Nou stil de viatza (188)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Carina, te admir pt modul e viata sanatos si vointa care o ai.Ma uitam la poze pe langa faptul ca sunteti o familie frumoasa, tu esti o slabuta, sper ca nu mai vrei sa slabesti.
Zuzi,putina vointa ne tb si noua si o sa fim niste suple
Eu astept sa se hotarasca si amica mea sa mergem la sala, poate asa ma mobilizez si mai tare.Vreau sa slabesc neaparat 5 kg pana in mai cand plec la sora mea in Italia.
Am atatea planuri, sper sa ma si tin de ele.Vreau sa merg la cursuri, vreau sa am mai multa grija de mine, vreau sa ma apuc din nou de proiectul bebe.
De saptamana viitoare imi iau pedometru sa vedem ce si cum.
Acum fug ca am mancarea pe foc si revin.
Pupici

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Zuzi m-ai facut curioasa si m-am uitat in caietul lui Dany, la 2 ani avea 85 cm. Adik ca adult v-a avea 1.70, asi fi vrut sa fie mai inalt, dar daca este asa se pare ca va fi cam scund. Si acum la 4 ani are doar 1 m.
Anda am vazut pozele si asa m-asi balaci si eu.

Ma duc sa calc cateva rufe si apoi sa pedalez si dupa ce adoarme Dany sa invat. O seara buna va doresc.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara fetelor!

Sunt bine, ma simt bine, doar burta care este mereu incordata.
Din pacate s-a terminat cu intratul meu mai des, pt. ca de maine incep fulltime (de la 9.00 la 18.00, sau peste). pentru inceput o sa incerc sa nu mai stau peste program, desi se cere ingrozitor (am o varza in acte....mamamama)

Gusta, Tzuni . S-a mai animat subiectul.
Mai fetelor, si ma refer la Gusta, in principal, Tzuni, Zuzilici, Mamica dulce si chiar Mephala30 , ce-i aia sa luati virusul sau in cazul Gustei ca l-ar fi vrut mai demult?! Sigur ati glumit. Mai bine Gusta ar fi slabit, sanatoasa si voioasa cum o cunoastem. Cred ca stiti f. bine fiecare ce ravagii poate face un virus. M-am bagat sa va zic asta, pt. ca eu dupa operatie, cum am declarat am ajuns acasa cu 60,5 kg .
Ei raportez, azi, ca aveam dimineata: 62,5 kg Deci am pus 2 kg. Cam asta se intampla dupa o slabire de acest gen. Nu-mi pare rau atata timp cat sunt in grafic (adica sub 65 kg). Oricum o sa am grija.

Felicitari fetelor care au slabit si succes in continuare.

Delia chiar vroiam sa intreb ce-i cu tine de nu mai intri, dupa care am citit ca te-a rapus si pe tine raceala. Insanatosire grabnica.

Zuzi felicitari pentru sportul pe care-l faci. Ca si anky iti spun si eu ca exercitiile care le faci (abdomene, brate, picioare. coapse, etc.), daca te doare musculatura (adica faci febra musculara) este absolut perfect, pt. ca inseamna ca le efectuezi corect. Cand faci febra sa nu te opresti, sa continui, ca-si vor da drumu.

Gusta termina cu ingerasii din Cer, ca tu ai un ingeras aici pe Pamant de care trebuie sa ai grija si sa o vezi mare, la casa ei. Asa ca termina cu gandurile negre si pune-te rapid pe picioare. Ma bucur ca Mara este mai bine. Acum trebuie o alimentatie bogata in vitamine pentru amandoua.

Tzuni cat are Maria? Si Stefan al Dianei este bolnav cu raspunsul la telefon. El daca nu recunoaste vocea intreaba: " cine-i acolo?" sau chiar " cine o fi?" Este un dulce.

