***Shoppaholicele Redouto-masochiste (84)***
Raspunsuri - Pagina 5
Laura Ioana spune:
Fetelor dati-mi si mie, va rog, un link cu vestita fusta cu volane (cu 3 volane).
Multe, multe pentru voi!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
addya spune:
uie aici:
http://www.laredoute.fr/vente-le-jupon-3-volants.aspx?productid=324103535&documentid=346107&categoryid=32406815&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
o am si eu, pe negru
karra80 spune:
am avizzzzzzzzzzzzz de martisor
Cred ca e pt comanda din 29.01...pana luni stau sa fierb......Am si o scrisoare de la ei pt un bon d; atach pt 3.15 euro ca nu a mai fost un maieu......scrisoarea e din data de 26.02 ...roare tot atunci sa fi plecat si coletele....?Abia astept ca am vreo 30 produse ca am dat 2 comenzi......
si o pt toate redutistele
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 12
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
rall spune:
www.felicitari.starclub.ro/ecard94.html" target="_blank">O felicitare cu narcise pentru voi, de 1 martie!
felicia74 spune:
Fetelor, sunt extrem de dezamagita de Sabine. Mai tineti minte ca am intrebat-o de ce nu mi-au tras banii pe comenzile din 29 ian, 5 si 8 febr? Iar ea a zis ca comenzile au fost trimise pe 15 febr (cea de pe 29 ian, ceea ce a fost adevarat), si pe 6 si 9 febr. Ei bine, nu e asa!
Acum vad ca au pus in cont (pe 27.02) aia niste note d-avoir ptr comenzile din 5 februarie. Pai in ma-sa, daca acum le proceseaza, cum sa mai gaseasca produsele in stoc?
Deci stau linistita comenzile mele de pe 5 si 8 februarie abia au plecat , daca vin saptamana viitoare sa zic mersi
Intrebare: oare la o comanda pot folosi 2 note d-avoir?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ella_74 spune:
Clau,
m-am distrat la mesajul tau cu "produse de nepurtat".
oricum, eu iti multumesc , fiindca nu sunt foarte multe care vin sa zica de rateuri, basca ca unele fete care pun linkuri si in loc sa zica parerea despre ce au cumparat, spun ce numar au luat (fara sa raporteze asta in vreun fel, ca-i mare/mica etc) si pentru cine; total relevant as putea spune in caz ca vreau sa ma inspir
, mamica de David (24.04.2007)
felicia74 spune:
aa, pai atunci sa va zic si eu unul de nepurtat:
http://www.laredoute.fr/vente-le-pantacourt.aspx?productid=324065062&documentid=532907&categoryid=23110316&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16
Nu degeaba e redus atata, daca vreti sa aratati ca Bozo clovnul vi-i recomand cu caldura!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ella_74 spune:
feli,
esti mortala, era sa trezesc copilul care doarme pe canapea, langa mine.
auzi, da' duduia din poza zici ca e un barbat care e gata sa faca pishu :), asa cu burta inainte...
, mamica de David (24.04.2007)
claujro spune:
Va rog, panatalonii aia i-am luat si eu asta vara, doar prin casa i-am purtat, sunt urati, lalai, fac genunchi si de la spalat materialul s-a decolorat urat. Dar nu i-am trecut pe black list pentru ca nu sunt chiar asa hidosi ca produsele din postul meu anterior. Adica astia sa zicem..."merg" de stat in genunchi si sters parchetul pe cand celelate sunt realmente de evitat.
miki68 spune:
Eu am intrat numa' sa-i zic lu' Feli "vr'o doua" de ziua ei: La multi ani! multa sanatate, prosperitate (carduri "dolofane") si fler la cumparaturile de pe LR
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei