Cum il mobilizam si pe "EL" la curatenie??
Raspunsuri - Pagina 2
osolita spune:
Eu am o soacra "model" in aceasta privinta, sotul si socrul meu au fost pusi dintotdeauna la treaba, cat era sotul meu in liceu si in facultate facea mai mult el ca taica-su se fofila dar dupa ce ne-am casatorit sa-l vedeti pe socrul meu ce mai da cu aspiratorul, taie zarzavatul, duce gunoiul, etc. Ti-e mai mare dragul sa-l vezi!
Victoria spune:
Draga TEO1970, jos palaria, tot respectul pentru modul cum gandesti!!!!!!!!Rar am vazut mama de baiat cu asa gandire sanatoasa, maj. pe care le cunosc ii adora ca pe niste zei, le mesteca/gusta zaharul in cafea, etc. Si au rezultat niste handicapati care stau si fac foame daca nu le pune nevasta de mancare, stau imputiti daca nu le spala cineva ciorapii, tot ei sufera....
Si eu sunt de acord ca copiii trebuie invatati sa faca cate ceva, eu am invatat la 10 ani, cand a intrat mama in spital si am ramas singura cu tata si a trebuit sa ne descurcam; deci copiii trebuie pregatiti pt. viata, ca nu se stie daca vor avea cine sa le spele ciorapii toata viata....
Petruta, si la tine e superfain. Noi avem un fel de " combinata" in we. facem ca tine, iar o data pe luna aducem si femeia (dat mobila la o parte, spalat covoare, etc, " manopera" grea..) Dar eu cred ca, pana la urma, e chestie de respect: daca omul de langa tine te respecta, si te-a luat de nevasta ca partenera de viata, nu ca sluga, nu ar trebui sa it pretinda sa-l slugaresti ca sa se uite el la TV.
V.
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by osolita
Eu am o soacra "model" in aceasta privinta, sotul si socrul meu au fost pusi dintotdeauna la treaba, cat era sotul meu in liceu si in facultate facea mai mult el ca taica-su se fofila dar dupa ce ne-am casatorit sa-l vedeti pe socrul meu ce mai da cu aspiratorul, taie zarzavatul, duce gunoiul, etc. Ti-e mai mare dragul sa-l vezi!
BRAVOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!
"Socrela" este de pe-aici de pe la noi? ca dupa comportament nu-mi prea pare!
osolita spune:
quote:
Originally posted by teo1970
[BRAVOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!
"Socrela" este de pe-aici de pe la noi? ca dupa comportament nu-mi prea pare![/green][/font=Comic Sans MS]
Soacra-mea e din Romania, deci exista si asa ceva.
mariana_flo spune:
Eu m-am lovit de o cu totul alta problema. Bunavointa are cu carul. Nici n-apuc bine sa-l rog sa faca ceva ca s-a si apucat de treaba. Alta-i problema. NU VEDE CE E DE FACUT. Daca ma limitez la a-i spune : "fa tu curat in sufragerie" ma aleg doar cu un maturat superficial. Nu tu aspirator pus, nu tu praf sters, iar haine daca sunt pe-acolo nu le pune la locul lor. Le "impacheteaza" intr-un colt ascuns al camerei si gata, a terminat. Am ajuns la concluzia ca pur si simplu nu isi da seama unde e mizerie si unde nu. Ce e rau e ca nici nuu pastreaza curatenia. Cand vin de la servici il gasesc deja acasa. Si sa vezi ce lipicioasa e gresia din bucatarie, sau sa vezi nisip pe hol de la incaltari. Si m-apuca nebunia, va dati seama. Oare cum sa-l obisnuiesc cu treburile gospodaresti? Ca au trecut cam 4 ani de cand stam impreuna dar n-am reusit pana acum.
qsar spune:
Ce pot sa spun... sunt o privilegiata. De cand avem copilul, eu ma mai ocup doar de facutul cafelei la prima ora si de masa de seara (si aia frugala, ca amandoi suntem la regim). In rest am timp sa ma ocup linistita de bb, sa cantam, sa ne pupam, sa ne plimbam...
Si astea, pentru ca EL a rezolvat absolut tot: curat, spalat, calcat, piata... Am angajat o menajera traznet (astazi mi-a copt ardei) pe care EL o plateste.
Q (Gabriela, o EA rasfatata)
Lauraa spune:
Cand am vazut ca Q (Gabriela ) a raspuns la subiectul asta,am intrat repede sa vad, poate a dat vreo povestioara pt. sotii cei lenesi,care sa-i scoata din starea asta...Dezamagire...
LAURA
dede spune:
quote:
Originally posted by Lauraa
Cand am vazut ca Q (Gabriela ) a raspuns la subiectul asta,am intrat repede sa vad, poate a dat vreo povestioara pt. sotii cei lenesi,care sa-i scoata din starea asta...Dezamagire...
LAURA
Da, de acord cu Lauraa - trebuiesc inventate niste povesti pentru sotii lenesi - in fond, sunt personaje imaginare, nu? :P:P:P
www.desprecopii.com/forum3/icon_smile_evil.gif" border="0"> DeDe
qsar spune:
quote:
Originally posted by Lauraa
LAURA
Ehehei cate i-am mai "povestit" eu pana ce EL s-a "implicat" in treburile casei...
Fiind povesti pentru adulti nu pot fi "difuzate" pe acest forum.
Q (Gabriela, o EA convingatoare)
try spune:
Gabriela, ti-am inteles aluzia :)
Ca mi-am adus aminte, a porpos de mostenitu' din familie. Al meu are ceva burtica si maica-sa il tot dojenea sa faca ceva sa scape de ea ca nu-i sta bine, ca e inca tanar etc. Da' cand a venit vremea sa ne asezam la masa imi zice mie sa pun ciorba in farfurie pentru mine si pentru el. Dau sa ma apuc de treaba cu pricina, la care ea imi zice, las' ca-i pun eu ca tu nu-i pui cat trebuie si bine-nteles ca-i umple farfuria ochi si-i pune 2 bucatoiae de carne ca sa se sature baietelul' mami. :):):):)
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"