Infectia urinara-Analize

Infectia urinara-Analize | Autor: mandyksch

Link direct la acest mesaj

Acum cand am crezut ca a trecut iarna si am scapat fara racelei majore, m-am captusit cu doua probleme. Am facut o laringita pentru care am tratament cu Amoxicilina, dar din pacate de vreo doua zile am si toate semnele unei infectii urinare (bat-o vina).

Desi urasc antibioticele (ca dupa ele tot timpul ma trezesc cu candida), ultima infectie urinara pe care am avut-o (chiar dupa nastere, acum doi ani si ceva), a trecut doar cu antibiotic (atunci am luat Nolicin).
Vreau sa imi fac urocultura/antibiograma, dar stau si ma intreb daca nu cumva faptul ca in acest moment iau deja Amoxicilina va altera cumva rezultatele de la urocultura. Drita mea de familie zice ca nu, dar din pacate nu e un medic f bun, si nu prea am inceredere in ea.. Oare pot sa fac analizele astea fara teama de a iesi aiurea si sa ma indop anapoda cu medicamente?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Mandy, nu stiu sa-ti raspund la problema, dar am totusi o sugestie. Ca sa nu mai ai probleme cu candida ia si pro-biotice in timp ce iei antibioticele. Am inteles ca se gasesc si in Romania la farmaciile mai smechere.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zmotocel spune:

din pacate faptul ca iei deja amoxicilina va altera probabil rezultatele uroculturii (in sensul ca va iesi ca defapt nu este nicio infectie). vestea buna este ca amoxicilina are efect asupra unora dintre germenii care dau infectii urinare, poate ai noroc si e cazul si la tine. tratamentul cu amoxicilina trebuie continuat inca 2-3 zile de la disparitia simptomelor. insanatosire grabnica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mandy, soacra-mea s-a luptat cu o inf urinara ani de zile; desi era sub antibiotic, la urocultura ii iesea microbul respectiv (pt ca antibioticele de fapt nu-i veneau de hac).

Nu cred ca iti poate iesi ceva fals pozitiv (adica un microb pe care tu sa nu-l ai) decat daca se contamineaza proba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

rezultatele pot fi alterate,intr-adevar!de ex.,daca microbul e sensibil la amoxi sau moderat sensibil,el s-ar putea sa nu apara in cultura si vei avea rezultatul culturi sterile. de aceea e bine sa dai urocultura inainte de a incepe vreun tratament.pt. candida se poate asocia la trat. cu ab un antimicotic(precizeaza asta dr. de famile) sau incearca sa papi kefir,iaurt mai mult in per. tratamentului,ele iti vor imbogati flora intestinala(pe care ab-ul o distruge) si asa mai greu are conditii candida sa se dezvolte.

alison,mami de simonhttp://b3.lilypie.com/ouVHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri. M-am hotarat, merg maine dimineata sa imi fac urocultura/antibiograma si sper sa am un raspuns pana vineri.
Si ma duc pe net sa dau o cautare si la pro-biotice, ca medicul de familie cu siguranta nu-mi prescrie asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mandy draga, se gaseste in farmacii BIOTICS (cel care e si in varianta pentru copii Biotics baby) de la Ozone! www.efarma.ro/products.php?id=1057" target="_blank">uite-l, www.efarma.ro/products.php?id=1058" target="_blank"> asta e varianta pentru copii.
Din pacate sfaturi nu stiu sa-ti dau!
Tinem pumnii pentru maine!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Si eu am tot facut infectie urinara,a trecut si a reaparut.Acum sint la tratament pe trei luni cu antibiotic(Nitrofurantoine).Trebuie sa iau zilnic o pastila si trebuie sa beau minim 2 litrii de apa(ceai) pe zi.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

ca sa nu faci candidoza iei antifungice, gasesti in orice farmacie.

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mandy draga, la sfaturi medicale sunt tufa de Venetia, dar iti doresc din suflet sa treaca repede buba sau si mai bine, sa speram ca nu se adevereste temerea ta si nu e nicio infectie! Sanatate infinita!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Daca bacteria din infectie ar fi fost sensibila la amoxicilina, s-ar fi atenuat simptomele. Cel mai probabil nu este asa ca ar trebui sa apara la analize.

Nu inteleg de ce ei Amoxicilina pentru laringita. Ti-a facut vreo analiza sa confirme infectie bacteriana? Cel mai probabil e o viroza pentru care e inutil sa iei antibiotic.

If all else fails, look cute.

Mergi la inceput