*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (87)***
Raspunsuri - Pagina 14
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by BettyBoop
Pentru cele doua comenzi (pungi banuiesc) neprimite in ianuarie, am primit recent de la Sabine un bon d'achat in valoarea ambelor comenzi. Ptr ca e o suma de care acum nu gasesc pe ce sa o cheltui, ma intreb daca as putea sa o impart la doua comenzi. Mentionez ca e un singur bon, cu un singur cod. Ce ma sfatuiti?
Multumesc!
Mami de bondar Andi Florian 16 aprilie 2006
Bon d'achat e valabil un an de zile,poti sa mai astepti si sa comanzi cand gasesti ceva care iti face cu ochiul.
mirunajr spune:
fetele, si-a luat careva rochia asta???
http://www.laredoute.fr/vente-robe-tunique-femme-taillissime.aspx?productid=324135374&documentid=451107&categoryid=31522059&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
as vrea sa stiu cum se aseaza.. e din material mai moale????
corap spune:
mai, rad singura la calculator
in alta ordine de idei - ups,la mine-n carter a picat lumina - cine a cumparat www.laredoute.fr/vente-le-collier-sautoir-cocon-no-collection.aspx?productid=324105284&documentid=532907&categoryid=32816175&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">http://www.laredoute.fr/vente-le-collier-sautoir-cocon-no-collection.aspx?productid=324105284&documentid=532907&categoryid=32816175&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16MARGELELE ASTEA pe galben, la 4 eur
daca nu-i mai plac sau daca se rup sau daca are chef sa le vanda, le cumpar eu (chiar si rupte!)... ca 10euro nu-s dispusa sa dau, le iau sa le transform.
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
claujro spune:
Eu le-am luat pe ambele culori. Le-am purtat o data. Sunt foarte tepene, sunt insirate multe pe o ata si stranseeeeee. Dar frumoase, nu stiu din ce sunt facute ca sunt cam grele. A doua oara cand le-am pus la gat, steam pe scaun, la masa si am auzit cum se imprastie pe podea. Toate. Muuuulte. S-a rupt ata pe care erau insirate. Ce a incaput am insirat la loc si am legat dar mi-au mai rams de o bratara... Chiar ma intrebm daca dadeam 40 euro pe ele...cum ar fi fost?!
Alea galbene vad ca rezista dar nici nu le-am mai pus la gat.
Edit: verdele nu e ala din poza, e un verde mai crud.
corap spune:
stiu, ca le am pe verde si i s-au rupt sora-mii la gat, in prima zi. sunt foarte tensionate pe ata. sunt dintr-o ceramica destul de friabila, dar au un aspect vintage care ma incanta. eu le voiam si pe cele galbene, ca am io ceva idei de transformat, de-aia ma intereseaza si desirate, ca oricum le stric. asa ca aveti un client la margele alea daca se rup si/sau nu va mai plac
Edit - uite io ce fac cu ele
Graviduta spune:
Sunt foarte dragute margelele; pe site scrie ca sunt din sticla. Corap, ai incercat la Tria Alfa, ca si-acolo au briz-brizuri pe care le poti combina tu cum vrei? Si mai era un magazin pe o straduta langa magazinul Bucuresti, parca, dar nu stiu cum ii spune.
Hai, ca m-ai facut sa ma uit si eu la accesoriile astea, ca nu ma uitasem deloc pana acum. Mie imi place si www.laredoute.fr/vente-collier-so-home.aspx?productid=324116651&documentid=321408&categoryid=32816175&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">colierul asta.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
corap spune:
ei, graviduta, mie mi s-a pus pata pe alea, nu pe altele. s-ar putea sa le iau chiar la 10 euro, da' ma oftic. colierul ala "so home" e usor de facut, da' tre sa ai rabdare de chinez sa insiri atatea margele mici-mici. eu n-am, asa ca d-asta nu-mi fac
camelia_daniela spune:
Buna dimineatza!
Dragelor, am si eu o intrebare ... a luat cineva pantofi Anne Weyburn? Se potrivesc marimile cu ale noastre, sau si aici e aceeasi poveste ca la haine?
Multumesc!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
corap spune:
n-am luat, cami. ca nu mi-au inspirat cine-stie-ce incredere, dat fiind ca mi-am luat tzepe cu hainele
Alyna24 spune:
Am si eu 2 intrebari dc ma poate ajuta cineva:
1.O prietena a facut o comanda in 31 ian si ink nu i-a venit nimik la pposta.As vrea s-o ajut ca ma simt vinovata cumva caci pe mine m-a tot auzit de LR si am facut-o sa comande si ea si uitati ca a avut nesansa sa nu-i vina nimik!Ar trebui sa scrie pe site ca nu i-a venit comanda, sa le dea nr de comanda si eventual confirmarea lor si sa astepte raspuns?Sau ce ar trebui sa contina reclamatia mai exact?Ca nu stiu ce sa-i spun iar ea nici atat!
2.Mi-a venit catalogul de la LR si am vazut multe lucruri super dar nu le gasesc pe site?Unde sunt???????[:D]
Multumesc anticipat!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)