Nou stil de viatza (188)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Sara buna dragelor si totodata noapte buna. E fix 10, copilul doarme de vreun sfert de ora si mie mi se inchid okii. Mai am maine o lectie apoi vacantaaaaa...o saptamana.
In seara asta am facut primul pas spre mutat, am schimbat boxele.Chestiile de care nu mai avem neoie si care s-au adunat cu anii in boxa le-am scos in fata casei ca maine dimineata vine camionul si le ia.Asa e aici, o data pe luna poti sa scoti in fata casei. Mai mult a muncit consortul, dar eu sunt mai lata ca el. Ce ma asteapta Doamne cand incep sa strang TOT din casa...mi se face rau cand ma uit in jur,cand deschid dulapurile,cand ma uit la carti.
Sper sa slabesc macar

Am citit de copilasi bolnaviori...multa sanatate si-un pupuic apasat de la mine!
Si Marc e pe muche cu o raceala, mai tuseste, mai muceste, dar nimic grav deocamdata.Da Doamne sa ramana numai cu atat.

Asa, lume, lume, vad ca s-au inscris fete la concurs, cand ii dam drumul? Echipa mea....ne bagam iar in acelasi format? De data asta v-am iertat si sunt sigura ca va prinde ambatzu' din urma...

Ma duc in pat, vorbim maine dimineata.Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Eftimie,Carmen,sanatate baietilor vostrii.
Mamica dulce,spor la mutat.Si aici asa e cu lucrurile de care nu mai ai nevoie,daca le pui in strada vine camionul sa le ia, trebuie sa ii suni cu o zi inainte sa le spui adresa si ce lucruri ai.
Va doresc o noapte linistita,merg si eu la baie iar apoi la nani.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor....si felicitari pt slabit!!!

Ah ce m-as inscrie si eu in concurs...dar mai astept vreo 2-3 luni si nu mai scapati de mine. sa vedeti bice ce va dau de va piere pofta de interzise.
Acuma...as sta cu biciul pe voi dar....avand in vedere ca eu am liber la interzise...nu pot manca si biciui pe cineva pt lucruri pe care eu le fac.

Mai pai daca inaltimea de la 2 ani e dublul inaltimii de la maturitate....inseamna ca fi'miu la avea aproape 2m??? Cam mult...dar...cine stie??? Ramane sa va zic peste vreo 16 ani.

Va poop si Noapte buna!!!

Diana 32+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
La multi ani si sa aveti o primavara frumoasa!
Nu am mai intrat demult pe forum si tare va simt lipsa!
Mai avem un hop de trecut si sper ca totul sa revina la normal si promit ca dupa ce ne linistim o sa intru mai des si o sa va arat si poze noi.( la sf lunii se opereaza tzutzu de deviatie de sept)

Va pup pe toate !

Poezie spusa de Oana la serbare( o scriu exact cum a spus-o)

Am pe lume un mamica
Si e draga foc
Ca o floare deridica
Si poarta noroc
Harnica si gragastoasa
Asa este ea
Nu e alta mai frumoasa
Ca mamica mea.

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Doina....super poezia si bafta multa cu operatia. Tinem pumnii si te asteptam cu drag!!!

