa va zic ca oameni sunt trecuti de 60 de ani,dar ce conteaza ca am fost bagata in seama asta e cel mai important.
Asa ca eu cred ca episodul Marilena doamna in devenire se va inchide ca nu am inca putere sa rup inimile mosilor.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

toate fetele.Am avut ceva de citit din urma ;imi pare rau pt. fetele care au probleme de sanatate si cele care nu se inteleg bine cu familia. E foarte dureros sa vezi ca cea care ti-a dat viata ,te trateaza cu raceala sau indiferenta . Vreau si eu in echipa cu ...cine ma vrea Meniul de azi : am mancat la servici pe la ora 8 -un baton si pe la 14.30 cateva fursecuri la 15 cand am ajuns acasa am mancat paste cu sos si parmezan.Inca nu imi este foame si poate reusesc sa nu mai mananc nimic pana maine.

Mergi la inceput