*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (87)***
Raspunsuri - Pagina 11
miki68 spune:
Clau, asa esti tu, ma starnesti "pi digiaba". Dadeam si pretul intreg ca-mi sta bine cu verde, da' nu-i valabil pt. international
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
claujro spune:
da, ca e dispo peste 3 saptamani . si celor care nu va sta asa bine cu verde, ca lui miki , exista varianta si pe www.laredoute.fr/vente-mini-vibromasseur.aspx?productid=324136793&documentid=207608&categoryid=22935691&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">roz.
lizzy spune:
quote:
Originally posted by aissa
Deci eu am semnat petitia, da? Serios!
Asa, acum serios: Diana am fost la posta dar cred ca venise deja prima runda de produse LR free ca altfel nu-mi explic de ce era nebunia aia acolo, cred ca un sfert de cartier era in posta. Nu am mai stat la coada, dar a promis sotul meu ca incearca luni sa vada daca mai sunt 2 de luat sau nu. Si daca da, desigur unul e al tau.
si daca nu e luni... totusi tine-ma minte
edit: semnat si io petitia hai ma, eram doar a 3-a semnatura...
nu pot sa cred... chiar asa??
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
Bratu Monica spune:
Am inceput sa caut coduri si eu ,urmandu-va exemplus pentru ca deh....mai fac o mica comanda.Gasii o multime de coduri pentru articole primtemps-ete,dar sa mor daca ma prind care-s acelea?
Fetelor help!!!1care sunt articolele primtemps-ete????
In alta ordine de idei comenzile date fara mail de confirmare pe data de 3 si 7 Martie au ajuins ieri si am folosit si codul Colis la ambele,vad ca nimeni nu m-a tras de urechi.
Monikka
lizzy spune:
quote:
Originally posted by Secman
chiar nu-mi raspunde nimeni????????????/
stai usor ca abia am intrat pe forum :)))
ieri am facut 2 comenzi, pe 2 conturi diferite, nu am mail de confirmare pe nici unul, dar in suivi apar in curs de pregatire ambele. din cate am inteles treaba cu lipsa mail-ului de confirmare e de cateva sapt bune. sa ma corecteze fetele ma vechi, eu sunt addicted doar de cateva zile
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
mirunajr spune:
Am revenit...si semnai si eu petitia...Cam putine semnaturi Mai fetelor nu vreti tzoale gratis de la LR!!!
aissa spune:
Asa cum spune si Diana, de ceva vreme se mai intampla si asa, nu vine mail de confirmare. Ultima mea comanda asa a fost, fara mail dar a ajuns bine mersi. Daca apare in suivi e ok.
miki68 spune:
Deeeeci, am inceput sa-mi fac lista cu "mocaciunile" pe care o sa mi le trimita LR cand "o sa invingem sistemul". Constat ca nu-s prea umblata prin lume ca nu stiu la ce ar folosi www.laredoute.fr/vente-paris-duckie.aspx?productid=324134168&documentid=429208&categoryid=22935691&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">ratusca asta
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei