Antenele GSM sint periculoase?
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
margaflower spune:
quote:
Originally posted by Kyaquote:
Originally posted by margaflower
Antenele GSM sunt mari surse de electrosmog.Creaza campuri magnetice extrem de daunatoare pentru organism.
...
Electrosmogul ataca sistemul imunitar,creaza migrene,insomnii dar chiar si cancer.Pentru ca ataca informatia celulara.
...
Foarte corect!!!
Habar n-aveam ca tipul asta de camp electromagnetic se numeste electrosmog.quote:
Trebuie sa ne protejam cum putem,pana se schimba prioritatile si in Romania.Oricum,numai gluma nu e tampenia asta cu electrosmogul generat de antene.
Din pacate, cum reusim sa ne protejam...? Mi-e teama ca pana se schimba prioritatile in Romania, vom fi oale si ulcele.
Pai ne putem proteja cat de cat.
Uite,eu ma gandesc serios sa-mi achizitionez o saltea cu argint.Asa asa in prima faza.
Argintul este un foarte bun ecranator al undelor electromagnetice excesive.
Macar cand dorm sa ma protejez.
Nu stiu daca ati citit sau vazut imagini cu oameni care s-au imbolnavit foarte grav datorita tehnologiei numita GSM.Eu am vazut si...nu merci!Mi se pare de-a dreptul o cruzime sa-mi scresc copii ca intr-un cuptor cu microunde.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
margaflower spune:
quote:
Originally posted by miflore
Se gaseste-asa ceva?
How much?
Mihaela siAna Maria
Poze AICI
Miflore,da exista asa ceva.Eu stiu de saltelele cu argint inca de anul trecut.Prietena mea si-a luat pentru copilul ei o salteluta cu argint,a platit in jur de 500 euro.O sa iau pentru noi si pentru bebitza.
Plus de asta,eu nu mai dorm de exemplu cu mobilul pe noptiera.
Nu stiu inca exact cat costa o astfel de saltea cu argint pentru oameni mari,dar o sa intreb si-ti dau si tie pe PM pretul.
Ce este iar foarte important,evitarea folosirii bluetooth-ului.
Stai practic permanent cu el la ureche pana iti prajeste creierii
![](bang.gif)
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by capcaunulquote:
Originally posted by irlandeza
Pe blocul in care locuiesc parintii mei se afla o antena GSM, toti locatarii au fost impotriva, dar seful de bloc a acceptat pt. chiria "grasa" pe care o primeste de la ei.
Ceva nu se leaga. Ori seful de bloc este proprietarul blocului si-atunci este normal sa faca ce-i taie capul cu propriul bloc, ori toti proprietarii din bloc sunt complet dezinteresati si-atunci isi merita soarta. Daca seful de bloc hotaraste peste capetele lor, nimeni nu-i opreste sa convoace o adunare si sa-l dea jos imediat din functie.
Problema e, ca de cate ori e sedinta de bloc, administratorul vine si spune "am decis sa facem cutare lucru, sau sa acceptam vreo oferta din partea unei firme " si nu intreaba daca lumea e de acord or ba, si sunt doar vreo 3-4 persoane( din 44 de apartamente) care se "rascoala", dar ei nu-i pasa. Ceilalti sunt prea dezinteresati sau prea fricosi sa spuna ceva, pt. ca administratorul e o femeie cu "gura f. mare" , te face in tot felul si oamenilor le e sila sa mai spuna ceva.
Si nici nu se pune problema ca sa "o dea jos", pt. ca ea se realege singura, la fel ca si tovarasii comunisti.
Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
![](copilas.gif)
laurabb spune:
buna,
vruiam sa intreb daca wireless-ul( internetul)functioneaza pe acelasi principiu?
ca eu prind internetul in toata casa ,fara s a fiu conectata la nimic,in mod direct.;;tot asa e de la o antena.
e acelasi lucru?
multumesc f mult.
sirimie spune:
Altceva in afara de saltea de argint exista pentru protejare?
De exemplu bibelouri din argint ?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
anya spune:
Ar fi mai sigur sa-ti pui si lambriuri de argint.
Nu stiu cum rezolvi cu tavanul...dar te descurci tu.
miflore spune:
Marga, am primit PM-ul, multumesc.
Sunt f. scumpeeeeeee.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
quote:
Originally posted by miflore
Marga, am primit PM-ul, multumesc.
Sunt f. scumpeeeeeee.
Mihaela siAna Maria
Poze AICI
cit e salteaua?
ma apuc de treaba si va fac yo un aparat de 300 grame, 20x20x20 cm, care se poarta pe cap, avantaj fetele cu coc, si care emite unde "contraGSM".