"Daca nu esti cuminte, te calca masina!"
Raspunsuri - Pagina 25
![](images/user_man.png)
xenocid spune:
quote:
Originally posted by sorana
Si mai e o chestie. La matematica se stie ca 1+1 = 2. La facerea omului e ... cam in ceata. Nici teoria evolutionista si nici cea creationista nu pot fi demonstrate.
Stati ca eu acu vazui asta. I'auzi! Voi stiti cate teorii care nu pot fi explicate exista? De ce sa nu adaugam celor doua de mai sus si credinta tribului H'Ajhal din Africa Centrala conform careia Dumnezeu a creat universul din excremente de furnica!
Sorana probabil n'ai experimentat niciodata efecte relativiste in RATB. Asta te face sa spui ca Teoria Relativitatii nu a fost demonstrata?
Diferenta dintre teoria sintetica a evolutiei si colectia de fabule antice a pastorilor de capre e ca ultima este multumita. Nu doar la toate intrebarile care au fost vreodata puse ci si la toate cele imaginabile raspunsul lor e acelasi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Ortansa spune:
pana nu de mult exista ideea respingerii simbolurilor religioase in scoli,iar acum se vrea ca religia sa fie obligatorie.din lac in put:-)
interesant faptul ca nu se cunoaste de catre toti parintii daca religia este obligatorie sau nu.acum ca s-a facut lumina,cred ca cei care nu-si pot inscrie copiii la scoala din cauza refuzului de a participa la orele de religie,pot duce textul legii scos la imprimanta,negru pe alb, la directoarea scolii respective.sunt curioasa ce raspuns vor da acei directori. aici este legea inv, la art. 9.
iar abecedarul ala cu Sf. Gheorghe...no comments.
I've gt you under my skin
denizel spune:
quote:
Cat despre Dumnezeu - si eu ma intreb de ce permite EL sa aiba astfel de reprezentanti aici pe pamant.
Sorana si Monica (5 ani)
Hihi, pentru ca Dumnezeu nu pedepseste :-).
Ioanaaaa, daaaa, sigur ca e grozava ideea!
![](floare.gif)
inaioana spune:
quote:
Imi dau seama acum (ieri eram prea nervoasa) ca saraca Principe () nefiind in tara probabil de mai multa vreme nu pricepuse ca de fapt eu imi ceream un drept al meu, legal, conform unor legi ale statutului asta in care traiesc(Constitutia, Legea Invatamantului) si care mi se refuza pur si simplu. Si cat de toleranta as fi eu parca si sa nu revolti cand ti se refuza un drept simplu, de baza ......
Si inca o chestie pe care cred ca cele plecate mai demult nu o pot pricepe si concepe (pentru ca este absolut aberanta) este ca daca incerc sa-mi fac dreptate si sa insist sa mi se respecte acest drept - concluzia va fi persecutia asupra copilului nevinovat.
Asta e tara in care inca traim.
Si de asta Denizel () ma sfatuieste sa caut alta scoala iar Principe sa fiu toleranta, de parca as putea fi toleranta cu cel care ma santajeaza si comite un abuz .......
Sorana si Monica (5 ani)
Sorana, nu e asta tara in care traim, asta e tara in care ne place sa traim si sa nu schimbam nimic.
In US tara care se lauda cu libertatea cetatenilor sai, pana Rosa Parks nu a refuzat sa se ridice si sa dea locul ei in autobuz unui alb, desi Constitutia o apara, nu s-au obtinut respectivele drepturi civile si in realitate.
Pana cand parintii Lindei Brown (ce caz similar cu al tau) nu au hotarat sa dea scoala in judecata la Curtea Suprema aparandu-si dreptul de a-si da copilul la scoala, refuzat deoarece scoala din apropierea casei lor era doar de albi (cum scolile din apropierea casei tale sunt numai "de ortodocsi"), ea nu a fost primita la acea scoala in realitate desi era un drept constitutional.
Deci in tarile astea pe care le tot laudam, niste oameni AU LUPTAT pentru trecerea in practica a unor legi existente. La noi nu se respecta nenumarate legi pentru ca nimeni nu este cu adevarat interesat sa se respecte.
