operatiile estetice post bb
Raspunsuri - Pagina 4
andira spune:
Simona - a scris pe pagina anterioara ca se duce la Marek Valcu.
Ellie - am o intrebare: ti-a sugerat el zonele care sa fie aspirate sau i le-ai indicat tu?
Stiu ca are 5mil pe zona, ceea ce mi se pare foarte ok ca pret (la carezone.ro am citit niste super-preturi, de ex), dar eu as vrea numai pe burta, si-n rest o sa continui eu sa slabesc. Dar mi-e sa nu imi spuna ca ar trebui 3 sau 4 zone, ca atunci nu mai e asa simplu...
Am inteles ca daca nu iti aspira mult, se poate si anestezie doar locala. Stii ceva de genul asta la el?
Multumesc frumos!
amyarabella spune:
quote:
Originally posted by Angelinne
Fetelor in loc de liposubtie ca recomand o noua procedura care are efect definitiv de distrugere a celulei grase....se numeste cavitie si in bucuresti este un singur aparat de acest fel .
http://www.e-saloane.ro/anunturi/aparat-de-inlocuire-a-liposuctiei-.php
Cititi si voi despre acest lucru..... eu nu sunt din Bucuresti dar am vazut tratament facut cu acest aparat si cunosc intimplator si persoanele din acel salon.
Este de mare succes!!!! Despre pret nu cred ca avem voie sa vb pe sait....dar va pot spune....
Angelinne
Spune-mi si mie te rog pretul ? daca nu e voie la subiect dami te rog un PM.
http://s265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/?action=view¤t=70cc69e3.pbw
http://i265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/19.jpg
GAMBATE KUDASI !!!
Mami Amy & bebe Stefan(15.12.2005 ora 11:35)
cait spune:
Elli si eu cu cateva intrebari pentru nas?cat costa?Imi dau seama ca e in functie de ce vrei dar cam cat?Si cat timp ai fost umflata la nas sau vanata ca eu vreau sa-mi fac in tara si nu pot sta la nesfarsit?
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
ellietudor spune:
Ia ti inima n dinti si du te la un consult! sincer, ce se poate intampla? decat sa te incurajeze asta, si mai ales sa ti explice un doktor care i treaba cu anestezia!! si doi la mana, nu stiu daca ai citit, dar eu am facut 2 anestezii generale in 8 zile, operandu ma si la nas, dupa o saptamana de la burta!! Am avut analize bune, si mi au dat ok ul, nu si asuma nimeni ceva nasol, dac nu arati din analize ca esti ok, deci stai kalma!! si 3... sunt aici, vb cu voi, si s ok, n am nimik, nici makar dureri de cap!!:)
quote:
Originally posted by Ripley
Am 2 copii mici: 2,5 ani si 6,5 luni.
Sunt plinuta dar estetic merge. Nu ma suport asa... la origini sunt forte dar subtire.... insa mi-e frica de anestezie generala.... daca patesc ceva? sunt multe riscuri? urasc pliul de peste cezariana, e oribil, saniii mi-au revenit la normal dupa ablactatie. Am o clinica de lipo in vecini, un chirurg vestit, am si banii dar nu aM CURAJUL NECESAR
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
ellietudor spune:
m Am dus la marek valcu in dorobanti, tokma pt ca n are preturi f mari si se duce o groaza de lume, e full non stop, si am gandit eu ca dac are asa rulaj are si f multa experienta si e ok!! ceea ce s a si demonstrat!!
quote:
Originally posted by SIMONABB
Ellie, la ce cabinet te-ai operat ?
Simona
http://community.webshots.com/user/simonabb
ellietudor spune:
andira baby, ce sa zic, m a si imbrobodit nitelus, la modu ca mi a zis: hai sa scoatem si lateralele sa vezi ce talie faci... !, si a fost f bine , pt ca v am zis , dupa lipo se vede bine de tot abia dupa cateva luni , dar la coaste, lateralele, lovehandles, sau cum s or mai numi, s a vazut din primele zile, si am mai zis, cred ca am 10 ani de cand n am mai avut talia asta fetelor!! eu sunt f multumita, duceti va ca va duceti la asta, ca la altu... e bine zic eu!
quote:
Originally posted by andira
Simona - a scris pe pagina anterioara ca se duce la Marek Valcu.
Ellie - am o intrebare: ti-a sugerat el zonele care sa fie aspirate sau i le-ai indicat tu?
