Iese coshul. Cum il "atacam"?
Raspunsuri - Pagina 2
Carrye spune:
Eu daca va arat niste poze cu ce acnee am avut...va ingroziti! Si asta in timpul verii, proaspat siliconata de toata frumusetea si mie nu imi venea sa ies din casa de rusine...
Eu iau anticonceptionale si din cauza operatiei a trebuit sa le intrerup. Desi le reluasem, am avut parte de o adevarata explozie pe fata, gat, spate si piept. Si m-am chinuit asa cateva luni. Fac urat la antibiotic asa ca n-am putut sa iau :(
La Sephora mi s-a recomandat Strivectin. Mi-a dat tipa chiar si intr-o cutiuta sa o testez. Nimic! Bine ca n-am cumparat-o pentru ca era 150 lei.
Cred ca am fost si pe la dermatolog dar nici asa n-am scapat.
Ma mai dadeam cu Skinoren care este foarte bun dar nu la ce razboi aveam eu.
Intr-un final m-am reglat hormonal si au disparut. In mare parte...mi-au ramas niste semne de toata frumusetea de care nu mai stiu cum sa scap si inca mai am parte de cativa inamici din cand in cand. Mentionez ca nu fumez, nu beau alcool decat la ocazii, nu beau cafea, mananc sanatos, beau doar apa plata.
Mai mult de atat ce sa mai fac?
O sa incerc si eu masca aceea cu argila pentru a imi mai curata tenul dar ce fac cu semnele?
Pucku spune:
iodul, cel putin aici ii zice tot iod si-l gasesc in farmacie,in sticlute mici de platic, la raionul de first aid,o sa-mi cumpar si o sa incerc si eu, ce concentratie? ca aici se vinde in mai multe concentratii iar aspirina iarasi aici nu e ca cea de acasa
o sa ma duc la doctor sa intreb si eu de duac, si apoi sa-mi intreb asigurarea, ca daca ma costa 120 e cam mult la bugetul meu
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
XIO spune:
Cel mai simplu este sa-ti cumperi de la farmacie Eryfluid solutie si cand apare un cos amponezi usor DOAR pe cos cu acel medicament de 2-3-4 ori pe zi .
In 2 zile dispare ;)
Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
dulcetica spune:
Puncte negre n-aveti? Eu am pe nas si in barba si ma enerveaza! Drept pentru care mi-am luat azi Clean&clear blackhead clearing daily scrub.L-am ales ca-i face reclama la tv nu stiu pe ce post.A folosit cineva?E eficient?Stiti alta varianta testata?
ocebine spune:
Adrushka si eu am avut fix aceeasi problema, fix acu' un an
La mine s-a lasat cu tratament cu Doryx (antibiotic) 6 luni si Retin-A (tot cu reteta). Retin-A inca il folosesc (si face si minuni la riduri). Ambele acoperite de asigurare.
Mai iese asa unul razlet (la perioade cheie din luna)si il atac de cum da semne (durerea aia nesuferita sub piele) cu pink lotion de la Mario Badescu www.mariobadescu.com/productDetail.asp?ProductID=151&CatId=14" target="_blank">http://www.mariobadescu.com/productDetail.asp?ProductID=151&CatId=14 ... Termina un cosh in 3 zile cu conditia sa nu il zgindari (stiu, teribil de greu)...
Cam asa cu mine si deocamdata fata arata foarte bine
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
ANDRUSHKA spune:
3 zile? Muuuult... Io vreau peste noapte...
Parca iar ma vad la alt dermatolog (ii schimb ca pe sosete, nu e de mirare...) sustinand sus si tare ca vreau Retin A sau celalt medicament. Pe-astea pana acum nu mi le-au recomandat, dar am sa incerc sa le sugerez cu frumosul.
Mah, am si eu in intrebare: dermatologii vostri va intreaba de problemele "interne",ca sa zic asa, sau se arata interesati doar de zgaibele de pe piele? Ai mei nu m-au intrebat niciodata daca am si alte probleme...si se uita ca prin mine daca aduc eu vorba...sar cu medicamentele si lotiunile, in schimb.
ocebine spune:
Pe mine m-a puricat la intrebari...s-a lasat cu analize si interdictie la brinzeturi (pe care prompt am ignorat-o)...cica produsele "brinzoase", cofeina in exces si zahar mult (fix ceea ce fac viata frumoasa pentru mine la capitolul alimentar) dauneaza pielii.
Plus recomandare de pilule AC pentru reglarea de hormoni (alta ignorare totala din partea mea)...
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
tumpi spune:
Majoritatea dermatologilor pe care i-am vizitat mi-au spus:fara cafea, cacao, unt, branzeturi, grasimi, prajeli, ciocolata, hmmm, am zis eu, apoi eu cu ce mai traiesc, ma fac vegetariana?
Oriucm nu m-a intrebat de alte afectiuni interne, dar eu stiam oricum ca nu am ca inainte fusesem la endocrinolog,dar ultimul mi-a dat sa mi se recolteze din bubitele de pe fata din gat si nas, asa s-a descoperit ca aveam si stafilococ auriu.De aceea e bine vazuta cauza, nu doar aparentele.
Retin am folosit si eu in combinatie cu crema de care ziceam,dar mare atentie fetele daca sunteti sensibile si oricum mare atentie in zona cohilor si a gurii , nu tb aplicat ca va puteti trezii cu niste arsurii de o sa va blestemati zielele.
BAfta va urez
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
dooku3 spune:
Argila e super,mai ales cea verde.Fara aspirina ca accelereaza procesul si mai rau iti ies mizeriile decat sa se retraga.Dupa masca argila,hidratare puternica si ar trebui sa fie ok.Eu pentru urgente,cand apare monstrul si vreau sa dispara pana maine dimineata,folosesc Brevoxyl.Aplic seara pe zona,dimineata e retras.Pentru semne ramase de la acnee,nici un peeling nu va rezolva definitiv problema,ce sa mai vorbim de creme.Strivectin?Apa de ploaie:-(L-am incercat si pentru vergeturi,nici macar o usoara ameliorare.Singura solutie pentru semne este sa le umplem cu grasime proprie sau acid hialuronic,dar si procedeul asta trebuie repetat la ceva timp,nefiind definitiv.Un forum de unde am invatat multe despre acnee..hmm,nu pot sa fac publicitate dar..o cautare pe Google"forum acnee"si primul rezultat din lista,ala e forumul