Nou stil de viatza (189)
Raspunsuri - Pagina 20
carina spune:
Claudia:
Intr-o buna zi, unui taietor de lemne ii cazu securea in apa. Omul se puse jelit pentru ca-si pierduse singurul lucru cu care putea sa-si castige existenta. Vazand acestea, Dumnezeu apare langa apa si-l intreaba care este cauza disperarii sale. Omul ii explica situatia si Dumnezeu plonjeaza in rau si revine cu o secure din aur masiv.
- Asta e securea ta, omule? il intreaba el.
- Nu, raspunse taietorul de lemne.
Dumnezeu intra din nou in apa si se intoarce cu o secure numai din argint.
- Asta e securea ta? intreaba el din nou.
- Nu, raspunde din nou taietorul de lemne.
A treia oara Dumnezeu revine cu o secure de fier.
- Asta e securea ta?
- Da, asta e, ii raspunse de data aceasta taietorul de lemne.
Dumnezeu, miscat de onestitatea omului ii face cadou toate trei securile si taietorul de lemne se intoarce fericit acasa. Cateva zile mai tarziu acelasi taietor de lemne se plimba pe malul raului cu nevasta sa. Dintr-odata aceasta cade in apa. Cum omul se puse iarasi pe plans, Dumnezeu aparu din nou intrebandu-l care-i este necazul.
- Nevasta mea a cazut in apa, ii raspunse taietorul de lemne printre suspine.
Atunci Dumnezeu sare in apa si apare cu Penelope Cruz in brate.
- Asta este nevasta ta? intreaba el.
- DA! urla omul.
Atunci Dumnezeu, furios, il lua la bani marunti:
- Indraznesti sa ma minti?!! Ar trebui sa te blestem pentru vecie!!
Atunci taietorul de lemne incepe sa-l implore:
- Te rog, Doamne, iarta-ma! Dar cum altfel puteam sa raspund?! Daca spuneam "nu" la Penelope Cruz, data viitoare mi-o aduceai pe Catherine Zeta Jones. Si daca si atunci as fi spus "nu", a treia oara mi-o aduceai pe nevasta-mea. Si daca de data aceea as fi spus "da", mi le faceai cadou pe toate trei, dar eu sunt un om nevoias si n-am de unde sa hranesc trei femei. Acesta este motivul pentru care am raspuns cu "da" de prima data.
Morala: Barbatii mint numai din motive perfect oneste si logice.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
tumpi spune:
Neata tuturor.Mai nene da vad ca aveti chef de vorba, nu gluma, aseara am lasat subiectul la pg 14 si acum era la 19, eu credeam ca lumea noaptea doarme
Apropo de ce se spunea ca unele ne simtitm ignorate sau ceva la genul asta.Asa se intampla atunci cand sunt multe persoane, dar nu cred ca una din noi ignora pe o alta cu buna stiinta. Eu recunosc ca de multe ori sunt pe grabam fara chef si raspund din 3 in 3, cu urari de sanatate sau intrebari, de multe ori nici nu precizez nume tocmai pt a nu se supara ceineva.Am patit chestia asta la unul din subictele de pe DC cu ani in urma, un subiect drag mie, unde multe fete s-au simtit lezate ca nu sunt bagate in seama, mai ales noile venite.
Eu recunosc, sunt uneori copmoda, alteori nu stiu ce sa zic si de aceea nici nu raspund sau fac complimente.
Anda, brazii sunt inca in picioare, sper sa nu mai bata vantul asa de tare si sa-i darame iarca ca nu mai am puterea necesara sa fac cararea pana afara sa-i ridic.
Carmen, sanatate multa la toti 3.Suna bine meniul tau, si eu voiam sa fac azi ceva cu ciuperci ca am niste champignioane albe si maro.Eu tin post,dar numai de carne, nu pot renunta la lactate, eu ma hranesc cu ele, efecti in fiecare zi beau lapte si mananc iaurturi.Am sa tin ev saptamana mare si fara lactate.
Mamidulce, sanatate multa lui Marc, sa ne spui ce ai facut la dr azi cu el.
Gusta ziceai ceva de niste ceaiuri, unde sunt?
