operatiile estetice post bb

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ellie - multumesc frumos pt raspuns si pt PM, mai am o intrebare: tu banuiesc ca n-aveai multe kg in plus, ci doar "aripioarele", corect?

Eu mai am de slabit inca vreo 10 kg, in mod normal, si nu vreau sa fac operatia asta ca metoda de slabit, asa ca mie intr-un fel imi convine sa fac operatia peste 1 luna - 2, ca mai dau jos pana atunci.
Trebuie cumva sa porti ceva dupa operatie? Bandaje elastice sau cum le-o spune?
Ma gandesc ca la vara o sa ma topesc cu ele pe mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellietudor spune:

andira, ideea e ca eu n am avut probleme cantitatice in sarcina si dupa, ci am pus pe mine in alaptare! toata lumea ma inghiontea sa mananc sa fac lapte bun... in fine eu sunt mika de inaltime , sotu meu e f inalt si din cauza lui bb a fost f mare ca lungime, si din luna a 4 a de sarcina m am cambrat rau de spate, ca o rata mergeam, si mi a fost f teama, pt ca ma durea spatele crunt,. asa ca m am abtinut la mare arta de la mancare, adika seara chiar nu mai bagam nimik dupa 6! si am reusit sa iau doar 11 kg pan la sfarsit! le am dat jos in 10 zile, si am ramas doar cu 1 kh.. si alte 5 peste in lunile cu alaptarea! sincer , n am oscilat niciodata in cantitate mai mult de 3 kg... si deci, da , mi am dat jos aripiarele si burtika care era dubioasa rau.. si nu mai mergea data cu nimik jos, si aveam si cezariana facuta pe verticala, cicatrice f nasoala, si grasime distribuita neuniform in parti! mi am scos si cicatricea cea naspa, nu ti pot explika ce frumos arata noua mea cicatrice, si ce mandra s de ea, pt doar 150 de euro:)

da, tre sa stai incinsa cu brau elastic, de la farmacie, dar am aflat ca exista si de vara, mai subtiri, mai lejere! eu mi am luat unu cu 60 ron, si l mai tin si acu! pe 9 fac o luna, si l dau jos definitiv, si ma apuk de masaje , ca mai am niste edeme, zone tari, in urma la lipo, e normal! marek zice ca sa stau potolita , ca nu e caz de masaj, dar eu consider ca mai bine fac!

tu! ce sa zic? vezi cat dai jos in 2 luni, poate chiar 3! fa ti o in prag de toamna, si cred ca ti va fi bine ca temperatura! ti o va face oricum, chiar dac se zice ca lipo e de remodelare, nu de slabit drastic, ca el face !

pup

mai intreaba ma, si mai tine ma la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

quote:
Originally posted by ellietudor

Ia ti inima n dinti si du te la un consult! sincer, ce se poate intampla? decat sa te incurajeze asta, si mai ales sa ti explice un doktor care i treaba cu anestezia!! si doi la mana, nu stiu daca ai citit, dar eu am facut 2 anestezii generale in 8 zile, operandu ma si la nas, dupa o saptamana de la burta!! Am avut analize bune, si mi au dat ok ul, nu si asuma nimeni ceva nasol, dac nu arati din analize ca esti ok, deci stai kalma!! si 3... sunt aici, vb cu voi, si s ok, n am nimik, nici makar dureri de cap!!:)
quote:
Originally posted by Ripley

Am 2 copii mici: 2,5 ani si 6,5 luni.
Sunt plinuta dar estetic merge. Nu ma suport asa... la origini sunt forte dar subtire.... insa mi-e frica de anestezie generala.... daca patesc ceva? sunt multe riscuri? urasc pliul de peste cezariana, e oribil, saniii mi-au revenit la normal dupa ablactatie. Am o clinica de lipo in vecini, un chirurg vestit, am si banii dar nu aM CURAJUL NECESAR

Ma programez maine la consult, sigur ca nu ma obliga nimeni la nimic, insa momentan nu am curajul sa plec cateva zile de acasa si sa "dorm" 12 ore , cu riscurile aferente, doar pentru a arata mai bine cat timp primordial este sa fiu 25 de ore din 24 atenta la copiii mei.Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selin spune:

in sfarsit doarme toata lumea la mine in casa si am reusit sa citesc toate mesajele de la cap la coada. ellie, as vrea sa stiu de ce a trebuit sa-ti faci 2 anestezii? nu se putea opera si nasul si burta in acelasi timp? eu stiam ca se poate. nu stiu daca am inteles bine, dar la a doua sarcina o sa faci tot cezariana? daca da, de ce? tu dupa ce ai avut rezultatul analizelor te-ai dus inainte de operatie la medic sa le vada?

