MONTIGNAC: ce am mancat azi (97)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Noroc cu Summit-ul asta...nu am voie sa traversez pana la pizza ...asa ca nu mananc pizza. Copilul mananca sticks-uri si eu fac foamea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Voua va gatesc soacrele,eu fac torturi pentru musafirii soacrei,pentru ca ea face niste mancaruri execrabile,in afara de friptura cu cartofi la cuptor nu mananc de la ea nimic!
Azi am mancat2 bucatele de cioco cu menta,o sarmaluta,fistic,3 crenwursti,o felie de paine si acum beau cola light!Asta e mancarea mea pe ziua de azi,o sa-mi fac niste ceai sa beau mai tarziu un pic,sa ma mai lase gatul asta,in rest...Dumnezeu cu mila!
Ma gandeam de luni sa tin ceva strict 1-1-1 ca asa poate nu mai dau p'alaturi,dar de miercuri plec din Bucuresti,asa ca slabe sanse sa tin..vad eu!
Va doresc un weekend placut,ce-a mai ramas din el!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna seara!

tot in urma sunt cu cititul, dar am intrat sa va scriu meniul de ieri si de azi.

ieri dim: omleta din doua oua cu salam si feta, doua rosii; cafea
pranz: salata de cruditati cu branza feta; gustare ciocolata amaruie
seara: mere si morcovi

azi: dim: doua felii de paine intregrala cu branza de vaci si gem dietetice; capucino
pranz: salata de cruditati cu branza feta si doua oua fierte
cina: paste integrale cu sos de rosii si usturoi
acum (adica la vreo trei ceasuri) un mar.

pe maine!

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

azi ne-am dat in barci ca nebunii
dimi nu mai stiu ce-am mancat, cred ca numa cafea ca am uitat de faza cu schimbarea orei
pe la 12 eram la shopping, ne-a prins foamea rau de tot si am comis-o cu un salam de biscuiti
la pranz (pe la 3pm) am recuperat! conopida cu ou si smantana la cuptor+pulpa de pui; ciorba de urzicutze de padure (avea ou si smantana in ea)
cina: paste integrale cu sos de rosii, ceapa si ciuperci

azi am facut provizii legume conforme, branza de vaci si cereale integrale asa ca de maine ma intorc la 'treaba' pazea ca viu! e joi tre sa raportez cu minus!!!

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

hellouuuuu

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Vin si eu cu voi, poate scap de kilute. Posed vreo 63 si vreau inapoi la 53. Dupa prima sarcina mi-am revenit, dar acum nu reusesc si pace.

--------------
"You know
what despair is; then
winter should have meaning for you."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna!
Vreau si eu in listuta! E a doua oara cand incep Monti, prima data am slabit de la 70 la 55 intr-un an jumate, dar de la sarbatori incoace am luat 3 kg, nu's ce s-a intamplat, ca de regula sunt atenta, cred ca n-am gestionat bine mancarea, am mai papat dulciuri, etc.
Datele mele: 1,68, 57,1 kg, tinta mea este de 53 kg. Nu prea am inteles cum se calculeaza indicele masei corporale ... ca mie imi da prea putin...

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna ziua la toata lumea!

Sneeuwklokje-bine ai venit in randul nostru! Vezi ca pe prima pagina ai multe informatii referitoare la acest regim de viata!

Meniul meu de ieri:

dim: 2 felii de paine wasa cu gem cu fructoza si lapte 0%
pranz: grau su sos de rosii
seara o rosie, un ardei gras, branza feta si jambon

mai tarziu am mancat jumate de mango!

Spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

ellinia-Bine ai venit!! IMC-ul tau este de 20,23 deci esti in limite normale, adica nu ai mai avea nevoie sa slabesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Ralu, multumesc! cum ai calculat IMC? Ca nu stiu cum da' mie imi iese aiurea... ca sa stiu pe viitor. Da, stiu ca am o greutate normala pentru inaltimea mea, insa ma deranjeza colaceii de la burta, si, combinat cu ceva exercitii - abdomene, sa mai dau jos, ca de la solduri si bust nu mai vreau sa dau jos. Chiar nici nu stiu cat mai am in talie, nu m-am mai masurat de nervi, ca mereu am avut talia mai grosuta.
Azi am mancat doua felii de sunca si cascaval dimineata, acum, la serviciu mananc doua chifle graham de 80 grame fiecare, iar dupa amiaza am sa mananc piept de pui la gratar cu legume fierte.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput