***Shoppaholicele Redouto-masochiste (84)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Oooooooooo, cati pestisori! La multi ani, poate aflam si noi cand sa facem urarile, miki, ella, elyanne...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

quote:
Originally posted by miki68

quote:
Originally posted by ella_74

La multi ani Feli! esti pestisor ca mine

, mamica de David (24.04.2007)

Si ca mine
, tie cand iti zicem la multi ani?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

pe 2 martie!

dar tie cand iti spunem?

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Alina
Felicia La multi ani!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

La multi ani sarbatoritelor!
Acum, ca tot am insomnii, revin si eu asupra a doua produse pentru care imi fac reprosuri ca v-am dezinformat:
- pantofii astia http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-femme-jonak.aspx?productid=324127132&documentid=201207&categoryid=30363522&single=&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 - despre care v-am zis atunci cand i-am primit ca sunt frumosi, dar i-am purtat azi si mi-am schimbat parerea. Iese culoarea din ei - cel putin la cei de culoare neagra si au o talpa subtire de simti toate pietricelele pe drum, din cauza asta la mers nu sunt deloc comozi asa cum mi se pareau prin casa.
- alti pantofi: http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-femme-edeis.aspx?productid=324125527&documentid=201207&categoryid=30363522&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=16 - imi plac dar i-am mai probat prin casa si 39 e de fapt un 38, la aceeasi marime mi se par mai mici decat balerinii aia paietati de 5-6 euro.

http://andrei.seek-on.com/ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Feli!!! multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Ella!! Sa ai parte de ce-i mai bun si mai frumos in viatza!!

Un martisor virtual si o primavara frumoasa!!!

Luni iar la posta, poate e si coletul meu din 30/01. Sincer mi-e si groaza, dar daca as astepta avizul....s-ar intoarce in Franta.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Felicia si Ella,LA MULTI ANI si la cat mai multe comenzi pe LR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La multi ani Ella!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

La multi ani, ella! Multa multa sanatate, bucurii alturi de cei dragi si cat mai multe colete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

cu intarziere si eu

SA AVETI O PRIMAVARA FRUMOASA!!!

LA MULTI ANI FELI SI ELLA!SA FITI SANATOASE PESTOAICELOR!

ella cu hanoracul nike ti-am zis la fel am patit si eu am comandat m si a venit s pacat de el ca e misto materialul

puloverele puma si adidas le-am maritat ca imi erau mari toateluasem amandoua culorile si la puma si la adidasmar 38

------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Ella multa sanatate, fericire si (stiu ca ma repet, da' ce sa fac daca asta iti doresc si tie), carduri "dolofane" si fler la cumparaturile LR (nici o tzeapa)!
La multi ani !

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput