Nou stil de viatza (189)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Buna dimineata,
Frateeee se termina odata alergatul si munca. Simp ca mai am un pic si cad in cap ca hopa mitica. Dar a se observa ca io cum prind o secunda de respiro vin la voi sa vad ce faceti.
Tzuni: ai grija de tine si multa sanatate
Carmen: of ce greu e cand sunt bolnavi copiii si ne apuca si pe noi tot atunci. Sanatate multa va doresc.
Marilena: e uriasa diferenta. In prima poza erai si inainte de operatie?
Claudia: spor la calcat si o zi minunata sa ai
L_Carmen: daca te tii bine de tratament trece. O prietena de-a mea s-a chinuit o groaza cu ulcerul si dupa losec e ca noua
Anca: ce face Marc? Cum se simte?
Zuzi: buna dimineata si o zi minunata iti doresc
Tumpi: o zi buna si tie. Ce iti fac brazii?
Vic: ce sport prestezi azi?
Nu stiu daca am uitat pe cineva, dar tre sa fug,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Liris, acum studiez problema negresei de post, . Si cum ma razgandesc destul de usor (ce sa fac, daca n-am printzipii solide!), m-am oprit la o www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=10724&pid=200151&mode=threaded&start=#entry200151" target="_blank">turta dulce. Vezi ca in link ai si o reteta de negresa de post (postul Higeii).
Ma duc in bucatarie si-ti spun ce-a iesit pana la urma, .
A, dar cum de ai dispozitie de gatit dulciuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Nu vreau sa o fac pe mironosita, adica nu sunt! si nu asta era intentia. A fost doar o clipa de sinceritate... luati-o cum vreti, asta e.
Oricum nu e un repros ci o constatare. Si nu, nu sunt suparata, de ce as fi? Va las caci rulez un prg si mi s-a umplut ecranul debigger-ului de mesaje. Bleah! Cah! Iack! Ce porcarie!

Mergi la inceput

Louisea, esti simpatica, ramai alaturi de noi, , la prieteni, daca esti slabutza.

Anda, multumesc. Si ai grija de tine, cand cazi va fi prea tarziu, .

L_carmen, stiu ca a fost o clipa de sinceritate, e bine sa fim sincere din cand in gand, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Louisea eu fac reclama ca esti fata buna si hai cu noi aici la prietene .Cum e viata de doamna?

Tzuni vezi daca nu imi mai declari iubire cum ma simt neimportanta.Pup sa treaca repede raceala.

Delia esti bine la fel intreb si de Laura.

Carmen si dimineata la primul mesaj am vrut sa scriu vroiam sa aud ceva de la fete nu conta ce orice dar asta e am mai zis nu pot fi la toti pe plac.

Claudia si olandezu recunoaste ca medicul a facut treaba buna mai ales acuma ca sunt mai moi si jucausi.

Anda da era inainte de operatia si operatia a fost un impuls mare in slabitul meu si multumesc ca am avut curajul sa o fac.

Liris daca nu era fata promisa ti-o dadeam de nora.

Cuscra intrebai ce face nora sa iti zic ultima ispravata .S-a urcat la geam(inchis) la ea in camera si batea in geam si striga ajutor pana au venit vecini la usa cred ca de curand ma trezesc si cu politia ca maltratez copilul macara de i-as face ceva.

Carmen2003 si eu am vrut sa fiu sincera dar m-am abtinut dar nu am putut tine in mine.Defect de fabricatie.

Nastad alta poza numai fac si repede poze numai pun asa sunt eu.

Si acuma va invit la ceai iar Carmen aduce turat dulce.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Marilena, ai putintica rabdare, la ceaiul de pranz atunci vin cu produsul, .

Liris, uite si aici sau www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/13667/Negresa-de-post/" target="_blank">asta. Ai de unde alege. Io cred ca fac ultima reteta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

ok Carmen astept la pranz si atunci dau si ceai si cafea si tu vii cu ceva bun.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

quote:
Originally posted by gusta

Cuscra intrebai ce face nora sa iti zic ultima ispravata .S-a urcat la geam(inchis) la ea in camera si batea in geam si striga ajutor pana au venit vecini la usa cred ca de curand ma trezesc si cu politia ca maltratez copilul macara de i-as face ceva.

Marilena si Mara Augusta

Gusta daca te baga la striga tare sa iti trimitem chiftele cu prashtia. ca doar pentru ce-s prietenii?

Cris hallo Ceai de papadie zici? Oare e bun si pt gastrite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Mephala,sar'na. studiez miine. eu as face, sa stii, dulciuri. imi place ideea sa maninc si chestii facute in casa nu doar junk de la supermarket. dar nu ma pricep. am facut simbata negresa de dulce. a iesit prea tare. buna la gust, dar nu era pufoasa ... cred ca am pus prea multa faina? totusi, dupa aceasta prima experienta, chiar esuata in parte, as vrea sa mai incerc ceva. parca nu-i chiar asa de dificila faina asta. nici usoara nu e, dar cind ajungi la virsta mea vrei sa incerci si lucruri noi .

Louisea, da, sunt oarescum ok. ma mobilizez o zi, doua o iau pe aratura si tot asa ... vointa fetelor de aici insa ma mai tine in priza. uneori rusinea ...

intrebare intrebacioasa. e un subiect alaturi, aicisha cu niste leacuri ptr ten frumos si tot zic fetele alea de bicarbonat. asta e "baking powder" ...da-da si sa va prind eu ca intrati pe sub mese de ris

gata, am fugit la nani ca am doar vreo 5 ore de somn, cu voia lu fimiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

quote:
Originally posted by mephala30

quote:
Originally posted by l_carmen2003
sa fiu sincera e un club destul de omogen ca sa nu spun chiar semiinchis... si da, si eu ma simt pe dinafara... de asta nici nu ma mai stradui prea mult insa imi mentine dorinta de a persista in actiunea de slabire... si asta e ok!

hai mai, chiar asa? Nu te simti pe dinuntru?
Io zic ca o particica din fiecare formeaza clubul nostru.
E drept, nu stim toate sa adresam vorbe/incurajari fiecareia dintre noi (sau cel putin atunci cand avem nevoie mai mare), deh....nu vreau sa intru in detalii, dar...astea suntem noi.
Sanatate!

Hai mai L_carmen, cum sa te simti pe dinafara? nu suntem toate in acceasi oala? ia aici un

si bagati fetele un banc aici sa ne descretim putin fruntile!!!

(eu n-am chef, da n-am nici un chef sa calc!)

louisea, bun venit si spor la slabit!
Carmen, iar faci bunataturi!!!
Marilena, imi si imaginez vecinii sunand la usa ta!!!

Mergi la inceput