***Shoppaholicele Redouto-masochiste (82)***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

quote:
Originally posted by alia_ro

In alta ordine de idei, comanda din 1 februarie nu a fost inca decontata, si totusi apare la rambursari (cu data de 22.02) o suma de 16,18 euro pt un ceas winnie. I-am scris Sabinei si i-am zis ca nu vreau cecul, ci produsul sau un voucher. Ce credeti ca o sa faca (e prima data cand am rambursari)?

Va pup si va doresc cat mai multe comenzi sosite!!!

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mi-a rapuns Sabine:

"Bonjour,
Votre colis a été expédié le 19 Février sous colis n° 032 0948290 mais nous n'avons pu joindre le réveil 496 9389 qui est épuisé. Evitez de commander des articles à fonction car nous n'assurons pas le Service Après vente à l'étranger. Le remboursement de 16,18 EUR n'a pas été émis car le traitement devait se faire prochainement. Je vous rembourse par bon achat la somme 16,99 EUR que vous pouvez utiliser sur notre site mais vous aurez besoin du n°. Comme il ne sera édité que demain, veuillez me contacter demain afin que vous indique ce numéro".

Nu am inteles partea pe care am boilduit-o, adik - sa evit sa comand articole cu garantie, caci ei nu asigura garantia in strainatate?
Femeia asta e nebuna, ceasul Winnie apare ca disponibil, cum e posibil sa nu vrea sa-l trimita???

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pitulica spune:

Mi-au facut si mie o surpriza in dimineata asta. Dupa ce imi trimite mail si-mi zice k mi-a trimis pachetul pe 16 feb, acum imi apare "Note d'avoir " din 25 feb ptr comanda din 30 ian, de 8 euro.Cand mi-a trimis mail nu vedea k nu au avut toate produsele pe stoc? Sau comanda a trimis-o in realitate abia ieri ? :)))Eram convinsa ca mereu trebuie sa patesc ceva daca iau de la prix rondes . Macar sa vina coletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pitulica spune:

Fetelor, parca si-a cumparat cineva geanta asta. Vreau si eu sa stiu cum e, k vreau sa o cumpar ptr mama si ea obisnuieste sa bage de toate in geanta, adik are mare nevoie de spatiu :)
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5280230&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=&ItemId=97&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca8 spune:

Azi au tras bani pentru comenzile din 08 si 20.02. iupiiiiiiiii
Am inebunit :)
Diseara iar fac un drum la posta .

La cat mai multe colete fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Adina poate o fi scrisoarea mea din 28/01. am comandat 9 articole, se paote sa vina si in scrisoare.
imediat fug la posta sa vad.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

poate ma lamuriti si pe mine va rog cum sa procedez...sau despre ce e vb....

Pana acum aveam 2 note d' avoir din 20.02 pt comanda din 29.01 una de 3 si una de 5euro...am vaz ca unde scrie la ce comanda su nt apare un nr de 8 cifre banuiesc ca ala se foloseste daca vrei sa platesti cu respectivii bani.....
Azi mi-a mai aparut un Bon d' achat de 3.15 euroiar la Type de rambusament scrie Remboursement somme due...la celelalte 2 nu scrie nimic la tipul asta.....si mai apoi la numar scrie acelasi numar cu cel de la note d' avoir de 3 euro oare ce sa fie?
Ma puteti lamuri si pa mine? plssssss

Date de remboursement Type de remboursement Montant du remboursement Mode de remboursement Commande
le 26/02/2008 Remboursement somme due
3,15 € Bon d'achat N° ............620
du 29/01/2008
le 20/02/2008
3,00 € Note d'avoir N° ............620
du 29/01/2008
le 20/02/2008
5,00 € Note d'avoir N° ............500
du 29/01/2008
Cam asa ceva apare.....

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 12

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A2504 spune:

cine e stie bine franceza? sa-mi traduca o fraza, sunt cu dictionarul in fata dar ceva nu inteleg ce vor sa zica

En effet, votre avoir n'est pas suffisant pour régler le montant de votre commande.

merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

dupa naiba mi-au mai pus in rambursaments....daca nu beneficiez de ele............Am incercat sa simulez o comanda si sa platesc cu acete note d' avoir si imi zice ca acet client nu beneficiaza de asa ceva

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 12

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

quote:
Originally posted by A2504

cine e stie bine franceza? sa-mi traduca o fraza, sunt cu dictionarul in fata dar ceva nu inteleg ce vor sa zica

En effet, votre avoir n'est pas suffisant pour régler le montant de votre commande.

merci

Zice ca atat cat ai (in note d'avoir) nu e suficient pentru a regla/compensa suma din comanda ta.

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

A2504, din fraza aceea eu inteleg ca nu ai destui bani in notes d'avoir sau bons d'achat ca sa platesti cu ei toata comanda... Ai incercat sa mai dai o comanda ?

Mergi la inceput