tuta, sa-ti traiasca copilasii si sa fie sanatosi!!!
Crede-ma, si eu am trecut prin aceleasi intrebari fustrante si enervante.Mai ales dupa prima nastere.Dupa care am ramas cu 8 kg.
Acum, dupa a doua nastere, mai precis la un an si 2 luni, am ajuns la kg de dinaite de a ramane insarcinata cu a doua fata.
O alaptez si acum, am inceput sa fac exercitzii usoare si voi apela si la aerobic.
Eu am inceput sa dau jos kg acumulate in sarcina pe cind avea Cristina 10 luni. Si incet, incet s-au dus.
DAR, mai sunt cele 8 ramase din prima sarcina, care imi dau dureri de cap.
Asa ca ai un pic de rabdare cu corpul tau, cu metabolismul.Se vor duce incet, dar sigur
Multa sanatate!
TOMALAVINIA, sarut mana de urari! la fel si tie!
eu sunt constienta ca mie pe langa timp imi mai lipseste si motivarea.
dar serios, dupa ce imi incep ziua la 6.30 si ma culc dupa 12 noaptea, dupa ce toata ziua fac ceva, ori fac curat, ori gatesc, ori stau cu copii, ori sunt cu ei afara.........parca nu mai am puterea sa mai fac si exercitii si sa mananc 3 frunze de salata pe zi.
sunt convinsa ca sunt multe mame care au acelasi program ca al meu si ma inteleg perfect......pt ca daca stai acasa lumea are senzatia ca stai la telenovele si dormi toata ziua
uff!!
Daaa, ai dreptate cu concediul de ingrijire al copilului.Numai concediu nu e.......
Dar lasa ca trece si vom avea mai muuult timp ptr noi, ptr exercitii in aer liber.
Multa sanatate !!!