Mergi la inceput

Selin, am facut de fapt 3 interventii, adika mi am scos cicatricea de la cezariana, si am facut lipo o data, si dupa o saptamana am facut nasul!! e vb de un disconfort la nas, si cumulta cu treaba de durere de la lipo.. mi a zis ca mai bine nu le asociez chiar pe toate 3!!
la a doua sarcina, daca va mai exista probabil ca da, pt ca intentionez sa o fac dupa 32..si am si miopie... si deci exclus naturala! cand te duci la conslt, si spui ca vrei iti pune o foita in fata cu informatii despre ce analize tre sa faci, si te cheama cand le ai facute, le vede anestezistu care e mai marele sef, si daca e ok, intr adevar te programezi la operatii!

quote:
Originally posted by selin

in sfarsit doarme toata lumea la mine in casa si am reusit sa citesc toate mesajele de la cap la coada. ellie, as vrea sa stiu de ce a trebuit sa-ti faci 2 anestezii? nu se putea opera si nasul si burta in acelasi timp? eu stiam ca se poate. nu stiu daca am inteles bine, dar la a doua sarcina o sa faci tot cezariana? daca da, de ce? tu dupa ce ai avut rezultatul analizelor te-ai dus inainte de operatie la medic sa le vada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Buna fetele,
Vreau sa-mi fac lipo la coapse interior/exterior, genunchi si pulpe. Cite zone se "socotesc"? Cit timp dupa lipo exista riscul unui cheag de singe care ajunge al inima si......mori?
Va multumesc mult.

Mergi la inceput

hei, nu stiu care e treaba cu pulpele de jos, cred ca se considera o zona! deci 2 pici 2 zne! iar coapsa, adika genunchi, interior si exterior coaspa, sunt 3 zone! o zona e 5 mil, adika 500 ron, aproximativ 150 euro! adika in jur de 450 ron un crac, fara pulpa jos! asta la marek, restu habar n am! dar de asta stiu sgur! faci analize inainte care ti dau coeficient de coagulare a sangeli, daca ai probleme si nu ai suporta asa ceva, crede ma ca si vor da seama din analize! plus ca te intreaba si de ama si de tata ce si cum boli au avut... e totu sub mare control!

pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Multumesc mult pentru raspuns. Pai aici 4 zone costa 1690e. Se fac 1,2,4,din 2 in 2 zone. O zona e 750e.
Probabil ca voi merge la control si daca toate analizele ies bine si iau OK-ul, vreau sa imi fac operatia la toamna-iarna.
pupam si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selin spune:

buna, fetelor. sper sa ma operez si eu luna viitoare(abdominoplastie,lipo si gusa-"barbie dubla"). ar fi trebuit sa ma programez luna aceasta, dar pt ca din cauza steriletului imi vine menstruatia cand vrea, mi s-a spus de la clinica sa-i sun in ziua cand imi vine urmatoarea menstr. sper sa aiba loc luna viitoare, desi mi-e cam frica.
ellie, cum ti-a iesit nasul? esti multumita? sper sa mi-l operez si eu cat de curand. acum nu vreau din cauza copiilor. cand ma joc cu ei primesc lovituri numai in nas!!!

Mergi la inceput

selin, sorry ca mi a luat atatea zile sa ai scriu, dar stii cum e, program de bb care nu ti mai permite cac sau net! momentan nasu meu mai e un pik umflta , el, asa zice dok, eu nu vad, imi place ce mi a facut, adika mi a respectat dorintele intokmai, o sa va arat s poze la un mom dat... dar mai astept!! e f i regula!! bafta multa, si nu te teme de dureri, ca trec si nu s asa nasoale! :) mi as face si eu gusa, e un pik in plus, dar cred ca deja as fi nebuna!! mai stau naibii, ca abia am 26 de ani, la 36 ce mi oi mai face?!:)) adika sa am si atunci de facut ceva, nu? daca tot am deschis drumu operatiilor estetice cum rade mama mea de mine!

pu

Mergi la inceput