Tzuni sanatate multa si tie
Criys, s-a facut colega, tb sa dezbatem planul de bataie.
Luisea, mai faceti intalnirile alea frumoase?
Stiu ca am uitat pe cineva, da asta e, creierul meu obosit functioneaza la juma de procent la ora asta.MA duc sa bag o cafea si revin sa vad pe cine am uitat.
O zi buna si we superb celor care nu mai intra pana luni.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
tumpi spune:
quote:
Originally posted by roloquote:
Originally posted by gusta
Cuscra intrebai ce face nora sa iti zic ultima ispravata .S-a urcat la geam(inchis) la ea in camera si batea in geam si striga ajutor pana au venit vecini la usa cred ca de curand ma trezesc si cu politia ca maltratez copilul macara de i-as face ceva.
Marilena si Mara Augusta
Gusta daca te baga la striga tare sa iti trimitem chiftele cu prashtia. ca doar pentru ce-s prietenii?
Cris hallo Ceai de papadie zici? Oare e bun si pt gastrite?
Rolo
Alba ca Zapata
pozele mele
si Albumul frumoaselor
"Sunt trei feluri de a face ceva: o faci tu, angajezi pe altcineva, sau le interzici copiilor tai sa o faca." - Murphy
Rolo ai fost tare la faza asta.
Marilena, da ce-i veni Marei sa strige asa?Imi si inchipui ce gandeau vecinii tai si ce fata ai facut cand au venit la usa.
tumpi spune:
quote:
Originally posted by l_carmen2003quote:
Originally posted by tumpi
Neata tuturor.Mai nene da vad ca aveti chef de vorba, nu gluma, aseara am lasat subiectul la pg 14 si acum era la 19, eu credeam ca lumea noaptea doarme
Apropo de ce se spunea ca unele ne simtitm ignorate sau ceva la genul asta.Asa se intampla atunci cand sunt multe persoane, dar nu cred ca una din noi ignora pe o alta cu buna stiinta. Eu recunosc ca de multe ori sunt pe grabam fara chef si raspund din 3 in 3, cu urari de sanatate sau intrebari, de multe ori nici nu precizez nume tocmai pt a nu se supara ceineva.Am patit chestia asta la unul din subictele de pe DC cu ani in urma, un subiect drag mie, unde multe fete s-au simtit lezate ca nu sunt bagate in seama, mai ales noile venite.
Eu recunosc, sunt uneori copmoda, alteori nu stiu ce sa zic si de aceea nici nu raspund sau fac complimente...
mai eu cred ca ma retrag...
vad ca discutia degenereaza... asa ca mai bine pass...
si sincer nu am simtit nevoia de complimente.
am si specificat ca nu sunt suparata. si nici lezata. cred ca la sfarsit de saptamana suntem cu toatele obosite dar nu intentionam sa sune ca un repros.
asa ca v-am salutat.
e mai bine asa daca ajungem la astfel de chestii.
"La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire
CArmen, nu m-am referit la tine si nici la alte fete , era pur si simplu o discutie per general.
NImeni nu tb sa se simta lezata si sa se retraga.Eu zic ca toate avem ceva de invatat din experientele celorlate fete, asta daca si sorim sa invatam ceva.
Dar fiecare e majos si vaccinat si in deplinatatea facultatilor mintale sau a altor facultati si face ce vrea muchiul lui.
Nah ca m-am ecprimat cum nu am mai facut-o demult.
Eu nu stiu mai fetelor de ce puneti la sufelt chestiile astea. Nu ne cunoastem personal, incercam sa ne creeam un stil de viata sanatos si de la asta in ce da subiectul nostru?
#Eu zic ca avem destula minte sa nu punem la suflet anumite lucurui.
Ce ar fi daca fiecare dintre noi ar spune ca isi ia bocceluta si pleaca ca nu a fost bagata in seama?
Mie imi place de voi, imi palce sa stau printre voi si de aceea am si revenit printre voi, chiar daca dupa o absenta de 3 luni putine au fost fetele care au intrebat de mine.
Haideti fiti mai vesele, lasati supararea de-o parte si mai bagati bancuri.
