***Shoppaholicele Redouto-masochiste (84)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Cat despre ziua mea... e vineri, pe 7. Am sa am nevoie de un grup de suport sa trec mai usor peste "hop". Ma paste deja o depresie mititica. Deh, fac 40 cu minte de 25. Cum ar putea cineva sa suporte usor asa ceva?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

La multi ani, Ella, sa fii sanatoasa, sa-ti aduca bucurii David si sa ai parte de multe colete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorreddana spune:

Hello grls...

ChrisDun, am primit in sfarsit comanda din 2 februarie... si imi lipseste si mie un sutien, in dreptul caruia este scris cu pixul un SM, SV... nu inteleg ce scrie... Si nu apare in mes remboursements....

Stie cineva ce inseamna asta? Cand ajung acasa, scanez foaia aceea si scriu la serviciu clienti... Sau, mai bine sabinei (care nu mi-a raspuns la ultimul mail )... Cred ca se tine de cuvant...

In fine... Si-asa vreau sa dau o noua comanda luni... poate imi da vreun bon d'achat, ceva...

Fetelor, voi v-ati lamurit ce e acest 'note d'avoir'? Inseamna ca nu imi mai iau banii astia? Adica isi trag suma fara cei cativa euroi care corespund produsului ce nu mai era in stoc??

Mie inca nu mi-au luat banii pentru comenzile din 25 ianuarie si 2 februarie (comenzi pe care le-am primit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Feli , Ella La multi ani , sa fiti fericite , sanatoase si sa aveti parte in viata de tot ce va doriti voi

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Feli revin cu rugamintea, cand ai vreme scoate din lista de la mica publicitate adidasii mei. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

La multi ani Feli !!!
La multi ani Ella !!!

tot ce va doriti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by aissa

Feli revin cu rugamintea, cand ai vreme scoate din lista de la mica publicitate adidasii mei. Multumesc.

scuze, am uitat. Acum ii scot

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

La multi ani, Ella! Sanatate, fericire si un strop de noroc.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

La multi ani! Feli,Ella si in avans pentru Miki.
Multa sanatate ,primavar frumoasa si bucurii de la bebici!
Va sarut!
La multi ani!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Hei, fetelor, abia v-am gasit, cu titulatuta cea noua!

LA MULTI ANI Feli si Ella, sa fiti fericite si mereu vesele, ca primavara!

Eu intru cu o intrebare la fetele care au incasat cecuri. Va rog, imi e f urgent sa incasez un CEC in valuta, as vrea banii saptamana viiotare dar nu stiu la ce banca merge cel mai repede. Nu ma intereseaza comisionul, doar viteza de procesare! Stiu ca ma puteti ajuta!

Astept si eu comanda din 30.01.3008. N-am aviz..inca astept

Mergi la inceput