Us ca si o gramada de alte tari nu au fost tari liberale odata cu emiterea unor legi ci odata cu lupta unor oameni ca acele legi sa se si aplice in viata reala, ca drepturile lor sa fie respectate.
Ioana cu
![](copilas.gif)
![](zana.gif)
denizel spune:
Ioana, este foarte greu sa lupti pt. un drept sau sa te ridici impotriva unui abuz, in conditiile in care copilul tau ramane in continuare in prezenta abuzatorului.
Tu, ca adult, faci fata abuzatorului, copilul insa nu are resursele tale.
Este foarte greu sa ai copilul inscris la o scoala la care ai adus televiziunea sau ai venit cu avocatii si cu legea in mana.
Nu spun mai mult, ca sunt off topic si pentru ca am muuuulte de spus , da' nu poti sa faci dreptate atunci cand copilul tau este la mijloc si la discretia tuturor incuiatilor si trogloditilor.
mariamunteanu spune:
Denizel, atunci ce-i de facut daca stam mereu cu frica in san ? Sa plecam capul in continuare ? De asta s-a ajuns aici, ca in Romania sa prolifereze rautatea si coruptia, de asta face fiecare ce vrea, pt. ca lumea nu indrazneste sa ia atitudine.
Maria
denizel spune:
Maria, spre deosebire de tine, care tii teorii de la distanta, eu vorbesc in cunostinta de cauza.
Daca tu crezi, de acolo, fara sa fii pusa in situatie, ca esti capabila sa-ti sacrifici copiii pe altarul dreptatii, n-ai decat! Sacrifica-ti-i!
Eu am trecut prin asta si stiu ca nu pot sa-mi sacrific copilul. Am facut totul in asa fel incat sa-l protejez pe el, nu sa obtin victorii pt. toti copiii Romaniei.
Una este sa ma sacrific pe mine in lupta pt. dreptate sau pur si simplu pt. o idee, alta e sa-mi sacrific baietelul.
Hai sa nu strigam 'pe ei!' din spatele portilor de 2 metri inaltime...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monixy/monixy.jpg)
monixy spune:
denizel , hai sa dau eu scoala copilului tau in judecata ca incalca legea , si tu o dai pe cea a copilului meu , in felul asta nu vor sti pe cine sa se razbune ...
mai , parca e o asociatie a parintilor , la nivel national , care cred ca se lupta pt scoaterea religiei de la materii obligatorii , poate pe acolo ar trebui sa activam
mariamunteanu spune:
Denizel, dar ce i se poate intampla baietelului tau ? N-o sa le convina ca nu face religie, altceva ? Pai ce te faci daca mai multe scoli impun religia cand tu nu esti de acord ? Inseamna ca, intr-un fel sau altul, tot iti expui baietelul.
Daca la scoala care iti place nu poti sa-l dai, atunci il dai in alta parte numai pt ca nu se face religie ?
Maria
denizel spune:
quote:
Originally posted by monixy
denizel , hai sa dau eu scoala copilului tau in judecata ca incalca legea , si tu o dai pe cea a copilului meu , in felul asta nu vor sti pe cine sa se razbune ...
![](cool.gif)
Maria, problema copilului meu este rezolvata. Nu este nici persecutat, este si la scoala la care am vrut de la inceput.
Am avut alte probleme la scoala, dar nu legate de religie.
(deocamdata, Sorana are probleme cu scoala pe care a ales-o pt. fetita ei).
Ce ar putea sa se intample copilului daca un parinte face scandal de unu' singur? Multe! Din pacate, multe!
Una este sa se uneasca multi parinti si sa lupte impotriva a ceva nedrept ce se intampla intr-o scoala (nedreptate facuta cu avizul directorului scolii!!!) si alta e sa ma trezesc io sau altu' ca facem valva pe-acolo si atragem atentia negativa asupra copilului.
Daca ai avea copiii la o scoala de aici, ai sti despre ce vorbesc.