Epilator obosit?

Epilator obosit? | Autor: felicia74

Link direct la acest mesaj

In ultimul timp am impresia ca epilatorul meu cam da rateuri. Deh nu prea am ce sa-i cer, are 10 ani. Insa ma gandesc, ca poate ma insel, in definitiv l isi face treaba, dar mai greu, trebuie sa insist pentru o "curatenie' exemplara

Voi cat timp pastrati un epilator? 10 ani e cam mult, nu?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Foarte mult :) Serios, cind mi-am luat unul nou am ramas uimita de ce putere are. Nu stiu daca ala vechi obosise sau asta nou are putere mai mare (e tot un Braun cum era si primul), dar diferenta se vede clar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

si al meu tot Braun e. Ce ai luat acum?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Felicia, o sa vezi diferenta cu siguranta!

Si eu mi-am schimbat epilatorul, tot un Braun, dupa mai mult de 5 ani din acelasi motiv : ma chinuiam pana reuseam sa obtin un rezultat multumitor. In plus aveam senzatia ca nu mai smulge firele de par ci efectiv le taie.
Castigatorul in cazul meu e un Philips Satinelle ice (exista mai multe modele , al meu e 6501); la inceput am crezut ca e vrajeala chestia cu atenuarea durerii, insa chiar functioneaza - si il folosesc cu succes si in zonele mai ... delicate. E mult mai accesorizat decat modelul de la Braun pe care l-am avut si in plus intr-o ora sunt gata peste tot, performanta pe care n-o obtineam defel vechiul meu epilator.

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

pentru fetele braun, ati vazut ultimul model silk-epil Xpressive? eu una de mult astept unul recharchable http://www.braun.com/global/silkepil/xpressive.html

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

quote:
Originally posted by april16

Felicia, o sa vezi diferenta cu siguranta!

intr-o ora sunt gata peste tot, performanta pe care n-o obtineam defel vechiul meu epilator.

Mie imi ia cam 2 ore... nici n-as visa sa scad timpul la o ora! Si te faci si la axila, si inghinal cu el??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu l-am schimbat pe al meu dupa 5 ani, tot din cauza de "oboseala". Mi-am luat un Philips acum, de care sunt taare multumita. Modelul www.domo.ro/Electrocasnice/Ingrijire_personala/Epilatoare/Philips/Epilator_Philips_Satinelle_Ice_Premium_HP6503" target="_blank">acesta

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Si la mine tot 5 ani. Al tau a fost chiar de cursa lunga.

If all else fails, look cute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magduta-sv spune:

Si eu mi-am schimbat vechiul epilator( 5 ani) Brown cu unul super-
Brown X-elle. E accesorizat, are atenuatori de durere si am redus epilatul lung si inghinal de la 1 ora jumatate, la o ora. Si nu ma mai irit atit de tare ca inainte. In plus, are un led care lumineaza bine piciorul pt a vedea totate firicelele.
E o alegere buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Magduta, X-elle ma tenteaza si pe mine. Cat te-a costat si de unde?

Eu la www.electrofun.ro/Epilatoare/Epilator-Braun-SPA5685" target="_blank">http://www.electrofun.ro/Epilatoare/Epilator-Braun-SPA5685 ma tot uit, dar nu stiu daca se merita sa dau atat, daca as folosi toate accesoriile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Mara 76, sambata am cumparat un braun Xelle 5685 Easy start body&face.
L-am luat de la media galaxy ,era o oferta care includea si foehn braun, amandoua la 4 mil dar cred ca asa este peste tot.
A doua zi l-am incercat si mi s-a parut ok( dupa ce citisem instructiunile).I-am facut proba in toate felurile, i-am pus si capul pt incepatoare ( cel cu 20 de pensete) dar asa epilarea dureaza mai mult .Asa ca am trecut la cel cu 40 de pensete si a fost mai bine.Am incercat si cu rolele acelea pt masaj si iar a fost ok.
5685 este cel care are toate accesoriile.Am fost incantata de sistemul Smart light, pe care fostul epilator nu il avea.
Cred ca e o achizitie buna, avand in vedere ofeta de pe la noi.

Mergi la inceput