Diana 32+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Sigur ca ma bag inca o data la concurs, fara pauze ca-i periculosSi ce echipa fu fruntasa pin' la urma?Liris, Ruxij, ne-am descuract onorabil, azi avem voie o cupa mica, Tamara vad ca nu a aparut, dar si ea slabise primele 3 sapt. Bravo fetelor! PS:Liris, nu mai cumpara bomboaneEu deja ma uit dupa costume de baie si incep sa rivnesc la costum din doua piese ori chiar de e intreg sa fie decoltat si decupat, prins numai in niste chestii de ornamentVreau sa fiu frumoasa la vara! in doua luni jumate-trei vreau sa scap de 6-8 kg. Nu ma las si nu ma las!Carina frumos pt copii, dar unde e statiunea asta? Ca nu am auzit de ea. Tu esti slabuta mai:) in locul tau as mai pune vre-un kil doua:). Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Azi am mincat de doua ori, un brunch si un lunch-dinner pe la 5. Is zapacita acum de cap, nici nu mai stiu ce am mincat exact. Stiu acum sigur doar de pepene, Carina , tu stii caloriile pe dinafara la multe alimente, e periculos rau pepenele rosu? Mai rau ca pufuletii cu brinza? Da' a fost asa bun..! Aici gasesc extrem de rar pepene rosu bun, nemtzoaicele incercati acum la Lidl pepenii din costa rica. Dementiali!Asa ca tre sa ma bag la nani asa cum ma aflu, bineinteles cu burta goala. Daca nu ma ia somnul, bag un morcov ori pepene:)), ca de nu mi-e frica ca o sa rod in somn marginea patului ori ma trezesc lingind veioza de foame.Acum seara am fost si la aerobic 2 ore si peste cine dadui?? Peste boxerita, lipsea profa de aerobic! Nah surpriza:)) In forma tipa si in buna dispozite, ne-a foit de ne-a luat naiba! Ultima ora a fost de step cu cite 2 haltere la un kg in mina(ea avea haltere de cite 3kg!!), step la ritm sustinut cu miscari tae bo. Cred ca am dat 1000cal jos!!! In prima ora nu mai povestesc ce a fost.. abdomene cu haltere in mina, ori kick boxing pe diagonala in pozite de 45 de grade, in ridicare de abdomene adica. Eu va zic serios ca asa ceva nu am vazut in viata mea! Si pe unde am fost intotdeauna am incercat si cite o sala de aerobic. Noi cu limbile scoase, iar ea numara si explica voioasa in amanunte si intre mai si lalaia pe muzica. Asa cevaO iubesc pe tipa asta!! Daca as face sport numai cu ea zilnic, in 3 luni ma face miss, is miensuta! Noapte buna!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare,
Acum apuc si eu sa scriu .
Multumesc in primul rand de aprecieri . Fac bine la corazon la ora asta.
Vic: pepenele rosu are aprox 30 cal/ 100 g iar cel galben 35/ 100.
Carmen si Anky: reteta de savarine
5 oua, 5 linguri de pesmet, indulcitor (cat pentru 40 de g de zahar), o lingura rasa de faina. Ouale se separa. Galbenusurile se freaca bine cu indulcitorul pana ce se obtine o crema spuma de un galben deschis la culoare. Albusurile se bat spuma tare. Se amesteca apoi galbenusurile cu pesmet, faina si albusuri. Se amesteca usor si se toarna in formele de savarina in care se pune hartie de copt. Savarinele se coc la 160 grade Celsius pana ce prind o culoare aurie si trec de testul cu scobitoarea.
Separat se face siropul: 2 pahare cu apa, indulcitor (cat vreti de dulce) si mult rom. Cand savarinele sunt coapte, se aseaza intr-un vas mai inalt si se toarna siropul peste ele. Se lasa la rece pana ce siropul este absorbit in totalitate.
Inainte de a le servi pregatim frisca (exista si aici sortimente light). Taiem un capacel savarinelor si le umplem cu frisca. Deasupra eu le pun dulceata diet de coacaze negre. Sunt delicioase.
Meniul de azi
sandwici cu biscote si sunca+ mango cateva felii
piept de pui cu varza murata
1 biscote cu zacusca, 1 biscote cu ton in suc propriu, 1 biscote cu crema de branza si dulceata de caise, o savarina, o inghetata, jumate de para.
In plus: cateva sticksuri de la copil, o patratica de ciocolata, jumate de biscuite facut de Carina pentru colegii de gradi.
Miscare pe azi: 30 de minute de ping pong si 25 de minute de alergare.
Ma duc sa ma usuc pe par si la nani ca mai am cateva ore de somn si o iau de la capat.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

DORDIA, multumesc!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineata!
Nici nu mi-am dat seama ca azi e 12 si tre' sa dam raportul; eram sigura ca mai e o saptamana pana la inchiderea concursului! dar vad ca se pune deja de altul! Vreau si eu, normal!
acum ce sa va zic, ca nici nu-mi vine sa dau raportul; v-am povestit de ziua femeii si vizitele de dupa, cat am mancat; ei bine, acum se vede; + 1kg! iri cand am vazut imi venea sa ! Bine si azi imi vine sa ! sa vina cineva sa dea si cu biciul, ca simt ca inebunesc!
Fetele, dragutele, va pup pe toate, eu nu mai am chef de vorba!

Mergi la inceput