PS:pace, pace intre doua dobitoace.Va mai aduceti aminte?Mini mini, mani mo.....cum ami era mai departe ca nu mai stiu ca mi-s batrana si uituca.
Gata fug la culcare ca s-ar putea prin comentariile mele sa mai supar cateva persoane si tare nu as vrea fiinca nu-mi sta in fire si nici nu imi este aceasta dorinte.
Pup toate fetele si haideti sa zambim si sa revenim la sentimente mai nobile, mai ales ca suntem in Postul cel Mare.
gusta spune:
Tumpi ce a fost in capul ei numai ea stie,cred ca joaca ca nu rar o cert mai bine tip si urlu asa de nebuna decat la copil.Si sa stii ca eu am intrebat de tine cat ai fost plecata.
Carmen 2003 unde sa pleci acuma cand am revenit eu in forta ia vezi.
Carmen cat astept turta dulce pot sa iau o gura de ciocolata cu fistic.
Rolo daca se intample sa ma bage dau de veste si sa vezi atunci ce slabuta am sa ies de acolo.
Claudia chef de nica am si eu dar trebuie sa imi revin asa ca ma imbrac in ce ma simt eu mai bine pun muzica olecuta si dupa ma fac fata harnica sa ard si bucatica de cioccolata cu fistic.
Laura azi intrand in magazinul turcesc ma gandeam la tine cum rezisti tu la atatea bunatati.
Anda spun bancu la olandez poate poate ma schimba ca eu una m-am saturat singura de mine apai el saracu.
Nu am chef azi nu am chef de nimic si daca ma suparar tare ma apuc de cantat.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
Liris, da, a fost prea multa faina. Daca vrei negresa de dulce, iti dau link cu reteta perfecta.
Tumpi, zau daca gasesc postarea lui Carmen cu retrasul. N-o vad si pace.
Si, pe cuvant, vreau voie buna, veselie si distractie pe subiect. Si slabit, desigur, .
Nu mai vreau ironii, suparari si altele...desigur, am vorbit la modul general.
trag un pui de somn, ca-s rupta, apoi portionez negresa si va invit la un ceai rosu/antiadipos si o bucatica de negresa.
l_carmen2003 spune:
quote:
Originally posted by tumpiquote:
Originally posted by l_carmen2003quote:
Originally posted by tumpi
Eu recunosc, sunt uneori copmoda, alteori nu stiu ce sa zic si de aceea nici nu raspund sau fac complimente...
mai eu cred ca ma retrag...
vad ca discutia degenereaza... asa ca mai bine pass...
si sincer nu am simtit nevoia de complimente.
am si specificat ca nu sunt suparata. si nici lezata. cred ca la sfarsit de saptamana suntem cu toatele obosite dar nu intentionam sa sune ca un repros.
asa ca v-am salutat.
e mai bine asa daca ajungem la astfel de chestii.
CArmen, nu m-am referit la tine si nici la alte fete , era pur si simplu o discutie per general.
NImeni nu tb sa se simta lezata si sa se retraga.Eu zic ca toate avem ceva de invatat din experientele celorlate fete, asta daca si sorim sa invatam ceva.
Dar fiecare e majos si vaccinat si in deplinatatea facultatilor mintale sau a altor facultati si face ce vrea muchiul lui.
Nah ca m-am ecprimat cum nu am mai facut-o demult.
Eu nu stiu mai fetelor de ce puneti la sufelt chestiile astea. Nu ne cunoastem personal, incercam sa ne creeam un stil de viata sanatos si de la asta in ce da subiectul nostru?
#Eu zic ca avem destula minte sa nu punem la suflet anumite lucurui.
Ce ar fi daca fiecare dintre noi ar spune ca isi ia bocceluta si pleaca ca nu a fost bagata in seama?
Mie imi place de voi, imi palce sa stau printre voi si de aceea am si revenit printre voi, chiar daca dupa o absenta de 3 luni putine au fost fetele care au intrebat de mine.
Haideti fiti mai vesele, lasati supararea de-o parte si mai bagati bancuri.
PS:pace, pace intre doua dobitoace.Va mai aduceti aminte?Mini mini, mani mo.....cum ami era mai departe ca nu mai stiu ca mi-s batrana si uituca.
