***Shoppaholicele Redouto-masochiste (82)***
Raspunsuri - Pagina 21
Laura T spune:
quote:
Originally posted by karra80
dupa naiba mi-au mai pus in rambursaments....daca nu beneficiez de ele............Am incercat sa simulez o comanda si sa platesc cu acete note d' avoir si imi zice ca acet client nu beneficiaza de asa ceva
Asa imi spune si mie, ca am incercat. Nici tu nu ai posibilitatea sa verifici pe card daca sumele astea ti-au fost luate de pe card sau scazute din suma totala a comenzii?
Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi
Raluca8 spune:
quote:
dupa naiba mi-au mai pus in rambursaments....daca nu beneficiez de ele............Am incercat sa simulez o comanda si sa platesc cu acete note d' avoir si imi zice ca acet client nu beneficiaza de asa ceva
Trebuie sa iti trimita pe email un cod . Eu asa am inteles din ce spunea Christine.
karra80 spune:
quote:
Originally posted by Laura Tquote:
Asa imi spune si mie, ca am incercat. Nici tu nu ai posibilitatea sa verifici pe card daca sumele astea ti-au fost luate de pe card sau scazute din suma totala a comenzii?
Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi
Mie cand mi-au luat banii de pe card pe cele 2 comenzi din 29.01 mi i-au luat exact cat era comanda...si mi i-au luat prin 13.02 iar aceste note d ' avoir apar pe 20.02 si pe 26.02 deci dupa ce au luat banii pe toata comanda...exact cumi imi aparea de prima data...numai inteleg nimik....
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 12
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
karra80 spune:
Nu am mai prim nici un mail de la ei...cam de ,mult...da-i naiba de bani ca 11 euro nu-s asa de multi sa-mi vina mie comenzile ca aia astept.....
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 12
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
Alysh spune:
Fetelor, mi-a venit si mie o scrisorica cu un cec de la redoute. Nu-mi pot trimite toata comanda si in schimb imi trimit acest cec. va rog, spuneti-mi si mie ce pot sa fac cu el. Nu inteleg, n-am inteles nici din ghid, va rog mult. Mersi
Alina 29+ Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
mirunajr spune:
A primit cineva comenzi din 1, 4 sau 12 februarie????
Fetele care primesc la OP 72 aveti vesti bune???
A2504 spune:
multumesc pt ajutor cu traducerea
avoir- ma incurcat --nu m-am prins ca e vorba de "averea "mea la ei ,ma gandeam la verb
chris25ss spune:
eu le-am mai dat un meil azi... asa de plictiseala, ca sa treaca timpul mai repede
parca nici la masina n-a fost asteptarea atat de stresanta... vine sau nu vine coletul? :D
barem la masina i-am stresat cred ca saptamanal - 8 saptamani - a intrat in fabrica, n-a intrat, a iesit, e la unguri... :)))
cristicross spune:
poate daca ii stresam destul ne sisteaza livrarile in Romania.Parerea mea este sa trimitem mail daca a trecut mai mult de o luna si nu am primit coletul.Parerea mea.Voi faceti cum credeti.
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by chris25ss
eu le-am mai dat un meil azi... asa de plictiseala, ca sa treaca timpul mai repede
parca nici la masina n-a fost asteptarea atat de stresanta... vine sau nu vine coletul? :D
barem la masina i-am stresat cred ca saptamanal - 8 saptamani - a intrat in fabrica, n-a intrat, a iesit, e la unguri... :)))
nu te supara dar iti cam bati joc de eforturile noastre de a convinge LR sa reia livrarile catre RO.Ei sunt alergici la pisalogeala fara motiv.Daca nu e neaparat necesar hai sa ne abtinem de la bombardarea lor cu mailuri.
N-ai putea sa gasesti altceva de facut cand te plictisesti?