Nou stil de viatza (185)
Raspunsuri - Pagina 14
gusta spune:
Fac de pastele lor tiramisu Anky.Vii?
Mai da am o pofta de dulce si deja discutam ce este in oferta la magazin si cred ca mergem sa luam o tarta de mere.Nasol cu starea asta imi vine sa imi dau pumni ca parca vad ca o iau iar in sus.
Marilena si Mara Augusta
CRISCOSTY spune:
Buna fetele! Eu acum am ajuns acasa, am avut o zi naspa rau. Scriu un pic si merg sa pregatesc ceva de mancare ca nu am nimik.
Delia zici ca ai fost la Real ieri? Si eu am fost, poate ne vedeam. Eu am trecut cu viteza prin el, ca de obicei. Bravo ptr. miscare si ptr. achizitionarea halterelor.
l_carmen si Eftimie multumesc ptr. incurajari si gandurile bune.
Anda distractie placuta.
Cuscra vrei bice, ia mana de pe praji si lasa gandurile cu amandine si savarine. Ce face Mara?
Tumpi ma duc sa fac mancare la bucatarie si sa ma uit la pro tv. Ce zice Mihaela?
Carmen multumesc
Va pup pe toate, vb mai tarzior.
Crys si Dany
Zuzilici spune:
Anda chiar c-ai sa ai un weekend meserias. Distractie placuta si relaxare maxima.
Delidana felicitari.
Mephala spor in toate pe ziua se azi.
Marilena cum se mai simte , Mara?
TLaura felicitari pentru curatenia de primavara. Eu cred c-o fac la casa noua ca la noi abia in Mai daca vien primavara.
Anky o sa ne gandim la tine marti cand ai sa ai interventia Biancai. Am inteles ca-i o operatie destul de usoara asa ca, curaj! Noi iti suntem alaturi.
Meniul de azi:
MD - cafea cu lapte + salata verde cu avocado si morcovei
G - Niste mini eclere (1 bite)
P - Chinezisme (orez, carne de vita, brocoli, etc)
C - salata verde = 1 mar
Weekend placut tuturor.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
gusta spune:
Sa va zic de Mara e la fel cu tusa rebela numai ca numai varsa.Mai astept sa treaca timpul si poate isi revine.
Si acuma sa va zic de mami adica eu azi am pofta de dulce,pana acuma nu am servit nimic dulce dar cred ca ma duc sa imi iau ceva ca nu se mai poate.Numai ca vremea nu tine cu mine ca ploua si bate un vant dar ce nu face omu pentru pofte.
Astept fetele care au zis ca vin mai pe seara.Ma duc sa fac puzle.
Marilena si Mara Augusta
CRISCOSTY spune:
Pai vezi mey cuscra? Si vremea tine cu tine Nu vrea sa te ingrasi, asa ca zici si tu ca ai mancat. Bine ca nu mai varsa Mara, poate o fii spre bine. Sa dea DD.
Anky vad ca si la noi arata ca se strica vremea, sper sa nu ploua ca la voi 3 zile ca mor in casa in weekend. Dar cred ca o sa mergem sa dam martisoare duminica, ca maine este sotul la munca.
Zuzi
Tzuni cum te mai simti? Hai apari la ceas de seara. Sper ca este bine, si Maria la fel.
Crys si Dany
CRISCOSTY spune:
Imi tot canta Dany un cantec superb cu mama, de imi curg lacrimile pe tastatura Mi-l tot canta de vreo 2 zile, dar azi il stie bine si ma unge la suflet. Ma topesc fetele.
Crys si Dany
Delidana spune:
Buna,
Apar si eu la ceas de seara, vorba lui Crys.
Miine ma duc la film, n-am mai fost la cinema parca de-o vesnicie.
Tzuni, esti misterioasa foc zilele astea, ne arunci cite un mesaj si te faci nevazuta.
Roxa, mai bine si asa rar decit deloc.
Abia astept sa-mi iau in primire si sa ma apuc de exercitii.
Zuzi, tu ce faci, ai scapat de la job?
Anky, mi-e o leneeee, dar ma fortez sa ies din casa, ca dupa aceea nu mai e asa de nasol. Sper sa fie vreme frumoasa in continuare.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
CRISCOSTY spune:
Delia La ce film mergi maine? Eu nu am mai fost la film cred ca de vreo 5 ani, rusine sa-mi fie. Cred ca am sa-i propun sotului sa iesim si noi intr-o seara la film.
Crys si Dany
gusta spune:
Cuscra nu tine vremea cu mine da tot am fost si am luat tort tiramisu si acuma imi e rau de la felia mancata.Am mancat cu pofta.
Delia ma iei cu tine la film?
Carmen nu e gata treaba.
Mara ma calareste si mie imi e asa bine.
Marilena si Mara Augusta
puskin spune:
Buna seara,
M-am intors si eu de la training, care n-a fost mare branza. Trainerul vorbea o engleza relativa si de multe ori am facut eforturi sa inteleg ce ne spune . Mai mult, meniul era prestabilit, deci am mancat ce ni s-a dat...mancare ceheasca. Salate nu, legume nu, supe cu faina...cartofi la greu . Imi vine sa plang de nervi...dar asta e. O sa fac scandal...
Seara buna,
Ruxandra