Nou stil de viatza (186)
Raspunsuri - Pagina 8
tumpi spune:
Am intrat si eu sa va urez o noapte faina, acum 20 de min am ajuns acasa,sunt franta,am fost pana la urma la bazin, m-am dat si pe topogane si in masina nu-mi mai simteam fundul(cu toate ca m-am dat pe colac).
A fost fain,am stat la masaje, in bazin cu apa cu minerale, saruri si alte nebunii care era bun pt problemele de piele.
Am incercat sa-mi pun o masca pe fata si nu am suportat-o ca ma ustura, asa ca imediat cand a inceput al meu sa o intinda, i-am spus ca nu o suport si am fugit sa ma spal pe fata.Am iesit si in bazinul de afara, o senzatie interesanta.
Mai aveau acolo si un bazinas cu apa rece sloi, apoi apa calda si iara rece, asta era pt circulatie.
Atata am utrcat treptele pana sus la topogan ca am impresia ca am dat deja un kg joc, cred ca m-am dat de vreo 15 ori, bazinul avea 360m lungime si era inchis precum un tub si te dadeai numai cu colacul.La un mom dat erau niste tipi care sa dadeau mai multi in lant prinsi unul de celalalt si cand sa plec si eu, si-au dat drumu in acelas timp, ce a fost acolo, o nebunie, la curbe, am fost ba peste ei, pa pe fub ei, ba in colac, ba pe sub colac, cu capul in jos si toate pozitiile pozibile, cert e ca am ajuns la destinatie cam naucita si cu cotul putin julit, da faza e ca am continuat sa ma dau.
Acum fug, ca deja nu imi imai simt mainile, mi-e somn si ma mai doare si capul.
Da una peste alta a fost o zi superba.
Ne "auzim" maine la cafea/ceai.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
ruxij spune:
Salut!
N-am mai aparut, ca am fost ocupata sa ma indop! Merit bice multe pt weekendul asta. Dc. am slabit ceva sapt. trecuta, cre'ca am pus la loc. Maine incep iar South Beach ca e nasoala treaba. Azi am fost la Olive Garden si am mancat salata cu breadsticks, calamari si am comandat paste cu lobster (cum ii zice la lobster?), dar cum m-am obisnuit sa mananc mai putin, n-am mai putut sa ma ating de paste si le-am luat acasa la pachet (noroc ca asa se face pe aici, ma gandesc ca in Europa le-as fi platit si le-as fi lasat acolo). Da' nu-i nimic, ca acasa le-am halit intr-o suflare Acu' stau cu burta'n sus.
Tzuni spune:
Buna dimineata!
Impart eu cafeaua si ceaiul de dimineata.
Sa aveti o saptamana buna si frumoasa!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
mephala30 spune:
Neatza la o cana de ceai verde.
Anda, astept cuminte.
Tumpi, ce distractii faine aveti acolo!
tuturor fetelor, o zi reusita!
Delidana spune:
'Neata dragelor,
Mi-am facut gimnastica de inviorare, citeva exercitii de stretching + si ma duc sa maninc.
Tzuni, Carmen, savurez ceaiul imediat.
Ruxij, o fi homar cel de care zici?
Ma pregatesc de scoala asa ca ne auzim dupa-amiaza.
O zi buna!
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
gusta spune:
Neatza.
Mi s-a trezit puiu cu un ochisor rosu si sunt suparata foc,sa il sun pe taicasu si sa vedem ce zice.
Tzuni frumos cadou si mai vroia si premiu cvea.
Carmen nu cred ca mai imi trebuie dieta cura ceva la cum arata copilul.
Ruxij nu stiu cum le zice.
Tumpi frumos distractie nu gluma.
Delia pofta buna.
Tzuni si Carmen multumesc de cafea.
Marilena si Mara Augusta
tlaura spune:
'neata fetelor! Mama da' ce devreme v-ati trezit!
Mephala, lobster e homar, crevetii sunt shrimpi;
Tzuni, care-i faza cu "decodorul", ca mai citeam si inainte dar tot nu m-am prins! Ti-ai tras prieten?
Delidana, esti tare nene! io dimineata cand ma trezesc sunt amortita cel putin o ora, de exercitii nici nu se pune problema!
Tzuni spune:
tlaura, o tentativa de.... Da' nu merita, sincer. M-amlamurit.
Gusta, tin pumnii sa fie ok cu ochisorul!
Delidana, iar mergi la scoala?
Mephala, ce gatesti bun azi?
Mi-e dor de Mik....
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA