***Shoppaholicele Redouto-masochiste (86)***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

quote:
Originally posted by Graviduta

Elena.2006, la ce oficiu postal esti? Si mie au inceput sa-mi ia sacii in care vin. Asta e o practica noua pt mine, dar multor fete de aici le cereau deja de ceva timp sacii inapoi.

Of.1, Fagaras, Brasov

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
PozeI
Filmulete Poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

dianarus78 eu tot card de transilvania folosesc. Sunt ok ca si curs, eu sunt multumita de ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Sa va povestesc ce s-a mai intamplat cu platile mele. In continuare nu pot selecta alt card decat American Express si cateva carduri tipic franceze cred. Nici urma de MasterCard, Visa sau altele.
Continui conversatia pe e-mail cu ei. Ultima data desi am explicat a nu stiu cata oara ca nu e o problema cu cardul meu ci cu site-ul lor...cica sa le trimit numarul cardului, data expirarii si cifrele de securitate. Pai cu ac. efort puteau sa imi ceara toti banii de pe card. Cu datele astea oricine poate plati orice online cu banii mei. Le-am zis ca nu le dau datele astea si sa isi rezolve problema care e clar de natura tehnica. Nu merge nici de pe contul meu, nici de pe al sotului, nici de pe al colegei mele. Chiar nu stiu ce sa mai zic. Chiar nu a mai patit nimeni asta?
Nu mai stiu ce sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Gravi,

am folosit eu codul ala cu " reduce 40% la articolul preferat " si am luat centura de electrostimulare :
http://www.laredoute.fr/vente-ceinture-et-unite-slendertone-system.aspx?productid=324127963&documentid=207608&categoryid=22930188&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

eu cand am luat-o era neredusa, asa ca de la 169.99 eur am luat-o cu 118 eur, deci nu mi-a redus 40% din ea; dar e ok si asa.
Acum vad ca e redusa deja pe site, dar ce mai conteaza? la vara o sa am un abdomen, mama, mama!!!!

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorreddana spune:

Fetelor, mi-a venit comanda din 4 martie
Si a fost una babana...
Am facut teste pe incaltaminte si pantaloni lungi asa ca abia astept sa ajung acasa sa le probez si sa mai bag o comanda pentru ca iar am cosul plin... Pai daca vin asa repede... iti tot vine sa dai comenzi...
O sa pun diseara cateva fotografii cu produsele, asa cum arata ele in realitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by ella_74
Acum vad ca e redusa deja pe site, dar ce mai conteaza? la vara o sa am un abdomen, mama, mama!!!!

De parca ti-ar mai trebui . Pune-o pe soacra, poate isi mai revine. Edit: Ella, da' acum am vazut..pai centura aia nu cred ca e considerata articol pret-a-porter, cred ca asta se refera doar la haine, poate de-aia nu ti-a mers. Ai incercat pe vreo haina?

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

quote:
Originally posted by socrate
Nu merge nici de pe contul meu, nici de pe al sotului, nici de pe al colegei mele. Chiar nu stiu ce sa mai zic. Chiar nu a mai patit nimeni asta?
Nu mai stiu ce sa fac.

Din ce spui mai sus, eu ti-as sugera sa intri de pe alt PC... dar parca ai povestit ca te-ai dus si la serviciul sotului tau si ai incercat de acolo... Pe mine, spre exemplu, la serviciu nu ma lasa deloc sa ma loghez pe LR, si nici sa intru pe fiecare produs, daca sunt in meniul principal...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Aseara ma primit si eu coletele din 7 februarie.
Tot in sac... Ar trebui sa le scriu astora sa faca cutiile din carton mai gros
Fara aviz, evident... m-am dus la posta... si era acolo... am vazut sacii pana sa imi zica daca au venit sau nu...
Nu mai bag linkuri pt. ca majoritatea s-au tot pus... iar ce nu s-a pus... nu gasesc...
iar o parte nu's pt. mine... si nu mi-am bagat nasu prin pungi ca nu-i frumos
Io, de ale mele sunt f. multumita...

Acu soata ma pune sa-mi iau cadou de ziua mea...
Pai e corect? Tot io sa sap prin site?
Si mi se pare asa de scumpeeeeeee.... Dar pana la urma gasesc io pe ce sa dau banii...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

wow, mi-a venit aviz pentru comanda din 7.03...o saptamana, nu pot sa cred.

va spun maine ce si cum mi-a placut.

Sper ca de data asta am comandat marimile corecte, ca data trecuta (era prima tura) am vandut tot (in afara de ce luasem pt fi-mea)...le luasem imense.

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

Graviduta ce hainute deja reduse ti-a redus codul ala? Daca nu-s indiscreta...

mirunajr nu eu stau pe jean steriadi, ci o prietena de-a mea pt care am dat aseara o comanda

Mergi la inceput