VREAU SA SLABESC SUNT DISPERATA
Raspunsuri - Pagina 5
tlaura spune:
quote:
Originally posted by dulceticaquote:
Originally posted by danamihaquote:
Originally posted by dulcetica
Tlaura ,la ce inaltime ai 56kg?
dulcetica
Laura e model, cred ca are 167
Aha,deci asa Laura ,eu ma termin cu nervii in cazul celor 59kg la 1,58 m si tu cu 1,67m...
dulcetica
Ha, ha, ha, fetelor, ce simpatice sunteti!
Si cu inaltimea asta e o problema; inainte aveam 167 e adevarat, acum am scazut nu stiu cum, adica m-am mai cocosat putin, si am 164.
E adevarat, ar trebui sa fie ok. raportul inaltime/greutate, numa' ca eu am o problema; ma ingras numai in partea de sus. Si nu va spun ce ca naiba arat cu picioarele mele de gaina si cu restul corpului de purcel! Plus o frumoasa si rotunda burtica ca o luna plina!
De aceea eu am nevoie sa imi pastrez greutatea undeva pe la 53-54, ca sa arat a om, cat de cat!
Dar vad ca nu reusesc! Am scris pe undeva ca al 56? ei bine, acum bat 57! Mi-a fost rau sapt. trecuta, nu am facut deloc miscare (decat cu gura), so, m-am ,mai captusit cu 1 kg in plus!
dar il dovedesc eu pana la urma, ca se apropie vara, si mergem la plaja!!!
Pupici la toate!
danamiha spune:
Laura, am vazut pozele voastre si esti o femeie asa frumoasa, ce vrei si tu acum, sa fii perfecta? La inaltimea si ...anii pe care ii ai (si eu am aproape 38) arati suuuper. Baietii tai sunt convinsa ca sunt incantati
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by tlaura
De aceea eu am nevoie sa imi pastrez greutatea undeva pe la 53-54, ca sa arat a om, cat de cat!
Dar vad ca nu reusesc! Am scris pe undeva ca al 56? ei bine, acum bat 57! Mi-a fost rau sapt. trecuta, nu am facut deloc miscare (decat cu gura), so, m-am ,mai captusit cu 1 kg in plus!
dar il dovedesc eu pana la urma, ca se apropie vara, si mergem la plaja!!!
Incearca insula tineretii, ce iau eu acum. Cu un flacon rezolvi problema in 2 saptamini, dar si cu dieta. Si apoi esti atenta sa te mentii. E doar o parere ! Tu decizi.
Nora
Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36.3; 49.2
02.04: 74,0; 35.5; 49.5
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."
tlaura spune:
Buna fetelor!
danamiha, esti o draguta! Si da, as vrea perfectiunea! Nu se poate, dar asta nu ma impiedica sa mi-o doresc!
Din toate punctele de vedere, nu ma refer numai la cel fizic!
Nora, as vrea sa incerc si eu chestia aia, dar nu am zis nimic pentru ca deocamdata sunt intr-o alta tara, si nu cred ca se gaseste pe aici. dar cu siguranta am sa o incerc cand ajung in Romania; adica peste 2 luni!
Asta daca nu ma ajunge pe mine perfectiunea!
Tu ce dieta tii?
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by tlaura
Buna fetelor!
danamiha, esti o draguta! Si da, as vrea perfectiunea! Nu se poate, dar asta nu ma impiedica sa mi-o doresc!
Din toate punctele de vedere, nu ma refer numai la cel fizic!
Nora, as vrea sa incerc si eu chestia aia, dar nu am zis nimic pentru ca deocamdata sunt intr-o alta tara, si nu cred ca se gaseste pe aici. dar cu siguranta am sa o incerc cand ajung in Romania; adica peste 2 luni!
Asta daca nu ma ajunge pe mine perfectiunea!
Tu ce dieta tii?
Laura, mama lui Andrei
Poze
Eu tin superdieta. E putin cam dura, dar deja sunt in a treia saptamina...si plus insula tineretii, s-au dus 6 kg de pe 10 martie !
Nora
Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36.3; 49.2
02.04: 74,0; 35.5; 49.5
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."
rouena spune:
buna,am si eu o rugaminte...stie cineva o saka de sport exclusiv ptr femei in zona drumul taberei?
tlaura spune:
Nora, nu pot sa-ti spun decat "felicitari" pentru ambitie! Asa ceva nu ma caracterizeaza pe mine. O singura data am reusit 2 luni de monti, asta acum 4 ani; nici acum nu stiu cum am rezistat, eu fiind o pofticioasa si o fomista pe deasupra. Fomista de seara! Ziua e ok., in schimb seara sparg bucataria! Atunci, cu monti, in 2 luni am slabit 5-6 kg, fara sa fac foamea. Iar ca sa le pun la loc, am muncit din greu, crede-ma! ma bate gandul sa ma apuc din nou de ea.
De aceea mi-a atras atentia produsul acela pe care il folosesti tu; m-ar ajuta tare mult ceva care sa-mi diminueze poftele si senzatia de foame seara!
rouena, imi pare rau, nu te pot ajuta; dar sincer, nu cred ca exista o sala numai pentru femei! Dar de ce cauti asa ceva?
olim spune:
LUNA las ca luna asta iau locul 1, asa numa de ambitite,. ca tot a fost luna schimbarilor la gemene.Cei drept ca am tinut o saptmana si apoi am revenit la marea mea iubire COLA.
dA LUNA ASTA NU MA LAS, PANA NU AJUNG SUB 80,
Fetelor, eu cred ca de slabit rapid nu se poate, iar chiar daca slabesti mentinerea e cea mai grea.Sa stiti ca eu am tinut daneza, dar nu am pus apoi decat un kil, si va spun ala dupa 3-4 doze de cola zilnic si mancare aiurea la greu.
va doresc tuturor spor la treaba si sigur ambitie va trebe tuturor, INCLUSIV MIE
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Anuska spune:
quote:
Originally posted by rouena
buna,am si eu o rugaminte...stie cineva o saka de sport exclusiv ptr femei in zona drumul taberei?
Nu stiu cat de mult te ajuta/iti convine, dar in Militari la SIR, la etaj e exclusiv feminin....
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004