Nou stil de viatza (186)
Raspunsuri - Pagina 5
Tzuni spune:
hello
meniul de azi:
D: cafea cu zahar brun si o jumatate de banana
P: procoli si conopida la abur cu un ou fiert
S: spanac scazut cu o bucata de carne de curcan
2 l de apa si durere de cap cat China....
Mepala, nu ma sterge... imi revin eu....cred ca e o pasa mai proasta....sper sa treaca de tot cat de curand...
va pup pe toate si violeta, refacere rapida! Vreau sa te vad mami cat de curand!
Delidana, multumesc!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
tumpi spune:
Neata si de la mine.
M-am trezit si eu acum aproape o ora sipoate mai dormeam ca era intuneric in casa,dar matza mea a venit sa ma trezeasca.
Intr-un final mi-am recuperat laptopul , am reusit sa ii fac tastatura.,
Marilena sa sti ca m-am gandit la tine, chiar nu mai stiam de care mancasei tu zilele trecute.
Pana la urma cred ca azi stam in casa, lenevim, desi as avea chef sa inot putin parca nu ma simt in stare sa ies, plus ca e mai departe ne noi unde ar tb sa mergem, si nici nu am fost niciodata acolo si nici persoanele cu care tb sa mergem.
Mai bantui pe aici putin sa vad cine mai e prin zona.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
anky spune:
Buna fetelor,vad ca faceti torturi..iara,iara,vreti bice.
Eu pregatesc niste spanac si mincarica de fasole boabe ca nu am mai facut demult.
Roxana,asa e, daca faci sport slabesti mai greu dar mai sigur.
Tzuni,ai grija de tine,Maria are nevoie de tine.Sanatate multa.
Anca,mami de doi nazdravani
mephala30 spune:
Claudia, Anky, cine face tort? R: Ruxandra, dar il pregateste special pentru sot.
Cine face tarta? R: Marilena, dar o face pentru musafiri.
Concluzie: nimeni nu mananca nimic interzis. De fapt, am mancat io o patratica de cioco amaruie, dar nu consider c-am gresit.
Tzuni, nu te sterg, vroiam doar sa te scot din vizuina. Vad c-am reusit, .
Delia, offf, nu te-ai plictisit de atata constiinciozitate? A, uitasem, ai spus ca-ti place.
Roxa boxa, salut oitza ratacita, . Tu, Sabina si Madelaine, rar treceti pe la noi....
Ruxandra, multumesc, buna bucatica!....de tort!
puskin spune:
Tzuni, a reusit Carmen sa te scoata din barlog . Hai, mai treci pe la noi.
Roxa, asta cu sportul o stiu si eu. Mergeam la sala regulat, alergam, regimul era destul de strict...si la sfarsitul saptamanii daca vedeam cate sute de grame in minus.
Carmen, te-ai grabit nitel cu felia de tort . Acum este la cuptor, te servesc dupa ce este gata si ornat frumos .
anky spune:
Intre timp am mai facut o salata de vinete si am facut o ciorba de legume pe miine.Asa ca miine spun pas de la gatit.
Va uitati la Duminica in familie ?.Imi plac emisiunile Mihaelei,moamaaa...da parca prea neagra s-a vopsit.
Anca,mami de doi nazdravani
mamica dulce spune:
Buna fetele, va salut cu drag si din mers
Au plecat baietii la film si eu am ramas acasa, ca pot sa astept dvd-ul si imi fac o cruce mare si ma pun pe calcat niste boarfe ca nu mai avem cu ce ne imbraca nici unul.
Ieri am fost toata ziua la Ikea si ne-am uitat dupa una alta, am spart o tona de bani de 3 zile incoace si singura chestie de care sunt mandra e o pereche de blugi, marimea 40 care-mi vin asa de super cum nu cred c-am mai avut vreodata. Ma duc luni sa-mi mai iau o pereche identica-au doar o singura culoare, bleumarin spre negru, super mega-benga.
Marti primim chiea de la apartamentul de jos si incepem cu varuitul si tapetatul si caratul si impachetatul..Avem o luna la dispozitie si trebuie sa facem o tona de chestii si in apartamentul asta inainte sa predam cheia(dat jos tapetul tot,asta e cel mai nasol)
intru mai tarziu,am tel la ureche.
Zuzilici spune:
Buna dimineatza dragelor.
Mephala nu stiu daca stii au ba, dar in visul meu jucai sah cu sotul tau. Zburdau si baietii pe-acolo prin casa si era o atmosfera ok. Te vedeam ca esti bine dar inauntru te simteam invers. . In orice caz ma bucur ca esti bine.
Eu n-am reusit sa citesc. Aseara am fost la o petrecere si-am revenit de-acolo azi dimineatza la 4. La 7 Isabella ne-a dat desteptarea dar am mai stat in pat pana pe la 8. Acum sunt zombi c-o cafea la bord dar m-am distrat tare bine aseara. Si-am primit de martisor si-o carte WW. De-acum m-apuc de numarat puncte. Ba mai mult am vorbit cu un tip care a slabit 70kg in 2 ani. Mi-a spus din start ca daca reusesc sa scot 3 lucruri majore din meniurile mele atunci slabesc sigur. Aceste 3 chestii sunt:
[b]- sarea
- zaharul
- fat (uleiul si alti derivati).
Din experienta mi-a zis ca daca mananci dulce organismul o sa-ti ceara automat sarat si-apoi iar dulce si tot asa. Si fat-ul e fat indiferent de situatie. Asa ca zic si eu Doamne Ajuta si sper sa fiu si slaba anul acesta.
Merg sa citesc din cap. acesta si revin.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
puskin spune:
Carmen, e gata tortul, pofteste !
http://picasaweb.google.com/puskin7/Culinare/photo#5173167726858577106
Zuzi, nu sunt de acord cu treaba cu grasimea.Ea este mult mai importanta pentru organism decat carbohidratii.
De slabit ai sa slabesti daca iti faci un plan si te tii de el.
hcclara spune:
Mamaaaaa ce frumos tort, pacat ca numai Carmen e invitata...anky, noi doua pofta-n cui ca nu ne da Ruxandra!!!!!!!
Ruxandra, tare bine arata, felicitari pt el si spor la mancat!!!!
Carmen, acum faza ca e pt altii, sti tu cum e, si eu fac pt altii dar asta nu inseamna ca nu-l probez!
Tzuni, ce face printesa ta? tot rau ti-e?
Eu am dormit 3 ceasuri, acuma s-a sculat si Luca, ma duc sa-.i dau sa manace, trebuie sa le fac si baie deseara, din casa nu scoatem nasul ca e vant, asa ca ne invartim pe aici.