Nou stil de viatza (186)
Raspunsuri - Pagina 7
Tzuni spune:
Am vazut si eu "No country for old man" da' sa mor io daca am inteles de ce a luat Oscaru. Il vazusem inainte de Oscar si nu-mi dadeam seama de ce e printre filmele favorite. Ca povestea e simpla: o geanta cu bani si cativa care se casapesc pt ea... Pe langa filmul asta, Atonement e super-productie.
Ruxandra, frumos tare tortul!
Fetelor, eu de 1 martie am fost la restaurant cu decodoru si inca un cuplu. Si....minune! M-a lasat decodoru sa achit eu singura partea noastra de consumatie! Ce dar frumos! Noroc ca n-am facut rezervarea la Meriott ca ma falimenta!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
mamica dulce spune:
Tzuni, schimba marca de decodoare ca parca prea cu defecte le-ai avut pana acum Cine stie, poate isi scoate parleala de 8 martie...daca te mai risti sa iesi cu el
Eu azi n-am tinut dieta, am avut o pofta de mancat de groaza, asa, in prostie.Important sa mestec Am o scuza, mi-au venit rusii si am lunar asa o zi. Pacat ca s-a nimerit inainte de raport, cred ca stagnez tura asta, dar apoi incep sa ma dezumflu.
Mi-e somn de mor, de pe la 6 ma uit la ceas, doar-doar s-o face vreo 9 sa ma culc odata.Maine iar alergatura...toata saptamana... Asa m-am saturat.....nu de alta, dar daca m-ar fi platit mai bine as fi ramas si motivata sa lucrez la ei. Am zis ca la vacanta de vara demisionez daca nu-mi cresc onorarul Sunt super ofticata acum ca tocmai ce-am facut factura pe februarie
Ma duc sa ma racoresc, revin
anky spune:
Tzuni,vorba Ancai trebuie sa schimbi marca de decodor.Asa o tipa bine ca tine merita un decodor serios.
Anca,mami de doi nazdravani
puskin spune:
quote:
Originally posted by anky
Ruxandra,arata delicios tortul .Te apreciem ca te gindesti la silueta noastra.Chiar nu gusti nici macar o feliuta mica?
Pe cuvant de pionier ca nu gust...altfel nu ma mai opresc .
puskin spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Ruxandra, ft. frumos tortul. Nu stiam ca te pricepi atat de bine. Bravo! si-ti multumesc pentru feliutza. Ce fel de crema i-ai facut? Sau ai umplut cu frisca si fructe?
Mersi Carmen . Din pacate nu ma prea pricep la decorat torturi, ma inspir de obicei de pe culinar. Este un tort de mere, cu crema de zahar ars si pandispan.
mephala30 spune:
Ruxandra, am inteles.
Tzuni, asta e, se mai intampla...poate a ramas saracutul fara bani, deh, e inceput de luna.
puskin spune:
Tzuni, ce ma bucur sa te vad . I-ai multumit decodorului pentru "surpriza"?
Eu am reusit in sfarsit sa imi misc fundul la sala, ca n-am mai fost de un secol. Am alergat vreo 30 min si am fost putin la sauna.
Acum sunt rupta, mai aranjez una alta pe aici.
Cine e in zona?
Delidana spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Am vazut si eu "No country for old man" da' sa mor io daca am inteles de ce a luat Oscaru. Il vazusem inainte de Oscar si nu-mi dadeam seama de ce e printre filmele favorite. Ca povestea e simpla: o geanta cu bani si cativa care se casapesc pt ea... Pe langa filmul asta, Atonement e super-productie.
Ruxandra, frumos tare tortul!
Fetelor, eu de 1 martie am fost la restaurant cu decodoru si inca un cuplu. Si....minune! M-a lasat decodoru sa achit eu singura partea noastra de consumatie! Ce dar frumos! Noroc ca n-am facut rezervarea la Meriott ca ma falimenta!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
Poate a vrut si el sa-si faca un cadou de 1 Martie.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
carina spune:
Am intrat doar sa va doresc o primavara minunata.
Carmen: ne-am intors de vreo 2 ore, dar impresiile maine ca acum pic de somn.
Va pup pe toate
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai