***Shoppaholicele Redouto-masochiste (84)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nu am stiut!

feli, LA MULTI ANI! Multa sanatate si tot ce-ti doresti sa se implineasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by felicia74

aa, pai atunci sa va zic si eu unul de nepurtat:
http://www.laredoute.fr/vente-le-pantacourt.aspx?productid=324065062&documentid=532907&categoryid=23110316&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16

Nu degeaba e redus atata, daca vreti sa aratati ca Bozo clovnul vi-i recomand cu caldura!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Feli, i-am luat si eu pe astia, dar de purtat in casa ar merge ... adica materialul e molutz, nu deranjeaza prea tare!
Ai dreptate si tu, Clau, poti sta in genunchi fara probleme, ca nu tin prea tare!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Acum vad ca au pus in cont (pe 27.02) aia niste note d-avoir ptr comenzile din 5 februarie. Pai in ma-sa, daca acum le proceseaza, cum sa mai gaseasca produsele in stoc?
Deci stau linistita comenzile mele de pe 5 si 8 februarie abia au plecat , daca vin saptamana viitoare sa zic mersi

Feli, cred ca nu e chiar asa: azi am ridicat comanda din 1 feb, si tot azi m-am uitat sa vad daca am ceva la "mes remboursements" pentru ca sunt 17 articole in colet, in loc de 19.
Si, culmea, in "mes remboursements" am gasit cu data de 29.02 (adica ieri, cand aveam deja aviz pentru colet) valoarea unuia dintre produsele lipsa (care, dealtfel, era subliniat si pe factura, si scris in dreptul lui "Avoir 12.91").

Partea mai nasoala este ca celalalt produs lipsa nu e subliniat pe factura, si nu am "remboursement" pentru el , in schimb are un SW sau SM pe coloana "code interne", la fel ca si cel deja "rambursat".

Ah, si mai e o chestie lipsa: am luat www.laredoute.fr/vente-robe-et-son-bloomer-a-l-heure-anglaise.aspx?productid=324094839&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&vsn=lesaub" target="_blank">robe et son bloomer, dar nu am gasit in punga decat rochia... Poate la marimea pe care am luat-o (102) n-o mai fi nevoie si de chilotel ? Stie cineva ?

Link-uri diseara sau maine, per ansamblu calitatea e super (am luat doar haine din bumbac si in).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Multumesc, dragele mele, si voua va doresc o primavara frumoasa si plina de colete
Acum inainte de petrecere, era cat pe ce sa mai dau o comanda

Ati vazut ca au bagat iar TTBA? Am primit mail.

Am gasit si linkul pulovarului hidos, cu decolteu imens (sotul zice ca parca e luat de la sex shop):
http://www.laredoute.fr/vente-pull-col-u-femme.aspx?productid=324121568&documentid=201207&categoryid=42405832&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Poza nu are nicio legatura cu ce am primit eu, iar culoarea nu e deloc "cacao" ci un kaki urat spre negru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

am gasit si parka de 6 ero, am luat pe ciocolatiu, e super!
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=34290612&productid=324104475&documentid=201207

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La multi ani Feli!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

quote:
Originally posted by miki68

Alia, am o rugaminte: poti sa masori lungimea cracului, dintre picioare, la pantalonii aia din satin? Eu nu-mi pot lua niciodata pantaloni de la ei pt. ca-mi trebuie lungime "entrejambe" de 92 cm. La astia zice ca lungimea totala e de 112.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

intr-adevar lungimea totala e de 112, entrejambe e cam 85 (sper ca am masurat corect...), mai au vreo 4-5 cm la tiv.

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Alia, multumesc. Nu-i de-ajuns. Chiar dac-as da drumu' la tiv tot pantaloni "de apa adanca" ar fi pt. mine

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

La multi ani,Feli!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

La multi ani Feli! esti pestisor ca mine

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput