Nou stil de viatza (186)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Delia inseamna ca avem modele difeite de pedometru.Al meu il poti seta pe nr.de kg si lungimea unui pas.

Carmen si aici nu e asa frumos si ma duc acuma sa fac o tarta de capsuni ca de am musafiri.

Cuscra hai trezirea.

Vikinga si aici a batut vantu chiar bine si m-am saturat sper sa treaca si sa vina un pic primavara.

Tumpi te-ai gandit la mine cand ai papat tortu ca eu mor dupa ciocolata.

Laura ai fost prima si eu sunt a 3.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Laura la fel tuseste si eu din cauza nesomnului numai pot de durere de inima si tot asa.Dar la vremea care e afara cum naiba sa nu raceasca si sa nu tuseasca.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Carmen, multam de cafea. Si aici e vreme urata, iar eu program de curatenie si facut mancare (si un tort, nu pentru mine evident).

Gusta, ma gandesc la tine .

O duminica minunata tuturor.

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ruxandra, eu am facut ceai, Marilena a pregatit cafeaua.
Pentru cine faci tortul? Cumva pentru mine, si nu stiu io?

Marilena, sanatate olandezului si Marei. Wow, tarta cu capsuni, .
Ieri am mancat 3 patratele de cioco amaruie. Dai bice?

vad c-a iesit soarele, ne auzim mai dupa-amiaza.

Tzuni, , te mut la "pauzate", vad ca nu mai ai nici o treaba cu noi, .

Mergi la inceput

Vai Ruxandra dau tarta mea de capsuni pentru o feliuta de tort.Facem schimb.

Carmen vrei bice as da daca as fi fara pacat.Dar cica de maine ma ocup serios de dieta si incerc lapte cu banane.

Tzuni unde ai plecat cu decodorul?

Nu am chef de nimic si afara e o vreme numai sa stai in pat sub patura,numai ca Mara nu stie de asta ea deja e in forta si noi debea ne taram dupa ea.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Sufla un vint afara de-am zis ca ramin fara par. Mi-am facut plimbarea obisnuita: 4660 pasi, 2.32 km, 171 calorii consumate.
Ce planuri aveti azi?
Eu voi fi acasa, imi fac temele.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

Ruxandra, eu am facut ceai, Marilena a pregatit cafeaua.
Pentru cine faci tortul? Cumva pentru mine, si nu stiu io?

Carmen, il fac pentru sot. Se intoarce maine acasa, dupa 10 zile...Dar iti trimit o bucatica, virtuala
Edit: cand am scris cafea ma gandeam la ceai...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gusta

Vai Ruxandra dau tarta mea de capsuni pentru o feliuta de tort.Facem schimb.

Marilena, pai nici n-am zis ce tort fac...poate nu iti place .

M-am apucat de curatenie si am bagat la cuptor niste macrou cumparat ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Sal fetele, ce faceti? iar vorbiti de torturi???

sunt in zona, trimit poze unor prietene, am vrut sa va pun si voua cateva poze dar nu stiu sa pun linkul sub cuvant, asa ca pana ma dezmeticesc mai imi trebuie...

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao fetelor! Vad ca sunteti bine dispuse azi! Si eu sunt ok, mi-au iesit baietii la plimbare iar eu profit sa intru un pic aici si de asemenea sa mai citesc un pic. Azi e zi de leneveala dar mi-am planificat si o iesire la sport, de la 4, "step express" sa vedem daca ma tin de cuvant. In schimb sunt un pic deprimata ca de cand fac sport, nu numai ca nu slabesc dar m-am mai si umflat, cred ca e faza cu muschii...care probabil cresc in fine...de-o vreme am incetat sa ma mai lamentez atata, desi imi pare rau de hainele care nu ma mai incap... Sper sa fiu consecventa, in ultima vreme am ajuns sa merg la sala de 3 - 4 ori pe saptamana, si am incercat cam toate programele de aerobic, mai putin combat force, kickbox si lift-it...

Ma bucur ca de cate ori intru aici gasesc buna dispozitie si vin cu drag! Carmen E, tumpi, Delia, va si multumesc pentru cuvintele frumoase.

Va pe toate si ... pe curand!!!

Roxa

Mergi la inceput