***Shoppaholicele Redouto-masochiste (83)***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Saddie daca ai timp si chefff Si mie imi place cum arata in poza culoarea sable.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Gagici,

Am primit si eu prima mea comanda , data in 31 ianuarie. Toate produsele erau insa ala sorei mele. Nu pun link ca sunt cunoscute: un pulover verde puma, un pulover roz adidas, o bluza neagra nike (toate la cate 10 eur), o parka la 6 eur, un puloveras roz la 2 eur. Per ansamblu e multumita, numai puloverasul de 2 eur e cam mic, dar il va da cadou.

Acum mai astept 5 comenzi: trei de pe 1 feb, una de pe 6 feb si una din 8 feb. Am primit si eu un note d'avoir de 3 eur pe 22 feb pentru o comanda din 1 feb, dar mail de la ei inca nu.

Vreau sa va multumesc la toate care m-ati invatat ce si cum cu reduteala asta si mi-ati raspuns cu rabdare la intrebari. Multi .

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Mi-au sosit azi 3 colete, din 29 si 30 ian si din 1 febr. In general lucruri pt fete (cojocelul mov, duduna roz, alta geaca mov inchis imblanita pe dedesubt, fustite, bluzite, sosete, pijama, rochita, pulovere bolero...au mai tot fost puse linkurile), celebrul microfon, alte cearsafuri etc.

Mai astept doar 2 comenzi, din 6 si 22 febr.

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

Si-am mai dat o comanda...cu un cod primit (l-am primit pe ambele conturi, reducere 16E, cadou un trench maro, dar din pacate personalizat pt fiecare client in parte , asa ca nu-l mai pun).Astept cu nerabdare comanda din 18.2.
Si apropos de COLIS, eu am patit-o la 1a comanda de pe un cont nou creat, am trecut codul, si nu mi-au inreg comanda, mi-au dat mesaj de eroare, si dupa un indelungat schimb de mailuri, am reusit sa mi-o inregistreze, cu mentiunea de la ei ca am folosit un cod care nu imi era destinat. Asta a insemnat o intarziere de 10 zile, plus pierderea a 2 produse, ca de!...intre timp se epuizasera.
Asa ca, sfatul meu, mai bine folositi numai coduri care vi se trimit pe mail, destinate nr de client pe care il aveti, decat sa aveti dupa aceea probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Graviduta, eu port in Romania 38,5 si am picior lat, i-am luat 39 pe maro si ma strang, de fapt sunt cam scurti, cred ca 40 mi-ar fi fost mai buni. Dar sper sa se mai dea ca sunt din piele.

quote:
Originally posted by Graviduta

quote:
Originally posted by croco21

Neata,
- pantofii astia, pe maro, sunt foarte frumosi, se aseaza bine, din pacate numarul 39 e de fapt un 38, e pentru picior mai lat: http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-femme-edeis.aspx?productid=324125527&documentid=201207&categoryid=30363522&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=16 . Am sa-i pastrez totusi, eu sunt intre doua numere si cred ca se mai dau.

Croco, deci daca eu in RO port un 38-38.5, imi vin 39 de la ei?

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

http://andrei.seek-on.com/ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am primit si eu mailul cu -16 euro, 0 FDP si trenchul cadou pe contul blocat...bineinteles... am simulat o comanda si nu ma lasa, tot blocat e contul, pot sa-mi iau adio de la el! Ce magari! Si asta in conditiile in care nu am facut nimic rau/ilegal ...doar refuz la plata pe comenzile anulate in vara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

Eu cu contul (cel initial) pe care nu-l puteam folosi, am rezolvat-o. Folosisem un card pe el, pe care ulterior l-am anulat, iar dupa aceea incercam sa fol un altul, pe care il folosesc si pe un al 2lea cont, si imi dadea eroare. Pana la urma mi-am tras si un alt card, si se rezolva totul printr-un fax trimis la ei. Si toate astea ca sa pot beneficia de codul cu trench-ul . Dupa care azi, imi vine aceeasi oferta si pe celalalt cont

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare

nu venit pachetzoiul nici azi , asteptam asteptam .
intrebare : codurile ce vin pe email ce regim au ? adika tre sa cumpar de o anumita valoare ? sa am un nr mari de comenzi ? explikati si la je va rog ca vad ca sunteti dr in laredoute ! :)

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico26 spune:

Buna!
Fetelor vad ca ati primit o gramada de colete ....insa eu tot nu am primit comanda din 27
Mai trimit maine sotul la posta sa verifice....mai e cineva din data de 27-28?

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by danita

salutare

nu venit pachetzoiul nici azi , asteptam asteptam .
intrebare : codurile ce vin pe email ce regim au ? adika tre sa cumpar de o anumita valoare ? sa am un nr mari de comenzi ? explikati si la je va rog ca vad ca sunteti dr in laredoute ! :)

D

BeBelusca

pai depinde,fiecare cod primit pe mail se aplica in anumite conditii,explicate clar in mailul respectiv.

Mergi la inceput