Va las acum ca ma duc sa stau si eu un pic la orizontala.
Pupici la toate fetele
Repet, de acum imi va fi mai greu sa intru in cursul zilei, dar sa nu ma dati disparuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Mah.. fetelor,cred ca ati glumit nu, cu virusii aia,vorba Violetei.Doar sintem la 'Nou stil de viata' remember nu la 'loc de dat cu capul'
Numai bolnave sa nu fim,doamne fereste.
Tzuni,ma bucur ca ai revenit cu noi forte.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Carina,imi scrii te rog reteta de la savarina dietetica,vreau sa fac de paste,crezi ca e ok si cu faina integrala ?
Pozele de la Debrecen sint superbe,vad ca v-ati distrat de minune.
Carmen,sa porti sanatoasa pantofii si sa fii cit mai eleganta cu ei in picioare.
Liris,vad ca tot draga ti-a ramas Olanda de nu ti-ai schimbat tara de la profil.
Violeta,take it easy si ai grija de tine.
Criscosty,spor la calcat,moamaaa...ce urasc eu calcatul asta,sint super happy cind vine mama aici ca mi le calca ea.
Spor si la pedalat si invatat.Ce ai de invatat?
Rolo,super tare visul tau,vreau si eu vise din astea
Ma duc sa le dau de mincare la copii si o tai la sala de la 20:00.Miine cred ca merg de la 08:00 la 09:00 ca dau randament mai bun dimineata,am timp sa ajung si la firma pe 10:00.
Revin mai tirziu.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

intru sa va spun ca m-am intors cu bine, din pacate casa e cam vraiste.

Raport: - 300g.

Revin dupa ce strang pe aici.

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna seara slabutelor!Desi nu m-am cantarit, ca nu mi-a stat deloc mintea la dieta si cantar, sunt sigura ca am macar +1kg si trag in jos de la podium, grupa mea si fetele harnicute care au muncit si au slabit sperand sa castige; asa ca le cer oficial iertare si ofer si felicitarituturor celor care au slabit
Edi e din nou bolnavior acasa.Ieri l-am dus la gradinita si cand l-am luat ni s-a atras atentia ca tuseste si ca asistenta s-a uitat in gatut, dar nu are nimic si trebuie dus sa-l asculte cineva la plamani.
Ok, zis si facut.La dr de familie ne-a dat o reteta si apoi ne-a zis sa-l ducem si la ORL(vechea ei suspiciune ca Edi ar avea polipi), unde dr ne-a dat cu totul alta reteta si ne-a spus ca nimic din ce ne-a dat dr de familie nu e recomandabil in acest stadiu al bolii si ca e mai bine sa amanam analizele pentru care eram programati azi dimineata
Edi se simte bine si nu se plange, dar tuseste si-i curge nasucul.Inca nu mi-a facut febra si sper nici sa nu faca.
Sunt suparata pentru ca nu putem face analizele, nu putem face exudatul, nu putem merge nici la alergologie...iar avem de asteptat si cine stie cat timp, altfel ies toate modificate.

Alte noutati?!A fost venita sora mea de la Bucuresti si asa de frumos s-au jucat copii.Noroc ca raceala s-a declansat dupa plecarea lor, altfel poate lua si nepotelul meu.
Uf, nici nu stiu ce sa mai fac?Anul asta numai racit mi-a fost si toti medicii recomanda alte medicamente si toti zic ca ei au dreptate si sa le urmez sfatul...
Merg sa citesc din urma.
MULTA SANATATE TUTUROR!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Eftimie, sanatate lui Edi!
Acum cateva minute in urma l-am simtit pe Iustin ca nu e in apele lui, am vazut ca are putina febra, i-am dat oscilo si asteptam maine dimineatza sa vedem cum e....of, racelile astea!
Pt. raport trec + 1 kg sau raportezi maine?

Anda, fain bazinul! Carina e o scumpa si tu arati de milioane!
Ma intereseaza si pe mine reteta de savarina, cand ai timp, te rog.

Violeta, io nu vreau virusi, n-am pomenit nimic in sensul asta. Mai bine sanatoasa si voluptoasa, .
Mult spor la munca!

Ruxandra, te asteptam cu impresii.

Tumpi, nu cunosc problema vostra, dar va doresc mult succes si curand sa ne dai vestea cea mare.

actualizez lista si in functie de rapoarte poate fac si-un clasament provizoriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna seara fetelor.Scriu repede pt raport din pacate tot stagnare.
Sanatate multa puisorilor bolnaviori.
Carmen,Zuzi,tot in criza de timp,dar nu e ceva nou,nu?
Mai am 3 capitole de invatzat si apoi sa perfectionez pana reusesc testul de simulare si apoi ma inscriu pt examen.
Am fugit,Delia nu doarme,nu stiu ce a apucat-o,de vreo ora scriem litere si nu se satura...
Va-m pupacit dulce pe toate.

Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Carina, m-am uitat si eu la poze. arata misto pe acolo. tu mi se pare ca esti foarte foarte slaba deja. eu in locul tau n-as mai slabi un gram.

despre ce pantaloni largi vorbiti voi? dar pantofii wedges se mai poarta? ca mie mi se par tare ca lumea, esteticeste vorbind.

Mergi la inceput