VREAU SA SLABESC SUNT DISPERATA
Raspunsuri - Pagina 4
IonescuOana spune:
cine ma ajuta si pe mine cu informatii despre Scarsdale? unde pot sa-l gasesc, in ce consta, cat dureaza? Am si eu mare nevoie va rog frumos
O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!
dulcetica spune:
quote:
Originally posted by IonescuOana
cine ma ajuta si pe mine cu informatii despre Scarsdale? unde pot sa-l gasesc, in ce consta, cat dureaza? Am si eu mare nevoie va rog frumos
O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!
Citeste aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118305
dulcetica spune:
quote:
Originally posted by tlaura
De ex. mi-am calculat rata metabolica care este de 1310 calorii pe zi. Atat ar trebui sa manac eu pentru a slabi, avad in vedere ca mai fac ceva miscare. Dar eu depasesc zilnic acest numar, ajung chiar si la 1800 cal/zi.
Laura, mama lui Andrei
Poze
Mi-am calculat si eu si a rezultat:Valoarea BMR este 1317.8 - Necesarul zilnic de calorii este 1581.36. Asta inseamna ca ar trebui sa maninc 1317 ca sa slabesc?Si tu stai tot timpul sa evaluezi cite calorii are ce-i in farfurie?Mi se pare complicat!Ar trebui inclusiv sa la cintaresc,nu?
tlaura spune:
Aaa, nu dulcetica, nu am rabdare si nici nu pot sa calculez tot, mai ales ca imi place foarte mult mancarea gatita, in special ciorbele si supele. Si alea sunt greu de contorizat.
Dar, in general pe pachete scrie caloriile la suta de grame de aliment; si incerc sa fiu pe aproape. Niciodata nu am calculat chiar la fix, dar cum spuneam, incerc sa aproximez. Dar doar cand ma apuca nebunia ca sunt grasa; in general mananc fara numar!
danamiha spune:
quote:
Originally posted by dulcetica
Tlaura ,la ce inaltime ai 56kg?
dulcetica
Laura e model, cred ca are 167
dulcetica spune:
quote:
Originally posted by danamihaquote:
Originally posted by
Tlaura ,la ce inaltime ai 56kg?
Laura e model, cred ca are 167
Aha,deci asa Laura ,eu ma termin cu nervii in cazul celor 59kg la 1,58 m si tu cu 1,67m...
nora2005 spune:
Dulcetica, si tu esti destul de bine. De ce te framinti asa ?
Nora
Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36.3; 49.2
02.04: 74,0; 35.5; 49.5
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."
Luna75 spune:
revenind la radacini -
de slabit se poate - chiar si pana la 50 de kg.daor sa vrei si sa si faci ceva pentru a-ti atinge scopul si daca nu ai aderat la vreo grupare/sau chiar si te invit cu placere la grupul de suport pentru slabit 5 kg....dar nu numai - avem fete care au slabit chiar si 20 de kg...uite de ex.podiumul lunii martie care la o adica poate ambitiona pe oricine -
Castigatoarea lunii martie este Luna75 si
- 7,5 kg.(Scarsdale + alergat + efort intelectual + Nopti albe)
pe locul 2 nora 2005
- 6 kg. (Dieta crunta + tablete (cu extracte naturale Youthful Island )
pe locul 3 olim
- 5 kg.(Dieta daneza + dar cu greseli imense in perioada imediat urmatoare) altfel locul 1 era asigurat
Felicitari pentru fetele care au slabit chiar si un kg.de asemenea pentru cele care s-au mentinut si rusine celei care desi s-a apucat serios de jogging s-a ingrasat un kg.
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE
IonescuOana spune:
multumesc mult. Sper sa ma apuc cat de curand.