Stiu ca are 5mil pe zona, ceea ce mi se pare foarte ok ca pret (la carezone.ro am citit niste super-preturi, de ex), dar eu as vrea numai pe burta, si-n rest o sa continui eu sa slabesc. Dar mi-e sa nu imi spuna ca ar trebui 3 sau 4 zone, ca atunci nu mai e asa simplu...
Am inteles ca daca nu iti aspira mult, se poate si anestezie doar locala. Stii ceva de genul asta la el?
Multumesc frumos!
ellietudor spune:
Cait, nasul nu doare , asta in primu rand.. dupa lipo cam dor vanataile, dar si durerea aia e ok!! nu ti l vezi pe noul nas decat dupa 14 zile cand ti se da jos ghipsul pe care ti l monteaza pe nas, nu ma intreba de ce face asa, dar asa face, pune ghips, si nu cred ca neaparat sparge ceva, ci doar pune!! Si stand 14 zile cu ghips, in mom in care ti l dai jos, nu mai e nici o vanataie , nici o umflatura!! eu mi am cam vazut de ale mele, am condus, m am dus la cursurile pe care le faceam la ora aia, si tot asa! frate cui nu i placea ca aveam bandaju pe mutra asta era... si am fost f in regula!! Tu daca vii si faci tot la el, si ti pune ghipsul asa te intorci in franta, sau unde stai, si la fel, iti vezi de treaba, asta daca nu ti iei un concediu! Si la nas doar primavara si toamna baga operatie!! pup
quote:
Originally posted by cait
Elli si eu cu cateva intrebari pentru nas?cat costa?Imi dau seama ca e in functie de ce vrei dar cam cat?Si cat timp ai fost umflata la nas sau vanata ca eu vreau sa-mi fac in tara si nu pot sta la nesfarsit?
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
selin spune:
buna, fetelor.sunt noua pe forum si nu ma prea descurc cu netul. imi place subiectul vostru si de aceea vreau sa intru si eu in discutie. as vrea sa-mi fac si eu o abdominoplastie+barbie dubla (dupa 3 copii e cazul). am fost si la o consultatie la dr valku in luna aprilie si mi-a spus ca ma poate opera doar in iunie. nu am fost prea incantata de medic, toato consultatia a durat 10min, pe cand la alti medici am inteles ca dureaza si o ora. preturile sunt mai mult decat super, dar nu stiu ce sa zic despre medic. pe de alta parte nu am gasit nici un alt medic care sa opereze barbia dubla(gusa). voi stiti ceva?
ellietudor spune:
Hai sa ti zic eu ce cred, ca tot eu am deschis subiectu asta! nu stiu daca realizezi , dar doktoru asta din cauza rulajului pe care l are , e normal sa fie f rapid si mai mult evaziv, caci pe tine in fond nu te intereseaza ce va face el, ci rezultatul, si daca ar stii ca face treaba proasta si ai putea sa l dai in judecata, crezi ca ar mai face o? eu nu cred!
vin f multe acolo, d aia zic, ca e normal sa fie rapid! pk, du te la altii, in fond, dac tu ti doresti sa fii tratata altfel... du te unde te simti bine si safe indeajus sa faci asta! e optinuea ta si ai dreptul la ea! vrei sa zici ca altii nu ti ar face barbia dubla? ti au zis cumva de ce?
ellie
selin spune:
ellie, mersi ca mi-ai raspuns. eu la alti medici nu am fost tocmai pt ca am citit despre acesta ca e un medic bun, dar ma asteptam la mai multe informatii din partea lui. si in legatura cu barbia dubla, mi-a zis ca nu a mai operat femei, numai barbati dar ca o sa ma opereze. si nu e acelasi lucru sa operezi un barbat sau sa operezi o femeie. mi-e putin frica de operatie vazand prin ce a trecut matusa mea fiind operata de 2 ori la nas. si o prietena a ei s-a operat de abdominoplastie la cluj la un dr foarte renumit din cluj si de care am citit numai cuvinte de lauda si pot sa spun ca i-a distrus abdomenul. eu nefiind din bucuresti citesc cat pot de mult ce scrieti voi pt ca alte surse de informare nu am. eu sper sa aflu cat mai multe informatii. si totusi as ramane la dr valku, pt ca despre operatiile facute de el am citit numai de bine.