Gata fug la culcare ca s-ar putea prin comentariile mele sa mai supar cateva persoane si tare nu as vrea fiinca nu-mi sta in fire si nici nu imi este aceasta dorinte.
Pup toate fetele si haideti sa zambim si sa revenim la sentimente mai nobile, mai ales ca suntem in Postul cel Mare.
sincer nu stiu ce anume determina o asemenea explozie verbala din partea ta... adica pe tonul asta... si cu obiectul asta... - adica, eu daca citesc printre randuri... de ce?
si crede-ma, numai impaciuitor nu e raspunsul, daca asa ai vrut sa fie. cu atat mai mult cu cat am exprimat clar ca subiectul era din punctul meu de vedere inchis.
si, in plus, daca am sters mesajul, tocmai ca sa nu genereze alte discutii ce rost a avut sa il re-postezi?
Cred ca daca citesti oricare din postarile mele de pana acum sigur constati ca nu am nici o inclinatie spre dispute sau spre 'pus la inima'.
a fost o remarca nevinovata si atat, in mesajul de dimineata, initial destinata sa fie si amuzanta... mea culpa.
dar la asa un raspuns - pardon, 2?- confirmi exact ce am scris ca incepem o discutie fara rost si cum nu imi plac degenerarile pe forum si 'sunt in deplinatatea facultatilor mintale' - te asigur - acum nu-mi prea mai ramane altceva de facut...
nu continui sa scriu mai jos versurile de la cantecelul cu pacea dintre doua dobitoace... si nu mi s-a parut nici macar potrivit...
bun. un w-e placut tuturor si va rog sa nu continuam discutia pe aceasta tema.
CRISCOSTY spune:
Nu-mi place ce citesc pe aici, sherifa ia pune biciul pe noi ca vad ca ba calcam stramb, ba ne certam...nu mai tine asa. Pe bune, haide-ti sa incercam sa recreem atmosfera placuta pe care am gasit-o aici si sa nu mai ne suparam. Nu-i de ajuns ca fiecare dintre noi avem diverse probleme personale, ne mai suparam si aici....zau e pacat.
Gata, am zis ce am avut de zis...in alta ordine de idei..
Rolo ceaiul de papadie este bun ptr. aparatul digestiv, asa ca este bun si ptr. gastrita. L-a mine a functionat perfect, acum nu trebuie baut cat am baut eu, cred ca 2-3 canu pe zi este suficient. Ai si tu probleme cu gastrita?
Tzuni sanatate multa si sa rebii in forta printre noi
Cuscra imi imaginez ce fata ai facut cand te-ai trezit cu vecinii la usa, saraca de tine. Ai grija, ca cine stie ce nebunii mai face nora mea
Tumpi ia zi tu, la ce plan te-ai gandit? Dar sa vedem cine mai vine cu noi in echipa.
Anca ati fost la doctor, cum este?
Claudia mai devreme am fost la Real si am vazut o gramada de biciclete si m-a dus gandul la tine. I-am luat lui Dany un ceas de perete super frumos, dar nu am gasit cu Ben10, acum sper sa-i placa si asta. Vedem cand vine acasa de la gradi.
Ma apuc de treaba, sunt acasa si vreau sa fac curat pana ma duc sa-l iau pe Dany de la gradi.
Crys si Dany
carina spune:
Heloooooo, helooooo,
Am revenit cu rasul si voia buna.
In sala de operatie (chirurgul catre asistent):
- Anestezie.
- De-a noastra sau de import?
- De import.
- De import s-a terminat.
- Atunci de-a noastra.
- Nani, nani...
O gaina producea oua de juma' de kil, si pe deasupra mai erau si patrate. Se duce vestea. Vine unul de la ministerul agriculturii, si cumpara gaina ca sa o studieze. Cum ajunge in laborator, incepe sa faca numai oua normale. Isi sparg cercetatorii creierii... pana la urma o intreaba de ce nu mai face oua patrate. La care gaina: -Pai acum, daca tot lucrez pentru stat, pentru ce sa-mi mai rup curu ?!?
Mai incolo scriu si meniul,
Pup yu,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai