*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (87)***
Raspunsuri - Pagina 15
diotima spune:
quote:
Originally posted by Alyna24
Am si eu 2 intrebari dc ma poate ajuta cineva:
1.O prietena a facut o comanda in 31 ian si ink nu i-a venit nimik la pposta.As vrea s-o ajut ca ma simt vinovata cumva caci pe mine m-a tot auzit de LR si am facut-o sa comande si ea si uitati ca a avut nesansa sa nu-i vina nimik!Ar trebui sa scrie pe site ca nu i-a venit comanda, sa le dea nr de comanda si eventual confirmarea lor si sa astepte raspuns?Sau ce ar trebui sa contina reclamatia mai exact?Ca nu stiu ce sa-i spun iar ea nici atat!
2.Mi-a venit catalogul de la LR si am vazut multe lucruri super dar nu le gasesc pe site?Unde sunt???????[:D]
Multumesc anticipat!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
Eu as zice sa se duca intai la posta (daca nu a facut-o inca), apoi sa scrie la Aide.
Produsele din catalog sunt toate pe site, doar ca sunt aranjate putin altfel.
oana_s spune:
Fetele, ajutati-ma si pe mine.
Am comandat un sutien (de la costum de baie) care e ffff mic (n-am stiut ca tre sa adaug +15 la marime). Credeti ca e posibil sa-l trimit inapoi si sa-mi trimita ei unul mai mare? Si daca da, cum fac, unde scriu?
Sau mai bine, renunt la idee si comand inca unul mai mare?
P.S. daca am primit cupa 80C si e f mic credeti ca un 95C (marimea max de la modelul asta) ar fi bun sau trebe si o cupa D? (costa 19 euro, n-as da de doua ori suma asta daca nu stiu ca macar va fi bun).
Multumesc.
Oana si Mara 11.08.2004
Raluca8 spune:
quote:
Originally posted by oana_s
Fetele, ajutati-ma si pe mine.
Am comandat un sutien (de la costum de baie) care e ffff mic (n-am stiut ca tre sa adaug +15 la marime). Credeti ca e posibil sa-l trimit inapoi si sa-mi trimita ei unul mai mare? Si daca da, cum fac, unde scriu
Nu sunt redutista cu state vechi , insa din ce am inteles eu de la fete nu se merita sa faci retur de produs ( este mult prea scump).
Este mai ok sa il vinzi sau sa il faci cadou si sa iti comanzi altu.
Asa am facut si eu cu o pereche de pantaloni de camuflaj.
Bafta !
puselu spune:
Buna dimineata !
Si eu am aceeasi intrebare ca si Camelia ,daca pantofii Anne Weybourne au aceleasi marimi ca si cele romanesti ?
Multumesc !
Giova spune:
am scos si eu azi catalogul de la posta.
Noroc ca am mai citit aici, ca de nu nu mergeam...credeam ca e un aviz vechi, pt. un colet scos.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by diotima
Eu as zice sa se duca intai la posta (daca nu a facut-o inca), apoi sa scrie la Aide.
Produsele din catalog sunt toate pe site, doar ca sunt aranjate putin altfel.
[/quote]
mersik de raspunsuri.
O sa incerc sa caut pe site hainele desi....am mai incercat si n-am gasit nimik din catalog!
iar refer la prietena mea, a intrebat in fiec zi la posta si ...nimik!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
Caprioara spune:
Fetele,
Pentru ca sambata am fost la posta si mi-au au zis ca nu au nimic acolo, iar mie nu mi-au sosit doua comenzi:
- una din 1 februarie
- una din 8 februarie,
cred ca e cazul sa le scriu, macar pentru cea din 1 februarie. Numai ca nu mai gasesc unde naiba... Imi dati si mie un link va rog?
Multam anticipat.
pup you,
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
camelia_daniela spune:
Hello ... again!
Dragelor mi-a ajuns comanda din 7 martie, de fapt era ajunsa de vineri, dar abia azi am putut sa o iau . Sunt multumita de toate cele, doar ca in loc de o camasa Soft Grey de 2,99 euro, mi-au trimis niste poantaloni barbatesti soft grey, marimea 36 (parca) si nu stiu daca am cui sa-i dau... adica nu stiu daca ii vor veni sotului ! Cert e ca pe factura imi apare tot camasa, pretul e acelasi ... in fine!
Am avut asa:
www.laredoute.fr/vente-pantalon-raccourci-entrejambe-65-cm-femme-la-redoute-essentiels.aspx?productid=324121214&documentid=201207&categoryid=22904855&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> pantaloni pentru mine - sunt suuuper ! material super, se aseaza frumos tare!
www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=23466717&productid=324126252&documentid=201207" target="_blank"> balerini Soft Grey - sunt super si astia; putin cam decupati, dar merg (acum m-am incaltat cu ei!)
www.laredoute.fr/vente-pantalon-transformable.aspx?productid=324094747&documentid=321408&categoryid=38152038&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> pantalonipentru mine de la adolescenti - de data asta, marimea asta se aseaza ffff bine; sunt chiar usor larguti;
www.laredoute.fr/vente-chemisier-okaou.aspx?productid=324087849&documentid=530607&categoryid=38152081&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> camasuta pentru Daria - fff draguta si finuta;
www.laredoute.fr/vente-veste-velours.aspx?productid=324086860&documentid=346107&categoryid=23112482&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> sacou taupe pentru fii-mea - foarte drasgut (asa mic si dragut, abia astept sa o probez);
www.laredoute.fr/vente-la-doudoune-sans-manches-active-wear.aspx?productid=324045779&documentid=545008&categoryid=23112482&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> doudouna fara maneci bej pentru mine - draguta;
www.laredoute.fr/vente-jupon.aspx?productid=324112035&documentid=321408&categoryid=38152185&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">fusta violine pentru Dariuca, aveam si alba, dar am luat si alta culoare sa putem diversifica
www.laredoute.fr/vente-le-chemise-western-unie-soft-grey.aspx?productid=324080712&documentid=545008&categoryid=33105945&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> camasa am avut doua - una 38 pentru mine si una 36 pentru sora-mea ; a venit doar cea 38 si in loc de cea 36 au venit pantalonii buclucasi.
www.laredoute.fr/vente-espadrille-prix-mini-bebe.aspx?productid=324136391&documentid=207608&categoryid=22912106&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">espadrille frambosie pentru Dariuca - furmusele foc, astept sa o probez sa vad cum ii vin; cred ca sunt putin mari.
Edit: am primit si catalogul! Am de studiat !
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by adeea_ro
VA ROG.... ma ajutati si pe mine sa-mi puneti ceva la mica publicitate?
http://www.laredoute.fr/vente-ballerine-femme-prix-mini.aspx?productid=324135253&documentid=207608&categoryid=22907225&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 - albastri 36 - 15 euro
si mai am acelasi model de balerini, dar din colectia din toamna (cu materialul acela mai lacuit). ii am negri cu paiete 38 si bej tot 38. pe astia vreau 6 euro pe pereche
ma ajutati?
mersi
Adeea_ro, vreau sa cumpar eu balerinii albastri 36 daca poti sa mi-i trmiti la Arad. Daca da, iti trimit adresa pe PM.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
acina spune:
Buna redutisteee,
bey ce-am mai ras.
Sunteti tari.
Apropo am semnat si eu petitia...
Anca 29 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii