Nou stil de viatza (185)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut fetele, ce faceti? eu am o lene de ma doare...
mai pregatesc copii de culcare si nu mai fac nimica apoi...
La noi e o vreme tare urata, am auzit si eu ca se anunta vant tare, of, ce groaza mi-e!
Carmen, ai niste dulcici de baieti, si tu la fel! sa fiti sanatosi!
Marilena, imi pare rau de Mara, ii tin pumnii sa se faca repede bine!!! dar ce e la tine cu poftele astea? o fi vreun samburel la mijloc??? sa stapaniti sanatosi masina!!!!
Anda, sa te gandesti si la noi! as vrea si eu in pielea ta!!!
Delia, la ce film mergi? si eu merg saptamana viitoare si abia astept, am vazut reclama pe la craciun si am tot asteptat sa apara odata!!! sora reginei parca ii zice ...

va pup pe toate si va doresc o seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Claudia samburel de nebuneala ca altfel nu am cum sa ii zic.Nu am perioade de astea cand imi trebuie si daca nu servesc ceva dulce e nasol devin super nervoasa.

Carmen daca nici la porceala asta nu scoti biciu inseamna ca sunnt buna prietena cu tine.

Delia eu mi-am lut o coarda si de luni de cand duc copilul la scoala ma apuc din nou de sport de stepper si sarit coarda macar 15 minute pe zi.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Am facut o baie si am venit sa vad daca nu v-ati culcat inca.

Crys, merg la "Nu exista tara pentru batrini". A luat vreo 4 Oscaruri daca nu ma insel. Chiar sint curioasa daca e asa de bun pe cit se zice.

Puskin, asa, da-le citeva sa se invete minte. Greu cu mincarea cind nu esti la tine acasa, nu? N-ati putut "evada" undeva, la un restaurant?

Gusta, sigur, te port in gind.

Claudia, n-am fost la "Sora reginei", cu cine si despre ce e?

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

[quote
Puskin, asa, da-le citeva sa se invete minte. Greu cu mincarea cind nu esti la tine acasa, nu? N-ati putut "evada" undeva, la un restaurant?
[/quote]

Delia, din pacate nu am putut pentru ca programul a fost foarte strans si din pacate majoritatea celor prezenti erau cehi, deci nu au fost "deranjati". Doar eu si un coleg italian care este alergic la gluten am avut de suferit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Buna,

Zuzi, tu ce faci, ai scapat de la job?

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Nu inca! De de-abia ora 1:43 la mine, dar deja am pregatit lumea pe-aici ca pe la 3 o tai acasa. Cum nu prea ma ce face nu vad de ca sa stau. Luni este o alta zi, nu?

Crys cum sunt versurile? L-a incatat la gradinitza pentru 8 Marie?

Chiar asa va mai aduceti aminte de:
R:" E ziua ta mamico
In dar ti-am adus inima
Si crede-ma mamico
Un dar mai frumos nu se putea

Am vrut sa-ti culeg o floare,
Un mic ghiocel frumos,
Dar pana la urma moare
Si cui e de folos?

R: E ziua ta mamico...

Am vrut sa-ti culeg stelute,
sa-ti fac un frumos colier,
Dar cine nu stie oare
Ca in zori stelutele pier?

R: E ziua ta mamico ...

Am vrut sa-ti culeg o raza
De soare, sa-ti prind in par,
Dar tu stralucesti mai tare
De dragoste si dor.

Oare asa era??? Nu mai stiu exact. In orice caz pentru toate mamicile si fetele care aspira la asta din partea mea aceasta dedicatie cu ocazia martisorului.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Zuzilici mi-ai facut ziua numai buna.Eu stiam prima strofa de la cantec si restu pauza acuma citind mi-am amintit ca ii cantam lui mama si ce frumos mai era.Of ce as vrea ca si Mara sa invete sa il cante.

Puskin nasol asa cu mancarea ,pai sa le zici ca nu e de gluma.

Delia iti dai seama ca daca te gandesti la mine o sa stiu ca sunt pazita si am sa ma apuc de sport

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Gusta . Sper sa nu fie nimic serios cu Mara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

deci asa: daca dispar o zi, inseamna ca stau in bucatarie, .
Ei, n-ati ghicit! Am facut o plimbare mai lunga, pana la Campulung. A fost vreme buna si a fost placut.

Ruxandra, bine-ai revenit. Nu fi necajita, ai ajuns acasa...

Delia, vizionare placuta. Sa-mi spui daca ti-a placut filmul.

Marilena, nu scot bicele nici acum, . Consider ca meriti sa-ti faci o mica placere culinara la sfarsit de saptamana.
Am mancat si eu azi o placinta cu branza de vaci si stafide si o bomboana de cioco.

Mamicadulce, ti-am trimis pm.

Roxana, nu te uitam, fii linistita. Spor in toate.

Anda, distractie faina.

Tumpi, , ce-ai facut azi?

Claudia, te salut si-ti multumesc pentru aprecieri.

edit: Zuzilici, multumim pentru dedicatie.

Mergi la inceput

Carmen poti sa scrii si aici parerea despre pastile.Daca nici acuma nu ai scos biciu suntem pritene bune.Saptamana asta nu cred ca am ce raporta dar de luni o iau iar de la capat.

Mai Tzuni tu ai plecat cu decodorul eu asta incep sa cred.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Carmen, ba m-am necajit ca astea 3 zile ma dau inapoi. Evaluez eu maine dimineata pagubele.

Maine merg la patinoar si sper si la sala, sa alerg. Plus curatenie...

Mergi la inceput