Antenele GSM sint periculoase?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Oficialii zic ca nu nu nu si presa zice ca da da da

Dar citi oficiali stau in blocuri cu antene GSM?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antigen spune:

quote:
Originally posted by sirimie
Dar citi oficiali stau in blocuri cu antene GSM?

Dar cati oficiali stau in blocuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Cand l-am vazut pe nenea acela care masura in diferite zone din Bucuresti radiatiile, pe tv National,m-a luat cu ameteli:eu care in tinerete(inainte de celulare)ma plimbam prin centrul Bucurestiului fara probleme ,acum daca merg de la Romana la Universitate simt ca lesin si ma intreb daca nu cumva are dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fritz spune:

Daca nu sunt periculoase, atunci de ce parlamentarii au spor de antena? Exista un site interesant www.torser.com.Poate va ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

www.torser.com/ro/torser_product/overview/default.aspx" target="_blank">Torserul are ca unic dar garantat efect torsionarea gandirii fraierilor care dau banii pe cai bioinformatici pe pereti.
Eu prefer www.teracurier.go.ro/" target="_blank">prafurile lui Ancu Dinca de neutralizare a radiatiilor nocive emise de telefonul mobil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns margaflower spune:

Antenele GSM sunt mari surse de electrosmog.Creaza campuri magnetice extrem de daunatoare pentru organism.
Mobilele sunt si ele generatoare de electrosmog,si nu este deloc sanatos sa stai cu telefonul la ureche ore in sir.

Electrosmogul ataca sistemul imunitar,creaza migrene,insomnii dar chiar si cancer.Pentru ca ataca informatia celulara.

Sunt studii demonstrate si peste tot prin Europa de exemplu edilii critica si se opun antenelor GSM instalate in apropierea locuintelor.Chiar Angela Merkel si ministrul de mediu din Germania au pomenit in discursurile lor de gravele probleme cauzate de electrosmog.

Dar in Romania,nu ne mai mira nimic.II doare undeva pe edili ca mor oameni pe capete din caza antenelor GSM.

Chiar stiu pe cineva care are un proces la CEDO pe aceasta tema,incercandu-se inlaturarea antenei din preajma casei.
Mai mult ca sigur va avea castig de cauza.

Trebuie sa ne protejam cum putem,pana se schimba prioritatile si in Romania.Oricum,numai gluma nu e tampenia asta cu electrosmogul generat de antene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Hmm, eu am o antena GSM pe bloc. Si nu numai atat, am si pe blocurile invecinate cateva.... Stiu ca cei de la etajele superioare, 9-10-11 se plang ca n-au semnal in casa. Am inteles ca cele de pe blocurile invecinate ne afecteaza mai mult, functie de traseul campului electromagnetic, de fapt tot Bucurestiul e intesat de o gramada de campuri electromagnetice care se suprapun. Cu un apogeu la Casa Scanteii. De ce naiba or fi atat de multe antene in Bucuresti?... Si ce-i de facut, ca mafia e mare si tare!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

quote:
Originally posted by margaflower

Antenele GSM sunt mari surse de electrosmog.Creaza campuri magnetice extrem de daunatoare pentru organism.
...
Electrosmogul ataca sistemul imunitar,creaza migrene,insomnii dar chiar si cancer.Pentru ca ataca informatia celulara.
...

Foarte corect!!!

Habar n-aveam ca tipul asta de camp electromagnetic se numeste electrosmog.

quote:
Trebuie sa ne protejam cum putem,pana se schimba prioritatile si in Romania.Oricum,numai gluma nu e tampenia asta cu electrosmogul generat de antene.

Din pacate, cum reusim sa ne protejam...? Mi-e teama ca pana se schimba prioritatile in Romania, vom fi oale si ulcele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by miflore
Am inteles ca cele de pe blocurile invecinate ne afecteaza mai mult, functie de traseul campului electromagnetic, de fapt tot Bucurestiul e intesat de o gramada de campuri electromagnetice care se suprapun.

Corect! Antena de pe blocul in care stai poate fi ignorata deoarece planseul de fier-beton este un bun izolator. Undele electromagnetice trec prin ferestre, prin BCA, prin caramida. In schimb orice retea metalica atenueaza mult intensitatea campului care trece prin ea, cu atat mai mult cu cat reteaua este mai deasa. Antena de pe blocul vecin este muuult mai periculoasa, mai ales daca o vezi direct din pat daca te uiti spre fereastra Daca dorim sa fim feriti complet de campul elecromagnetic ne bagam intr-o cusca metalica, cusca Faraday. Dezavantajul va fi ca nu mai putem folosi mobilul in interiorul ei.
quote:
Cu un apogeu la Casa Scanteii.

Casa Scanteii are deasupra antene mult mai periculoase decat cele GSM. Antene radio si TV de zeci-sute de kW.
quote:

De ce naiba or fi atat de multe antene in Bucuresti

Pentru ca Bucurestiul este unul din orasele cu cea mai mare densitate de locuitori pe km patrat. Fara atat de multe antene nu s-ar putea folosi telefonul mobil. Progresul tehnologic cere sacrificii. Sa vedeti cum se vor inmulti antenele odata cu generalizarea internetului wireless (WLAN, Wi-Fi) si a mobile TV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Mda, deci daca-i conving pe cei din bloc sa dea jos antena le fac un bine celor din blocurile vecine. Poate merge treaba cu ajutorul reciproc.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput